geldiği yere geri gelmezse ayıp olur.illa yapacak
Printable View
geldiği yere geri gelmezse ayıp olur.illa yapacak
Pamuk gibi geçti valla, sağolasın akyatırım ve icbc...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün tahtada esas satıcı kim görebilen var mı acaba? 4 altına gereksiz bir satış var sanki.
Gedik ve A1 son hareket sonrası çıktılar mı? hangi pozisyondalar acaba? Verisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?
Ayrıca bilanço ne zaman gelecek?
9.ağoostos bilanço timsah 1963
teşekkürler. bugunki satış kimdendi acaba? a1 ve gedik ne durumda bugunki satıştan sonra?
düşüşün sonlandığını düşünüyorum artık
bundan sonra yön ileri olması gerekir.
bakalım düşüncelerim ne kadar doğru yaşayarak görerek göreceğiz
Yine aşağıya devam ytd...
Yarin bilanço günüyse güzel bir bilanço hareketi yakışır bu düzeltme hareketi ardından...
Nerde kaldı bu bilanço
4,70lerden alanlar hisseyi kaç tlden satmayı hedefleyerek satın aldılar acaba, bu hisse maalesef başı boş bir hisse, elinde bir kaç milyonu olan bir kişi hisseyi ister yukarıya isterse aşağıya doğru taşıyabiliyor, bunun nedeni tabiki de patronlar tarafından borsadaki payların umursanmaması, maalesef küçük yatırımcı her seferinde tokatlanıyor, hisseyi 1.20li rakamlardan almayıp da bu rakamlardan alanlar ya da almayı düşünenler en azından küçük bir araştırma ile hissenin durumunu görebilirler, benim gibi uzun zamandan beri hissede kalanlar bu durumu biliyor, Hisse elinde olmayıp da almayı düşünenlere tavsiyem bu hisseden kar edileceğini bilseler bile temkinli hareket etmeleridir. Çünkü bu hisse çok can yaktı, hisse gidiyor dediğiniz anda bile mal çıkışı yapıp küçük yatırımcıları kendi aralarında baş başa bırakabiliyor. ytd
Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmaktir bunun adi
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SNPAM Solo 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 4230327 Yıllık Değ%:-18
Kar mı açıkladı zararmı anlamadım
Yarınki tepki ne olur
bilanço bir yatırımcı olarak benim düşüncem güzel gelmedi.sönmez flamentin bilançosu harika geldi hiç bir iş yapmıyor bir masa sandelye var. bizimki sanayici boş celal bey işi eline alınca güzel günler gelecek dedik ama hep hayal hep hayal.bize para kazanmak haram keşke yükselişlerde verseydik
Sönmez bilançoyu % 163 artırmış,bu hafif ekside,neyse biz yolumuza bakalım...sönmeze göre bunda hissem %25 az...tavsiyem bu ikisini takipten gözden kçırmayın,çünkü ne yapacakları belli olmuyor,piyasa yapıcısının elinde hisseler oyuncak zaten !!!
Millet bu sefer sıra sönmezde 4.07 yaptı buda 3.86 :)...ytd.
Pamuk mu ağır yoksa flamentmi
bu snpamdan bir cacık olmayacak, saman alevi gibi oldu yükselişleri, sönme hep buna göre sağlam durdu, sönme sanki bugün 4 üzerine atacak kendini, bu uyuz hisse de yerinde sayar artık. ytd...
Sönmezlerle iyi al sat yaptım ama son 4.15 alışını yapmayaydım iyidi
Neyse artık belki de 1 ay beklicez
Yıllara göre şirketin net dönem karı/zarari
https://i.hizliresim.com/XXRAMD.jpg
ocağımı söndürdün
Üzerine ölü topragi serilmis gibi ölü hortlarsa bu kagit da yüzünü yukari dogru diker
Sözum onlara usandirarak tahta yapmaya ( bozmaya )calisanlara ; hicbirseyden anladiginiz yok sadece konumunuzu ve elinizdeki imkanlari kullaniyorsunuz!!!
3.36 ya çektiler,
Noldu şimdi buna :(
***SNPAM*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi
***SNPAM*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi )
İlgili Şirketler [SNPAM]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Devre Kesici Uygulaması
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
SNPAM.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/625752
BIST
Ama alım satım yapılıyor. Şu na 3,60 'ı gördü yine :)
3,63-3,64 Süper en az hareket ediyor
Geçelim artık SONME 'yi
yine tokatlamaya çıkacak herhalde ytd..
İnşallah Biraz olsun çıkalım da sabahki yaptığını hiç görmemiş olalım.
sönmezler sanki yolcu gibi, ytd
Hacimsiz bir düşüş. Toplam 83bin lot işlem olmuş sadece. Sabah saatlerinde 3.36 ya sarkışı getiren ise sadece 4021 lotluk bir satıştan kaynaklanıyor. Birileri fena bunalmış ki her fiyattan verdi ya da tahtanın sahipleri korkutmak ve hissenin göstergelerini soğutmak için hazır tahta boşken alıcı yokken bu rahatlamayı sağlamak istemiş olabilir. Genel trendde bir bozulma yok.
Umarın 20-25 gün bu fiyatlarda hatta daha da aşağısında seyreder, bu fiyatlarda kalırsa 40000 lot daha alacağım. Uzun vadeciyim. Kaç yıl sürerse sürsün elimdekilere birlik iki haneli rakamları görmeden satmam. Ytd.
Tamamıyla yanlış anlama ve yanlış anlatım olmuş burada herkes ticaret yapıyor görüşlere saygı duymak gerekir yanlış davranış sergilemişiz
Son 3 toplam yükümlülüklerini en fazla azaltan şirketler :
https://i.hizliresim.com/gWaPmQ.jpg