Fakat dikkat edilmesi gereken ayrıntı eurobond ve enflasyona dayalı kağıt yani Tüfeks getirisi. Buradan ne kar yazar ona da bakmak lazım
Printable View
Fakat dikkat edilmesi gereken ayrıntı eurobond ve enflasyona dayalı kağıt yani Tüfeks getirisi. Buradan ne kar yazar ona da bakmak lazım
güzelim şirketi ne sıkıştırdılar ne asagı ne yukarı bugün yapıkredi ve yabncı alışları fena degğil.ikinci çeyrek 350 milyon gelirse harika olur
320 gelse fk 4.70 HBK 4.4 TL olacak... Gercekten agesanın speği bir şey deniyor olmalı:)))
Ansgr bu ceyrekte 229 milyon kar acıklamış...piyasa 5 milyon kar bekliyordu :) piyasa 240 milyon kar bekliyor agesa dan... Hadı agesa sende şaşırt bakalım
457 milyon net kar....fk 5.8 e düşerken, HBK 3.8 TL ye cıktı... Yıl sonu carpanlar bedavadan biraz pahalı şeklinde olacak galiba :)
Arkadaşlar, agesa da olan 4.5 milyar TL değerinde olan eurobondların bilancoya hiç etkisi yok mu acaba? Bilen varsa cevaplarsa sevinirim
An itibari ile fk 5.60....özkaynak karlılığı %65 olan şirketin fiyatı cok komik... İnatla beklemeye devam....
Agesa ceosu bloomberg de: 500 bin dolar BES karşılığı tc vatandaşlığı yonetmeliğini bekliyoruz dedi... Bakalım nasıl bir katkısı olacak
Çok dengesiz hareketleri olan bir kağıtsın. Çok sığ olduğun için tahta yapıcı istediği gibi oynuyor. Hayırlısı olsun diyelim....
Üzülüyorum agesanın speği ne... Ucuza mal toplamaktan yorulmadı... Ey spek,seneye bu zamanlar HBK 7.8 olacak.....ben beklerim sabırla... Seninde sabrını merak ediyorum
Merhaba aranıza yeni katıldım 10314 lotla
Maliyet 24400 ile hayirlisi olur inşallah
Bu bir yatirim tavsiyesi degildir
bugün marbaş 100 bin lot un üzerinde mal aldı, bugun itibari ile ben de aranızdayım, yarın günlerden agesa, bence artık başlamalı,borrsacı dede video çekeceği söyleniyor agesa ile ilgili, bu kağıt bizim buzağımız olsun arkadaşlar:):):)
Özsermaye karlılığı %71 olan şirketin fk sı sadece 6....şaka gibi diğer sigorta şirketlerin özsermaye karlılığı oldukça düşük ama fk ları agesanın fk sından daha yüksekler...
Agesa fk 6
Akgrt fk yok
ANHYT fk 7.9
Ansgr fk 6.7
Tursg fk 9.7
Raysg fk 45
HBK da ise en iyisi yine AGESA... gel gör ki sabancılar kendi şirketlerine bile sahip cıkmıyor...yazık gercekten yazık
2017 ilk ceyrek karı 18 milyon
2018 ilk ceyrek karı 33 milyon
2019 ilk ceyrek karı 52 milyon
2020 ilk ceyrek karı 40 milyon
2021 ilk ceyrek karı 126 milyon
2022 ilk ceyrek karı 243 milyon.....
2020 ilk ceyrek hariç diger yıllara baktığımızda yüzdesel olarak neredeyse yüzde 100 artış ile başlamış... Özellikle 2020 den sonra başka bir levele atlamış agesa.... Buradan yola çıkarak 2023 ilk ceyrekte 480-500 milyon kar beklememiz sürpriz olmayacak... Bu şekilde enflasyon ist ortamda bes para basacak... Yüksek enflasyon primlerinin ilk meyvesini 2023 ilk ceyrekte görücez... 2024 ilk ceyrekte 1.000.000.000 kar gelmesi muhtemelen... Ceyreklik kar bu... Boyle bir şirketin sürünmesi gercekten cok acı... Tahminlerim tutacak mı bakalım
bu enflasyonist ortamda bu tahtanın speği malı bedava verin diyorsun. seni doymaz herif zaten baba mal sende.Seneye devasa gelen banka karları gibi kar açıklar sigorta şirketleride.Ben şahsen öyle düşünüyorum.Gidişat belli ediyor zaten.F/K zaten şu an bile yıl sonu minumum 900 olsa kar f/k 4,8 varmı 4,8 e bundan başka sigorta şirketi.Seneye gelecek devasa karları sen hesap et tahtacı.Elini korkak alıştırma.
yatırım tavsiyesi değildir.Herkes kendi kararından kendi mesuldur.
3-4 aya 100 lira olmasını beklediğim tahta bugün den itibaren kademeli alıma başlıyorum.
Biz çok bekledik biraz da sen bekle
2023 1.ceyrek hedefim 6 euro.300 k civari mal verdiler cityden mal geldigini gorunce fiktif dusurduler.bilancoya kadar 40 ustu adil degerdir
Yarın fulleyecem.
2021 martda 546 milyon olan özsermayeli şirketin yüzde 40'ı 122 milyon sterline belçikalı ageas tarafından alındı.tamamı o bilanço ile 305 milyon strerlin eder şu an özsermaye 1 yılda %100 arttı.şirketin piyasa değeri en az 400 milyon sterlin eder.o da hisse başına 50 tl eder daha 3, çeyrek ve 4, çeyrek satın alınacak ben 3-4 ay içinde yukarıda belirttiğim gibi 100 tl olmasını bekliyorum.Bakalım seyredelim.
geçen hafta %50 topladım bu haftada kalan %50 ile alıma devam edeceğim.
35.08 ile tavan oldu ama yazan çizen yok, demekki benden başka kimse kalmamış, boylesi daha iyi :)
41 olduk, 41 kere maşallah....2023 yılında yüksek bir bedelsiz gelse ne güzel olacak... Akgsr sermayesi 1.600.000.000 agesanın ise sadece 180.000.000
https://www.youtube.com/watch?v=bvuSLzT_ub4 2023 yılı için muthiş potansiyele sahip aksigortadaki paylarımı agesa ya geçtim sigortacılıkta gelecek yıl ve sonrası için portföydeki yerini aldı enflasyon borsada gec fiyatlanmaya başladıgından hızlı fiyat hareketleri para kazandıgınızı zannettirmesin sigorta sektöründeki yılların birikmiş enerjisi yeni başladı sayılır agesada bu sektörün at başı olacaktır milyarlık karlar geldiğinde piyasa degeri 1 milyar dolar bile degil bu enflasyonla daha fazla inatlaşamaz piyasa yapıcı
Herkes calı arkasında demek :)
Akşama kadar yüzde 6-8 git gel son 10 dk verdiğini geri al değişik bir tahtacisi var.
AGESA yı ve diğer hangi hisse olursa olsun BANK-OFF AMERİCA satıyorsa o gün alacaksın. Ertesi gün sattıklarını yerine koyarken de satacaksın. Dikkat ediyorum ve gördüğüm o dur ki, BANK-OFF başka aracı kurumların taşeronu gibi çalışıyor. Bazen alan satan yok ama BANK-OFF diğer anlaştığı aracı kurumla bir cepten diğerine virmanla tahtayı aşağı çekiyor ya da fiyatı sabit tutuyor.
2023 ilk çeyrek karının cok cok iyi geleceğini düşünüyorum...bu fiyatlar mazide kalacak gibi
En cok büyüme finans ve sigorta sektörleri oldu... 2023 de adından epey söz ettirecek gibi duruyor.. İlk çeyreği dört gözle bekliyorum... Tahmini kar beklentim var ama yazarsam afaki kacacak gibi.... Şu citideki lotlar da keske bitse.. Yıllardır acayip baskıladılar hisseyi... Docedeki mallar bitince nasılda saldırdılar..
HSBC neden satar acaba? Şu an 419 bin ekside...
Ortak citideki mallarda azalmaya başladı, eger citide bir defolup giderse agesayı kimse tutamaz diye düşünüyorum... Yıllardır yabancılar iyi baskıladı agesayı, yılların acısını cıkartıcaz inşallah, 13 TL den beri bekliyorum, satmaya gönlüm el vermiyor.... 2023 için yıllık kar hedefim en az 2.500.000.000 TL sermayesinin kac katı hesap edemedim... Zorlu günleri geride bıraktığımızı düşünüyorum, bundan sonra kallavi temettülere de hazırlıklı olalım bence... Ytd
Ayrıca şu yabancılara 500 bin doları bese yatırıldıgında vatandaşlık hakkı verilmesi resmi gazetede daha yayınlanmadı... Bu bile başlı başına bir hikayedir... Agesa ceosu bu olayı dört gözle beklediklerini söylemişti