https://youtu.be/PMg85gMTKEk
Sana ders çalış buna
Printable View
https://youtu.be/PMg85gMTKEk
Sana ders çalış buna
Elinde mevcut olan yaklaşık 25,5 milyon hisse için (ortalama 47 TL.dan) yaklaşık 1.300.000 lot hisse satması gerek.
Cuma günü, tavan (52,35) fiyattan 285 bin lot sattı. Gedik, bugün yaklaşık 235 bin sattı. (46,98 ort. fiyattan)
Henüz bir açıklama gelmedi ama satışlar patronun gibi.
Bu öngörünüzü gelecek bilançoyla hissenin daha ucuz kalacağını varsayarak destekleyebiliriz. Üstelik önümüzdeki bilançodan sonraki bilanço tam hisse bölündükten sonra da gelebilir. Onda da güzel kar açıklarsa dediğiniz füzenin olması olası. Ama o zamana kadar yatırımcılarına kan kusturabilir her patron gibi. Sabrı taş gibi olan iyi ekmek yiyebilir. Ytd tabii ki kendi görüşümdürHTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse son 52 tl fiyattan neden düştü: patron sattı
pztesi kesin yükselecek neden: patron satışı bitti
nereden biliyorsun bittiğini: bilonço açiklanana kadar satması yasak çünkü
düz mantık gerisi teferruat
patronun sattığını kapanlar iyi iş yaptılar mı: on numara beş yıldızlık bir iş yaptılar.
hayırlı işler.
BÖLÜNME tarihi belli mi?ytd
İki ay sonrasını söylemiyorum bu günü konuştum bu gün derken bölünme kararı aldıgı günden bahsediyorum anlayamadınız galiba ben patron hisse satar dedim sonuç olarak 940 000 civar lot hisse sattı ne zaman sattı bölünme kararı aldıktan sonra sattı bu satış sonrası hisse fiyatı gördüğü zirve fiyattan aşşağıya geldi patronun hisse satması sebebiyle peki daha satar mı bence 300 000 civarı bir hise daha satar belki bu fiyat ucuz der ky hisseyi beklentiden dolayı alım yapıp yükselmesini bekler bir veya bir buçuk tavan sonrası satar belkide gözünün yaşına bakmaz hemen bu fiyatlardan veya biraz altından satar sonuç olarak bölünmeden cebinden çıkacak parayı elindeki hisselerin bir kısmını elden çıkararak karşılamış olacak ikincisi bölünme sonrası hisse sayınız artıp fiyatı da bölünme oranı kadar aşşağı gelir demiştim bunu cebinizdeki paranın daha küçük parçalara bölünmesi gibi düşünün demiştim buda şöyle hissenin bölündüğü günkü fiyatına bölünme oranıyla yeni verilecek naminal olarak belirlenen iki TL yi çarpıp toplarsın bölünme günkü fiyatla ardından Bu fiyatı ilk günkü hisse miktarınızı bir olarak kabul edin ona bölünme oranını eklersin ilk bulduğun fiyat rakamını sonradan bulduğun hissenin miktarına böler bölünmeden sonraki fiyatı bulursun şimdi bu işlemlerin sonunda bölünmeden önceki günkü hisse miktarınızla o günkü hisse fiyatını çarparsanız birde bölündükten sonraki fiyatla elinizdeki hisse miktarını çarparsanız bu ikisi bir birine eşit çıkmaz bölünmeden sonraki fiyatla yeni hisse miktarını çarptığınız sonuca o cebinizden çıkan parayı eklerseniz eşitlik çıkar burada ky cının cebinden para çıktımı çıktı patron bölünme için gerekli parayı yükselen hisseden çıkardı mı çıkardı o sebeple patrona dikkat edecek patron ky nın alğısını kullanarak bu işten karlı çıktı biraz karışık anlattım ama son bir not bu hisse piyasada az patronda çok o sebeple patronu takip edin ky satarak hisse düşmez böyle hisselerde ancak patron satmadıkça
(3) İhraççılar tarafından düzenlenen finansal tablo ve raporlar ile bağımsız denetim raporlarının hazırlandığı hesap döneminin bitimini izleyen günden söz konusu tablo ve raporların mevzuata uygun şekilde kamuya duyurulmasına kadar geçen süre içerisinde, içsel bilgi veya sürekli bilgilere sahip olan kişilerin veya söz konusu kişilerin eşleri, çocukları ya da aynı evde yaşadıkları kişilerin ilgili sermaye piyasası araçlarında işlem yapmaları piyasa bozucu eylem olarak değerlendirilir.
PİYASA BOZUCU EYLEMLER TEBLİĞİ
(VI-104.1) Madde:4 3. Bend. Arkadaş bu maddeye istinaden söyledi sanırım.
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sessiz ve derinden.. Beklemedeyiz
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Paydaşlarımız;
Şirketimizin Yönetim Kurulu tarafından 26.11.2020 tarihinde aldığı karar doğrultusunda, kariyerleri teknoloji girişimciliği üzerine inşa edilen deneyimli ekibin kurucuları olduğu, *BV Teknoloji İş Geliştirme Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri Anonim Şirketi (Boğaziçi Ventures)'ne 6 milyon TL yatırım yapılmasına karar verildiğini açıklamıştık.*
Bu karar çerçevesinde 06.01.2021 tarihinde Sermaye Artırım tescili işlemleri gerçekleşen BV Teknoloji İş Geliştirme Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri Anonim Şirketi yatırımımız gerçekleşmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şükür rsı sıkıntı olmadı
Epey salladı spek
Kazanç iyi bereket versin
Artık sıkıntılı eşik gerilerde kaldı,bir geri olursa iki ileri olacaktır . Trend yönü yukarı doğru
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Darısı inşallah 150 milyon üstü kar açıklama beklentisi olan
GEDİK in başına
Çoookkk suskun kaldı abisinin yanında
Yatırım tavsiyesi değildir
%25+yarınki kar güzel kazanç
Bu tahta sağlık durumu musait olmayanlara uygun değil bence.Adrenalin ve kar/zarar maksimum.Bu sermaye ile bu kar nasil olmuş .yeni takibe başladım.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah sıra kardeşi GEDİK te..
https://invst.ly/thm22
Çift MA Cros sonrası yine,Acaba hangisini yapacak kısa vade,uzun vade zaten sorun yok
Brut takas gelmiş..
65 liradan bin lotum var bedelli onaylanırsa yüzde 300bedelli verdiğini farz edersek kaç para yatırma lazım yardımcı olurmusunuzzz
Yüzde 220 bedelli veriyor. 4400 tl yatıracaksın 3200 adet lotun olacakHTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gedik alıyor 92.10 dan 37966
13.10 itibariyle
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yolun yeşil gibi olsun yolunu s2m
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bedelliden sonra fiili dolaşımda ki lot sayısı ne olacak.
normalde hep bu banddan dönüş yapardı ama bakalım ytd
http://pixurl.net/image.php?dm=G1Q0
Geriye dönüş devri bitti , ötelere daha ötelere
Ne kadar ötelere acap grafik olarak yorum yapacak arkadaş var mi
Grafiğin pek önemi kaldığını düşünmüyorum bugün itibari ile rüzgarı arkasına aldı bakalım kaç gün daha gidecekHTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafik falan hikâye
Alın işte bir anda üst üste tabanlar gelmeye başladı.
Fakat benim anlamadığım bankayı kuracak olan inveo 250 milyon kayıtlı sermaye başvurusu yaparken
Kardeşi gedik 600 milyon için başvuru yaptı..
Bu da inveo kadar iyi harket yapamayan ve geriside kalan GEDİK için ne anlama geliyor yakında çıkar kokusu... Diye düşünüyorum...
Türkiye deki gamestop inveo olabilir mi?