bu hızla giderse sabaha 5
Printable View
bu hızla giderse sabaha 5
Ulan böyle kayınpederim olsun varsın 250milyar dolar dışborcum olsun.
Dolar yeni sistemi ve kabineyi beğenmedi çok sinirlendi ben gidiyorum diyor bir daha da gelmem davosa😂😂😂
Mokoko arkadaşlar
Telefonla anca bu kadar olduEk 19324
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın millet bir uyanacak bakacak ki dolar 6.69😂😂😃😄 tavşan yaparlar artık. ..
Kadroyu gören dolara saldıryor. Dolar 7 tl olur kasımda diyordum ama bu kadro ile çok uzun sürmez.
Ne desek boş, resmen yazık oldu. Eve çuvalla gıda stoku yapmalı eflasyon %100 olmadan.
sacma sapan isler
piyasa kabineyi begenmedi diye dolar artiyor
demek Bulent Ersoy ekonomi bakani olsa dolar 6 TL mi olacakti?
Ekonomi bakani sanki dolarin yonunu belirliyormus gibi.
Uzun vadede evet ama bu gecelik oynamalar cok komik.
yarın mb acil toplanıp faiz arttırmazsa dolar 5'i geçer. sonra da kendimizi arjantin-venezuela civarı bir yerlerde buluruz...
7 liracılar 10 liracılar.. Sahneye alalım :)
Reis yarin "Berat senin yapacagin işi ..." Diyip gorevden alacak bu gidişle
Sabaha kadar dolar 5 i gecmesin diye mb mesai yapıcak galiba
Cem Tokerden alıntı
Kümese müdür aranıyormuş.
Tilki başvurmuş.
Özgeçmişini beğenmişler.
"Kaç para istersin?" demişler
"Gülmekten konuşamayacağım, ne verirseniz verin" demiş..
Sabah 5 açar.Devamını bilemem .
Ama bu ortamda bu koşullarla reisi takdir ettim.Yani cesaret ister bu kadroyu açıklamak.Hayırlısı bakalım.Ben cidden mehmet şimşek seçimden önce seçimden sonra şöyle yapacağız böyle yapacağız diye tvlerde konuşunca o kesin devam eder demiştim.Onu harcamak cesaret ister.Reis harcamış onu, bakalım yarın neler olacak.
ufak ufak çarşı pazarda fiyatları dolar olarak görmeye başlayabiliriz. yeni bir sisteme geçtik sonuçta...
Ülkem için gerçekten üzülüyorum. Bu ülkenin ekonomisi böyle beşik gibi sallanmamalı. Bu volotilite trenin raydan çıktığının göstergesidir. Bir umut vardı bu akşama kadar ama o umutta açıklanan bu kadro ile son buldu. Eş, dost, akraba ne varsa devlet kadrosunda. Bir tane işin ehli insan görseydik bari. Yazık oldu hemde çook yazık.
neyse içimden neler geçiyorda yazmayayım...ceza yerim valla... :)
Mümkün değil üstad. Yarın yine 4.60 Lara döner. Dönmezse dişimi kırarım :)
Şaka bir yana bu çıkışın aynı şekilde inişi olacaktır. Bana da çok mantıklı gelmedi bu hareketleri. Eylülde 5 i görürüz o başka.
dolar/tl rulet masasındaki top gibi dönüyor, herkes nerede duracak diye pür dikkat izliyor... egonomi çoh eyi maşşallahh...
Hocam tekniği belirleyenler,grafikleri çizenler var.Onları bu kabine kızdırır.Reisin londra gezisi buna örnekti ,5 puan faiz artırımı ile bir müddet durduruldu o olay.Bu kabine ile sabah 5 cidden abartı oldu da yakında 5 i görürüz de geçeriz de ,grafikleri ve dirençleri yakında dolarda ve gram altında kırar geçerler görürsünüz.
Kimin bakan olduğu önemli değil her konuda tek yetkili C.B zaten.
Mehmet şimşek kabinede olmadı mı sıkıntı olur.Reis cidden cesur adam.
gördüğüm 1 başkan yardımcısı açıklandı ağbal ve şimşek bence bir şekilde ekonominin içinde olacaklar
ozaman doalr biraz gevşer
Bu başlığı şu anda 204 kişi okumaktadır. (47 üye ve 157 ziyaretçi)
ortalık sakinledi hadi herkes yatağa sabah ilginç işler olacak. sabah erkenden gelin
dolara çakarlarsada 5 tl olsada şaşırmam
bu ülke hepimizin,
yavrularımız var gelecekten bi haber.
3-5 kuruşluk dolarımız belki kazandırıyor seviniyoruz.
ya kundaktakilerin geleceği...
kimler soyarken büyük büyük rakamlarla ülkemizi.
biz bu işin neresindeyiz.
tüm büyük krizlerde siyasiler(hükümetler) değişse de kaybeden her zaman yurdum insanı oldu..........