Dun tepeden tam %8 e yakin gevsemis.En azindan bir %3 trade yakalamaliydik..
Printable View
Dun tepeden tam %8 e yakin gevsemis.En azindan bir %3 trade yakalamaliydik..
Kap'a yapılan bildirime göre Enver Çevik uzun süre sonra almış gözüküyor. 2.30-2.40 fiyat aralığından 113454 adet alım yapmış.
İnşallah zardanolan arkadaşlar zararını kurtarmıştır. Bu ****** çocukları bana kol kestirdi 1 hafta geçmeden 2.93 gösterdi. Ben zararına sattım çünkü ******** *** hisse satış haberi yollayıp duruyordu. Gene bir oyunun içinde biraz daha eridik. Bu domuzlardan kıl kopartabilen lduysa tebrikler. Ama e.ç ve bu oprsynda emeği geçen tüm orsp çocukları size her gün ana avrad sövüyorum haberiniz olsun.
Enver Çevik almaya devam ediyor. Günlük 100-150.000 gibi. Sahipli hisse, büyük kısım kuyumcular sitesi üyelerinde. Dışarda hisse malum kişide. Sattı bir ara tekrar topluyor.
Benim tahminimde verdim dediği lotları bir elden bir ele vermiştir. Yoksa son üç gün aldığı 300-400 bin lotu sattığı fiyat üstünden niye alsın. Satıyorum dedi fiyata bakmadan sattı, şimdi alıyorum diyor günde 100-150.000 civarı alıyor.
2800 ü aşarsanız döverim yapıyor.
Boğaz sıkıyor, yukarı almadan salmamaya çalışıyor. Yukarı açılış beklerken aşağı yaparak ters köşe yaptı. Karamsarlık yaratıp yukarı yapabilir.
Bütün bu hareket 40-50.000 lotluk bir hareket. Çok bir çıktı düştü gibi gösteriliyor.
Al senedi bir yerine ....
Bir yerine demiştim, bize soktu senedi.
Merhaba Herkese;
Ben kuyas tan geçen sene kurtuldum. 4,70 ortalamada sattım.
Bir seneyi aşkındır. pek takip etmiyorum.
Ben sattıktan sonra aşağı , yukarı, tekrar aşağıya gelmiş.
Bu günler değeri epeyidir görmediği değerler.
Burada Enver Çevik kağıdını alan kişiye ceza vermek için aşağıya çekmiş olabilir.
O kadar kağıdı alacak başka kişi varmıdır.
Bilemem. Fakat adam çok sabırlı, istediği gibi kağıdı yönetiyor.
O yüzden kafanız rahat olması için , benim gibi istediğiniz fiyata yaklaştığı zaman, istediğiniz satıp.
Kurtulun. bende öyle yaptım.
Tövbe ettim. bir daha borsaya girmemeye.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Gitmek istiyor gibi iyi direndi
Türkiye'deki birkaç O.Çocuğu bir araya gelip KUYAŞ la mı uğraşsak diyor galiba. Başka izah bulamıyorum. Lanet olsun bulaştığım güne. %50 zararla hepsini verdim çıktım. Kalanlara Allah sabır versin.
Bende yüzde yirmi zararla verdim.
Arkadaşlar anladığım kadarıyla herkes bezmiş durumda,,
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu iyi bişey gibi duruyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kagitta kimse kalmadimi ya.yoksa herkes bezdimi
Buralardan artik donmesi lazim bence.
Anlaşılan 2 nin altını gösterecek.Bilmediğimiz birseyler var.Yakında kokusu çıkar..Yazık..
2.15 ten dondu diyelimmi
Bir yukari yapmasi lazim artik.yoksa enver parayami sikisti burdan sonrad onada zarar yazar
Kademe paylasabilecek arkadas varmi.
2.50ye dogrubir hareet bekliyoru
Gayrimenkul zengini degilmi bunlarya bune hal kagitta soluksuz gidiyo
Enverin elindeki oran %40 ta %20 dustu insallah burda durur.
Enver yine satışta da neden acaba, daha önce hisse sayısını arttırmak için uğraşan adam neden şimdi satıyor.
Arkadaşlar aslında sorulacak soru şu : Bu herif 1 hafta da yaklaşık 4 milyon lot mal sattı. Peki kim aldı? Bu kağıtta senin, benim gibi KY sayısı çok az. Biz almış olamayız. O zaman kim aldı? Bu herifin niye sattığı kadar kimin aldığı da aynı önemde soru. Ne yazık ki ikisinin de cevabını bilmiyoruz.
KY si bol kağıtlarda 2 haftada bu kadar iğrenç ve ********ce bir düşüş olsa forumlar ağlama duvarına döner, sayfalarca yazı yazılır. Burada tık yok. Niye çünkü KY yok burada. Tek tük, sen ben o kadar. (Gerçi ben de yokum artık ya)
Piyasa Değeri(USD)
11.290.487
Piyasa Değeri(TL)
59.881.356
Özsermaye(TL)*
81.175.659
Sermaye(TL)
27.218.798
Net Kar(TL)
5.865.149
Dönem:
** 2018-3
60 milyon TL piyasa değerine düştü !
sırf Borsa binası için yaptığı yatırım 60 milyon usd idi!
Ins.bitmistir satis
Şirket batacakmi
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Batmaz heralde degerli gayrimenkulleri yokmu kagidin profesoru olmus arkadaslar yazabilirmi.acaba
Endex gidiyo biz bakiyoruz 5 ten beri dusuyor yukari bir tepkide yok hic.
Bu kadar düşmesi ve bu seviyelerden hala e c satması ve hala düşecek olması ney acaba
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben maliyeti görünce sattım çıktım böyle dandik hisselerde adamların keyfine oyuncak olamam isterse tekar 3 tl olsun
Devremi kesti
Yeni girceklere eline verme hareketi galiba...