Spekte para kalmamış.:)) Bugün bir halt olacağa benzemiyor.
Printable View
Spekte para kalmamış.:)) Bugün bir halt olacağa benzemiyor.
Haber de geldi yine kıpırdamadı
Yatırım tavsiyesi değildir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haber seans kapaninca geldi
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MAKTK*** MAKİNA TAKIM ENDÜSTRİSİ A.Ş.( Sermaye Artırımından Elde Edilecek - Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor
23 Mart 2017 - 18:00 www.borsagundem.com
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Sermaye Artırımından Elde Edilecek / Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
09.09.2016
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye artırımından elde edilen fonun kullanımına ilişkin rapor ekte yer almaktadır.
Saygılarımızla,
MAKİNA TAKIM ENDÜSTRİSİ A.Ş.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/594752
BIST
http://i.hizliresim.com/z3ajqD.jpg
http://i.hizliresim.com/vbX6lR.jpg
Bu açıklama sadece bedelli sermaye artışından gelen parayla ilgili yani arsa satışından gelen goksan küsür milyon bu hesapta yoktur zaten bu hesaba girmez o para öz sermaye artışı olarak bilançoda görünüyor eksi 22 den artı 66 milyona çıkması bu şekilde sağlanmıştır
Sıradan bir bilgilendirme sadece bu haberle neden hisse kıpırdasın arkadaşlar yapmayın :)
Size katılıyorum tabiki yukardaki paylaşım bilgi amaçlı sadece yoksa bu haber bile sayılmaz [emoji846]
Benim yıllardır beklediğim tek bir hayırlı haber var o gelene kadar da burada olacağım sonrasına sonra bakarız artık [emoji4]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Lütfen benimki bir çeşit kendi avuntum beklentim ve tam yedi yıl oldu hala bekliyorum siz bana bakmayın benim vaktim çok gerekirse daha çok beklerim [emoji846]
Ancak size bir beklenti lazım ise gözde yatırım ceo su ve sayın murat ülker beyin geçmiş basın açıklamalarını araştırın okuyun belki gelecekle ilgili kendinizce bir fikir sahibi olursunuz
Sonuçta gözde yatırım bir yıldız holding kuruluşu kuruluş amacı pirensipleri yaptığı aldığı sattığı belli adı üzerinde zaten ya tı rım [emoji846]
Sevgili kardeşlerim ben de biliyorum sıradan bir bilgilendirme olduğunu ama hatırlarsanız sıradan bir uyarı geldiğinde bu hisse 2:38'den 2:25'e düştü benim demek istediğim oydi uşaklar anladınız mı da
( şu an açıklanan bilgiyi açıklamadın açıklama yap dedi diye)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gözde yatırımın sahibi de YILDIZ HOLDİNG(M.ÜLKER) [emoji846]
Adama sorarlar o zaman sen neden gözdede değilsinde buradasın :)
Ben buraya geldiğimde mktkm sahibi faruk süren di belki o bakımdan hala buradayımdır belki gözde yatırım mktkmı alınca m ülkere güvenip bunca yıl beklemişimdir belki bunca yıl bekledikten sonra benim için günlük aylık fiyat hareketleri önemini yitirmiş ve sadece bu filmin sonunu merak ediyorumdur !
syn ibiloğlu pastayı paylaşabilirmisin bugun ki şeytan ayrıntıda gizli sözümü neden söylediğimi yazacağim bakalım işyatırımdakı babayiğit gormusmu ayrıntıyı ?
on günlük pasta
http://i.hizliresim.com/5gLEaA.png
aga mı alıyo dikkat et speeekkk:) satısa koydukca alıyo alcatel 1 gunde 2 mılyon alan makınede ne yapar sence:)
Aman usta aga filan bulaşmasın adam resmen borsayı talan edip geride enkaz bırakıyo ve bunuda pervasızca göstere göstere şımarıkca yapıyo ve neteresan olan bizim bile gördüklerimizi spk görmezden geliyo bu kadar müsama görmesi garip yada galip !
Bugün düne göre hissenin tansiyonu yine yükseldi.
Dillendirmek ne demek..?
Kendi bindigin dali kesmek demek degil mi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biraz hacim olsa 30 üstü atar..
Sanki patlamaya hazır bomba gibi
Ses seda yok , hayırdır inşallah
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi hareket olucak gibi
Hey gidi günler hey nerede İBİLİOĞLU SANCAKTAR LAR hey
Ben buradayım arkadaşım ve hep söylediğim gibi benim mktkm la ilgili durumum farklı,gerektiğinde söyleme gereği duyduğum şeyi tektar edeyim,ben günlük haftalık aylık fiyat haraketleriyle,teknikle formasyonla grafikle ilgilenmiyorum zaten çokta anlamam,yani hissenin 2 tl olmasıyla 3 tl olması arasında beni heyecanlandıran bir durum yok,yaklaşık bu seneyle birlikte yedi yıl oldu bu kadar zaman bekledikten sonra rakamlar önemini yitiriyor ya hep ya hiç diyorsun [emoji846]
Ne yapiyo bunlar anlayan beri gelsinn
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet ,aynı düşüncedeyim.
İsmim gereği, Orge, Maktl, Tuğçelik de uzun uzadıya var olacağım.
Makinayı 3 lerde vermedim, 5 lerde bilemem.
Orgeyi spek kızdırdı 14 mart Flama da 7,7 beklerken 7,40 verdim, düşerse 7,14 alırım ki çok iyi hisse aç gözlü speği var 1 lotları sayıyor.
Tuğçelik tavan olsa bugün vermem.
Gübre delirtti 4,45 verdim hayrını kalanlar görür inşallah.
Ama uzun yolda Orge-maktk-Tuçel bekleriz.
Sektörlerinde sağlam,gelecek vadeden kurumlar.
Gerisi para ihtiyacı olamayanlara beklemek sabretmek düşer.
Günümüz borsasında çok iyi teknik bilsen çok iyi grafik okusan sürekli destek drenç formasyon takibi yapsan bile eğer her anını tahtayı derinlikle takip etmeye alım satım emirlerinin ve anlama geldiğini yorumlama yeteneğin zamanın imkanın yoksa asla günlük yada aylık traderlik yapmaya heveslenip heleki başkasının parasıyla borçla krediyle yada yakın zamanda lazım olacak birikiminle borsaya bulaşmak bana göre büyük bir cahil cesaretidir,haa belki bir yada iki sefer şansın yaver gidebilir kazanırsın ama yaptığın kazanç çekirgenin zıplaması gibi olur bir iki üç sonunda öyle bir kıskaca gelirsinki zıplayacak kolun bacağın kalmaz,bana göre borsada kısa vade yatırım diye birşey olmaz yatırım yapacağın şirketi inceler sektörüne gelecek hikayesine bakar ve en az iki sene olmak üzere ortak olursun,beklentin uzun olunca böyle günlük ikinci sınıf aracı kurumlardaki çakal brokırların hergün birbirlerine gol atmaya çalışmalarından etkilenmez hedefe kitlenir sabreder beklersin,hem bu şekilde pisikolojin ruh sağlığın da bozulmamış olur [emoji846]