Ula aa Peker meker teker şeker yeter yeterrrrr yeter Ula yeter daha nere giderrr[emoji23] [emoji23]
Printable View
Ula aa Peker meker teker şeker yeter yeterrrrr yeter Ula yeter daha nere giderrr[emoji23] [emoji23]
Pompa bu hafta bitebilir
Peker GYO, İttifak Holding bünyesindeki Adese Alişveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. aktifinde yer alan Konya Merkez’de bulunan Kulesite AVM’nin tüm bağımsız bölümlerinin satın alınması ile ilgili Adese Alişveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. ile görüşmelere başlandığını açıkladı.
Istediği kadar gayrimenkul satın alsın,Almanyada otel yapsın,hisseye yansımadıktan sonra gözümde beşpara etmez ben bunlardan cevabımı aldım artık uzak duruyorum.Öncedende güzel haber gönderdiler çok bekledim fakat şimdi-%40 ile ihtiyaçtan dolayı mecburiyetten dolayı ayrılmak zorunda kaldım.Kısa vadeli sakın bulaşmayın ,zaman sıkıntınız yoksa alın bekleyin.Y.t.değildir.Kendi fikrim.
Hep pompa acımasız patrob
Bugün de pompa loading
Sakat bir görünüm sergiliyor. 2’e doğru salınabilir gibi
Yüne pompa oldu planlar
Neden burda kimse yok ben dün 3.16 dan aldım ve beni bekler gibi salmaya başladı eeee neden aldın derseniz valla hiç araştırmadan baktım hareketlendi gözüme takıldı atladım sanki sadece bana al demis [emoji38][emoji36][emoji6]
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Once geri alimdan vazgectik diye haber yolla, ertesi gun ufak bir prim yaptirip milletin elinden malını al, aynı gun aksamı 4.8 milyon euro varlık satışı yaptık diye haber yolla.... Boyle guzel degilmi hesap soran da yok nasil olsa.
Hasan Peker emmim 5.652.000 lot halka arz etmiş bugün.
Dip yok herhalde.basmaya devam
Ey ahali, Hasan emmi Mkk'ya 13 mln. lot daha kayıt ettirmiş.
Sonra "vay efendim ben duymadım, vay efendim benim haberim yoktu, vay efendim ben bilmiyordum" demeyin, sıcak lokma yemeyin vesselam..
it is the average of five people in the human environment..
Hakikaten kimse yok burada
3,23 kırılırsa 3,33-3,47-3,56-3,67 gelirmi?
YTD
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şuracıkta biraz dikileyim..Belki uğurlu gelirim :whistling::whistling:
https://i.hizliresim.com/YdYbra.png
Bedellimi var
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli yapan hisseler kazandırdı
Bu da kazandıran senetler grubuna katılmalı.
KAP *** PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. *** PEKGY *** Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Sermaye Arttırımı Hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? :
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? : Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 2020-01-23
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) : 500.000.000
Mevcut Sermaye (TL) : 73100000
Ulaşılacak Sermaye (TL) : 146000000
Mevcut Sermaye (TL) : 73100000
Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) : 72900000.000
Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) : 99.72640
Para Birimi : TRY
Sermaye Arttırımı (Rüçhan Hakkı Kullandırılarak)
-------------------------------------------------
İptal Edilen Pay Tutarı (TL) | Borsa Kodu | Nevi | Pay Kodu | Verilecek Menkul Kıymet | Mevcut Sermaye (TL) | Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) | Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) | Rüçhan Hakkı Kullandırma Fiyatı (TL) | Verilecek Menkul Grubu | Pay Grup Bilgileri | Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) |
| PEKGY | Nâma | TREPEGY00014 | A Grubu, İşlem Görmüyor, TREPEGY00014 | 2436666.667 | 2430000 | 99.72640 | 2430000 | A Grubu | A Grubu, İşlem Görmüyor, TREPEGY00014 | |
| PEKGY | Hamiline | TREPEGY00022 | B Grubu, PEKGY, TREPEGY00022 | 70663333.333 | 70470000 | 99.72640 | 70470000 | B Grubu | B Grubu, PEKGY, TREPEGY00022 | |
Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz Şirket merkezinde toplanarak,- Kayıtlı sermayesi 500.000.000,-TL, çıkarılmış sermayesi 73.100.000,-TL
olanşirketimizin çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle %99,7264 oranında
72.900.000.-TLartırılarak 146.000.000.- TL'ye çıkarılmasına,- Mevcut ortakların yeni pay alma haklarının (rüçhan
hakkının)kısıtlanmamasına ve yeni pay alma haklarının nominal değeri üzerinden (1 lot pay için 1.- TL nominal değer
üzerinden)kullandırılmasına,- Yeni pay alma hakları kullanım süresinin 15 gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son
günününresmi tatile rastlaması halinde yeni pay alma hakkı kullanım süresinin izleyen iş günü akşamı sona ermesine,-
Yenipay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan paylar var ise, tasarruf sahiplerine satış duyurusunda ilan
edilecektarihlerde 2 (iki) iş günü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa İstanbul A.Ş. Birincil
Piyasasındasatılmasına,- Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasasında payların satılmasını takiben kalan paylar olması
halinde,ana hissedarımız Hasan Peker’in satın alma taahhüdü kapsamında, bu payların satış süresinin bitiş tarihinden
itibaren3 (üç) işgünü içerisinde, halka arz fiyatının ortalama değeri üzerinden, bedelleri tam ve nakden ödenmek
koşuluile satın alınması için taahhüdü veren ana hissedarımıza başvurularak satışın bu şekilde tamamlanmasına,- İşbu
kararlakarara bağlanan bedelli sermaye artırımından elde edilecek fonların kullanımına ilişkin olarak Sermaye Piyasası
Kurulu'nunPay Tebliğinin (VII-128.1) 33. maddesi gereğince hazırlanmış olan işbu karar eki "Sermaye Artırımından Elde
Edilecek Fonun Kullanımına İlişkin Rapor"un onaylanmasına,- Sermaye artırımı nedeniyle çıkarılacak payların şirket
ortaklarına SPK ve MKK'nın kaydileştirme ile ilgili düzenlemeleri çerçevesinde kaydi pay olarak dağıtılmasına ve yeni
pay alma haklarının kaydileştirme sistemi esasları çerçevesinde kullandırılmasına,- Sermaye artışı ile ilgili tüm
operasyonel detayların ve SPK, Borsa İstanbul A.Ş., Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş., Takasbank A.Ş. ve diğer tüm kamu ile
özelkurum ve kuruluşlar nezdinde yapılması gereken bildirim, başvuru ve diğer işlemlerin yürütülmesi ve bununla ilgili
gerekli tüm işlemlerin yapılmasına,oybirliği ile karar verilmiştir.
5.50 herhalde :notr:
https://www.ntv.com.tr/ekonomi/peker...Z0m0XYkephZ5uQ
Ne olur acaba çıkar mı ederine
Hasanın yukardan niye mal satıp nakit yarattığı belli oldu..
Hayırlı olsun..
adi hırsız çetesi!!!:rtfm:
İyi tarafından bakalım
Elimde 1 milyon lot olsaydı ve
Şirket bedelli sermaye arttırmak için başvurduysa
Elimde nakdim yoksa
Bir miktar hisse satar bedelli parasını çıkartırdım..
Tabiki hisseye güveniyorsam :)
Bu arada bedeli haberi sonrası sert bir satış görünmedi..acaba satış yapacak ky yokmuydu
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP *** PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. *** PEKGY *** Özel Durum Açıklaması (Genel)
2020 Yılı Gayrimenkul Değerleme Şirketlerinin seçimi hakkında
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Sermaye Piyasası Kurulu III.48-1 sayılı "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"nin 35.maddesi
uyarınca,Şirketimiz Yönetim Kurulu 31/01/2020 tarih ve 2020/3 sayılı kararında'1. Hali hazırda şirketimiz portföyünde
yer alan gayrimenkuller için 2020 yılında aşağıda belirtilen kişi ve kuruluşlardan değerleme hizmeti alınmasına,-
AtaköyNef 22: Ekip Taşınmaz Değerleme A.Ş.- Sultanmakamı Konutları: Ekip Taşınmaz Değerleme A.Ş.- Çamlıca Arsası: Ekip
TaşınmazDeğerleme A.Ş.- Hagen Binası: Wardin & Schmoranz Mülkiyet Değerleme Uzmanı- Gravesend Bina ve Arsası:
SouthviewSurveyors LLP.2. 2020 yılı içinde portföye alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek gayrimenkuller ve
gayrimenkule dayalı haklar içinse yatırım yapılan ülkeler bazında aşağıda belirtilen kişi ve kuruluşlardan değerleme
hizmeti alınmasına,Türkiye' Ekip Taşınmaz Değerleme A.Ş. veya Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.İngiltere' Southview
SurveyorsLLP veya Belleveue Mortlakes Investment Agency Lımıted.Almanya' Tanja Struck Uzman Gayrimenkul Değerleme
Ofisiveya Wardin & Schmoranz Sachverständige für Immobilienbewertung (Wardin & Schmoranz Mülkiyet Değerleme
Uzmanı).karar vermiştir.Söz konusu karar uyarınca yurtdışında yer alan gayrimenkullere ilişkin olarak değerleme hizmeti
alınacak olan kuruluşlar, Sermaye Piyasası Kurulu'nun muadili olan kurum listesinde yer alan değerleme
kuruluşlarıdır.Saygılarımızla,PekerGayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş
Yani karides?
60dklık pazartesi tekrar 3,21 görme ihtimali yüksek..üstünde kalabilirse 3,21-35 arası bölgeye geçer.tabi uyuz patron izin verirse..mal alma derdi var galiba.
https://i.hizliresim.com/VQZQGZ.jpg
günlük
https://i.hizliresim.com/va0aAv.jpg
rsi günlük.
https://i.hizliresim.com/9Y6Yb3.jpg