Teşekkür ederim
Printable View
Serbest düşüş devam
twittere falan şöyle bir bakıyorumda bayağı bir silvra yakalanan ve çaresiz bekleyen var. Aanalizcilere sorup duruyorlar ne zaman dönecek ltf yardım diye. Demekki ky 2lerden bayağı aldı.Öyle anlaşılıyor. Bakalım dip nereler? Başladığı 1lere kadar inecek mi yoksa 1,40lardan mı dönecek? Yada buralar artık dip mi? Hep birlikte göreceğiz. Saygılar..
2.10 kirilimi oldu diye giren cok olmustu tipki pengd gibi o da twitterda 2.08 uzeri yayla denirken sonuc 1.86
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kitapsızın bir yepki verdiği bile yok kaç gündür serbest dalış yapıyor
Ben bugün 1.72 den aksama yakin aldım. En son sırayla 2.09 ve 1.94 ten satmistim. Daha fazla satacağını düşünmüyorum. YTD...
Takas atabilecek var mı.bende aldım sattım ama dün yakalandık.maliyet 1.78 tepki cılız kalıyor gibi bakalım yarın ne olur.birde genel kurul ne zamandı.
Bende aynı fikirdeyim ama niyesini sonra eğer gerçekleşirse yazayım
Takas..Ek 1578
2.15 den 1.70 e kadar düştün 1.72 kapattın...
Yarın 1.72 üstünde kapatmali işlem hacminde düşüş var...
Ne yapmaya çalıştığını anlayabilen var mı? % 25 düzeltme yaptın hala mı yetmedi???
Muadillerine bak da biraz utan artık ...
ne yaparsa yapsın arkadaşlar korkmayın daha aşagı veremez buralara indirmesinin sebebi benim başka bir kagıda avoda girmemden dolayıdır. ama biraz daha verirse basarım avodları gecerim buraya onun icin korkmayın ortalık karışık oldugu icin birleşmeyi uzatdılar cunki 16 nisanda evet cıkacak sonra borsa çoşacak o zaman mal verecek adam bulacaklar uzun lafın kısası hayelleriniz 2 ay ertelendi.ytd
Nasip kısmet artık beklerim ben de...
Genel kurul öncesi görece stabil kalıyordu eskiden... Genel kurulda yükselen homurtudan hep korkulmuştur... 1.60'dan toparlanma olasılığını yüksek gördüğümden (bildiğimden ya da teknikten anladığımdan değil, yükselişteki işlem hacminin oluşturduğu kanaatten) balıklama dalayım diyorum, hadi hayırlısı bakalım... Moralleri bozmak ve psikolojiye oynamak tek silahları...Biz ise onların olamayacağı kadar kıvrağız... Selamlar, bol kazançlar...
Yatırım tavsiyesi değil tabii ki...
Joker olası referandum tahmininde evet çıkıp borsa cosacaksa ki bence de fitil ateş alacak, demedi deme sende biliyorsun bu uyuz uyuz yatar. Milletin kağıdı alır gider bu yatar huylu huyundan vazgecmez
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artık fitili ateşlediler birisi gelipde 2 milyon lot almazsa mecbur götürücekler kaldıki 1.40 affetmem alırım 600 bin onun için sigortanız var.ytd
2.10 dan beri satan yapı kredi bugün 54 bin alış yapmış. Bu iyi, demek ki uygun görmüş, düzeltme yeter diye düşünmüş zira 1.20 lerden 2 lere götüren ypı krediydi. Umarım devam eder almaya...
Ek 1603
Tavsiye yoktur
Bu iş düzeltme işi değil artık. çok yüklü ve çok yüksekten girmiştim Allah beni bunların gazabından korusun :(
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tahtada şu dikkatimi çekiyor herkesin karamsar olduğu yerlerden geri dönüş yapıyor hacmin düşmesi de bunu destekliyor...
Şimdiki zaman yok cümlemde bir teori var...
Bence artık bu fiytların aşşağısında mal kaptıracağını biliyor bakalım artık yanıltmaz inşallah
saatlikte düşüş trendi oluşturmuş düşüyor 70-71 saatlik desteği idi kıramadı ve geriledi eğer içinde bulunduğu kanala riayet ederse aşağıları hedefleyebilir.
Valla argo bir tabir olacak ama 2,10 seviyelerinden kaptıracağını kaptırdı. Şimdi yavaş yavaş yedire yedire geri geliyor. sabahtan beri ekrandayım sadece buna odaklandım alıcıyı gördüğü an yapıştırıyor. Bu alıcı kim bilmiyoruz t+2 olmadan takaslarıda göremiyoruz belki ceptocep yaparak düşürüyor ancak kesin olan birşey her düşen kademede zarar büyüyor. 90 civarından girdiğimiz kağıdı tamahkarlık ile satmadık elin oğlu acımıyor işte... Grafik atacaktım spk tebliğinin ne olduğunu halen anlamadığım için sadece öylesine yazıyorum
1.60 da tutulamaz ise 1.45 burada duramaz ise dibini bilmiyorum nereden döner tahmin edemiyorum...Şahsi kanaatim cuma kapanışı 1.65 üstü olacak ama öncesinde 1.55 e kadar sarkacak. Bunlar şahsi kanaatim öyle birşey olursa döndüğünü hissedersem yeni alım yapacağım şu an zarardayim maliyet kötü malesef . 1.60 altında yeniden giriş yapacağım ama inşallah bugün 1.66 dönüş noktası olur ve kısa sürede 2 liraya yine gelir...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Niyeti pek iyi değil gibi verdikçe veriyor.
Valla iyi döşediler tebrikler kendilerine uv ci olduk
Yarın bir hafta olucak aralıksız verdiler yeşil yakmadılar bi hafta boyunca ne olucağını kestirmek de zor 1.82 den 1.70 e bi anda indirdiler y.t.d
Bugün 1.65 ten kapanışa doğru aldım. Yeni alış maliyetim 1.69. Bence az kaldı dönecek ama nereye kadar bilmiyorum. Ama en az 1.77 lere kadar gelir diyorum.
Hep aşşağıları dolduruyor,üstte zaten satıcı çok az ama illaki araya bi sigorta yığıyor.. daha sonra 1 2 lotla bas aşşağı topla biraz sonra 1. 2 kademe yukarı, aşağıyı doldur tekrar bas ".. ne güzel memleket
Çok basit emir siliyo 50 60 binlik kademeleri sağlam gösterip verio aşağı
Takas..Ek 1630
Pasta çok hoş. Yapı kredi almaya devam ediyor. Önceki gün 54 bin bugün 79 bin. Yani kagittan henüz çıkış yok düzeltme. Çıkış yüksek hacimli ve bir iki aracı kurum tarafından yoğun satışla olur. Rahat olun ortaklar. İnşallah yanilmam. Yatırım tavsiyesi değildir. Bu arada halk yatırım sattiysa sorun yok...
Taks benimde hoşuma gitti yapı kredi ve denizin alması iyi
Günaydın arkadaşlar umarım artık düşüş son bulurda yönü yukarı dönmeye başlar