City 134.460 satmış gözüküyor
Deutsche 109.719 almış gözüküyor.
Sonumuz hayrola inşaallah
MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
City 134.460 satmış gözüküyor
Deutsche 109.719 almış gözüküyor.
Sonumuz hayrola inşaallah
MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
normal şartlarada zaten pahalı..
beklentide kalmadı..
bu kadar yüksek fiyatta kalmasını gerektirecek bir haberde beklemiyor olsa gerekler..
ytd
Teşekkürler sayın turquaz
Çalı dibindeyiz [emoji106][emoji106][emoji106]
Emeklerine sağlık [emoji108][emoji108][emoji108]
Uzun süredir 70-80 arasında kalmıştı. Burası iyi bir destek oldu diyorduk. Hep bir umut iyi haberler bekledik. Buradan yukarı çıkarız umudunu taşıdık. Endeks çakılınca Otkar da çakıldı. Korktuğumuz 60'lı rakamlar geldi. Sonrasında endeks düzeltme hareketi yaptı, yeşillendi. Biz ise 60'lı rakamlarda kaldık. Hiç iyi sinyal yok.
Bir süre Tümosan'ı takip ettik. Ama, son gün Tümosan'dan ciddi anlamda negatif ayrıştık. 80'in üstüne atınca ümitlenmiştik. Bir haber mi var diye umut ışığı yanmıştı. Ancak, kısa süreli manipülatif hareketlilikle birileri çıkış yapmış demek. 80 üstü alanlar ise orta-uzuncu olarak aramıza katıldı veya olası maliyet düşürdü. Bizler zaten çoktan uzunun uzuncusu olmuşuz.
Millet yorumda yapmaz oldu
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nazlanıp durma ********lerin kağıdı. Ne yapacaksan yap
:) :) :)
71,00 geçilip üzerinde kalırsa eh işte
Bütün kağıtlar 3er 5er artıda. Bu hödük ise öyle bekliyor. Beklentisi yokmu artık bu kağıdın. Otobüs satarakmı varlığını sürdürecek. Yemin ediyorum batsalar sevineceğim. Bende batacağım ama olsun. Benim canım 1 acırsa onların canı 1000 acır. Neye yatırım yaptık anlamıyorum.
Ab' nin Türkiye'ye vermek üzere 36 milyon euroluk cobra2 siparişi vermesi ile ilgili herhangi bir bildirim yaptı mı güzide şirketimiz? Yatırımcıya saygısız davranıyorlar ,benim en çok canımı sıkan bu!
İnsider trading kısa süreliğine serbest bırakıldı.patron futbol derdine düştü.bazen neyi niye bekliyoruz diyorum kendi kendime.ama satmak yerine almaya devam ediyorum.sıfır trade sıfır kazanç full inanç :)
bu kanı bozuk serefsizlerin kagidinda umut var mi arkadaslar. Bu kadar mi adilik olur. yoksa daha da nereye iner...
Yeminle bu kağıt benle yaşalanacak
http://imageturko.com/?di=20HO
AYLIK..
eski grafiği aramakla uğraşamadım..
ama desdek noktasının çalışmak istediği belli oluyor..
yanlız o bölgeden uzaklaşamıyor olması büyük sıkıntı..
heleki o bölgede bi de ters bayrak yaparsa-ki öyle görüntüsü var--inşallah dip oluşturuyordur-
o zaman yandık demektir..
zamanında hayal gibi görünen 35 tl ler gündeme gelebilir..
ytd..sadece amatör çalışmasıdır..
Ben 35 gibi bir rakami gorecegini asla dusunmuyorum.bunun icin fiyatlamasi gereken baska bir olumsuzluk kalmadi.ayrica yil sonu bilancosunda kar aciklayacagini ve onumuzdeki yil iş teslimleriyle bilancosunun daha iyi olacagini dusunursek bu fiyatlari dip fiyatlar gibi duruyor.35 lere gelirse endeks 60 bin olmus,banka kagitlari 1-2 tl ye dusmus,dolar 10 lira olmus olur heralde :)
bunun disinda cok zor.f/k yada pd/dd degerleri ile degerlendirmek bu tur kagitlar icin yaniltici olur.
yatirim tavsiyesi degildir.
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lütfetti artıda
...ümüze girdi. Anasının sattığım. Çıkmıyorda.
ark takas veren yokmu kadro pusudamı yoksa terkmi haydi otokar zıpla biraz aksiyonu seversin herkese selam.
http://imageturko.com/?di=L9J7
saatlik..
yine geldik zurna delik mevzuuna..
ytd
tam zırt dediği yerde kapatmış..
iyi hisse böyle yapmaz..
ytd
Ali Koç fenerbahçe kulübüne 50 milyon dolar hibe etmiş. Zehir zıkkım olsun, kan ve irin olarak kendinden çıksın hakkım.
İşi gücü bıraktı amk topun peşinde koşturuyor. Yok fenerbahçenin çok borcu varmışmış. Ulan sen bir boksunda sanki aziz yıldırımı eleştiriyorsun. Firman otakar yerlerde sürünüyor.
İşlem olmadan fiyatı düşen ender bir oç
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endek dün düştüğü kadar çıktı..
ama bu düşdüğü kadar çıkamıyor..
demekki bir mok olacağı yok..
bilançoda iyi gelmeyecektir..
gelsede bu fiyatları kurtarmayacaktır..
görüntüden ben onu anlıyorum..
ytd
Foreks anketi-otokar'ın 2018 yılı 2.çeyrekte 44 milyon tl zarar açıklaması bekleniyor(2017 2.ç -9 milyon tl)
Kar etmeyi bırak artık zararı çıkarmak için bende karamsar olmaya başladım, neyse buda yeni bir ders olsun koç değil boğa olsa güvenmeyeceksin körü körüne...
eeee 35 görünüyor demiştik(erken daha ama karlar böyle katlanarak zarar gelirse hiçde zor olmayacak)
ytd
Hocam ne olur siz bari böyle düşünmeyin.
68.5 desteğine sığındık bekliyoruz.
Millet 120 lerde maliyetlendi.
Artık naz ediyor diyelimde şu çıkış süreci başlasın artık.
İnşallah 6 aylıkta yanıltırda biraz nefes alırız.
Yoksa ali başkan fb ye verdiği 50 ml dolar bağışı bizdeki payından mı veriyor nedir
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olmaz olmaz deme , olmaz olmaz demisler.
Ama bu fiyat harbiden olmaz :)
zarar beklentisi biliniyordu ve bu fiyatlandi.
(Dunku artisa ayak uydurmamasi bunun gostergesi)
yurtdisi teslimler baslaniyor ve onumuzdeki donem hizlanacak.kasaya para girecek.
Vs vs. 35 tl icin buyuk bir olumsuzluk olmasi gerek.bilanco zarari o seviyeyi gostermez bence.
Tawazun isinde bir aksama/iptal olmasi gerek yada yurtdisindan aldigi otobus siparislerinin iptal edilmesi veya savunma sanayi kolunun kapatilip sadece otobus uretilecek olmasi gibi bir olay gerek diye dusunuyorum.boyle birsey olmadikca onunde buyuk bir olumsuzluk yok.60 tl altina sarkmasini beklemiyorum.
Olursa da dunyada 2. buyuk ekonomik buhran baslamistir zaten kimse burada yazi yazmaz takip etmez. :) bence olasi degil dostum.
yatirim tavsiyesi degildir.
ya yuklenmeyın turguaz kardesıme..oda artık okadar bıktıkı o rakam olmaz bılıyorda ama bu o kadar asagılık kagıtkı onu bıle gosterır bu spek cocugu dıye makaraya basladı artık...:)
O kadar içerdeyizki 2 tavan yapsa ancak nötr olacağız,bu yüzden bu tip hareketler gıdım heyecan yapmıyor...
Çakacak ya gel gel hareketi biliyoz oglim bu hareketi. Başka tip artistlik yap.
2 tavan mı. Bence buna sevinmen lazım kardeşim.
Burada 3.5 tavan bekleyenlerimiz var yanlış olmasın [emoji16]
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks 120,000 halkbank 6,00 TL deseler inanırmıydın
Kim inanırdı.. Hisseye özel durumlarda olabilir..
Öyle olurki endeks 150,000 otopoh 45,00 olabilir
Olmasını istermiyim, kat a ve asla istemem
Hissede olmam düşüncelerimi duygularımı teknik analiz
Yorumlarımı saklsmamı gerektirmez ki bu iki yüzlülük olur
Tabi bence