Alma mazlumun ahını çıkar ayeste ayeste.!!
Printable View
Arkadaşlar bu topiğin başlığı dolarda yükseliş kaçınılmaz.Bu öngörüde olanlar nedenleri ile gelip yazıyor,tartışıyoruz,aklımızın yettiği kadar kendi birikimlerimizden az bişi kar etmeye çalışıyoruz.90 lı yıllarda böyleydi, yıllarca herkes dolar mark aldı,bu vatan sevgisi ile alakalı bir konu değildi.Ekonomik açıdan rasyonel olduğu için millet dolar mark alırdı.Şimdi amerika ile takışmamız falan son bir haftanın işi dolar ise bernankenin konuşması yüzünden 2014 den beri artıyor.Trend belli 3 aşağı iner 5 yukarı gider ama hep yukarı gider.Bu konuda da en sıkıntılı ülke yüksek borcu açısından maalesef biziz.Şimdi bu arkadaşlar ne diyor anlamıyorum ki,kabak gibi belli amerika ile barışsak da gelecek ay ve yıllarda paramız değer kaybedecek.Arkadaşa soruyorum kanal istanbul ne olacak,hükümet araştırırır,uygunsa yapar diyor hala yapılabileceğini düşünüyor bu arkadaşa ne denebilir ki.Bu konuların vatan millet sevgisi ile alakası yok o konuda kimse kimsenin vatanseverliğini sorgulayamaz.Bu vatan bizim, akpden öncede hepimizindi,akp varken de hepimizin,akp gidince de öyle olacak.Trumpa elbette ben de kıl oluyorum,ama bizi bu duruma düşüren iktidara da kızıyorum.Bu okulda bize şişko diyen arkadaşa kızmak gibi,elbette ayıpdır ,denmemesi lazım ama şişkoysan da şişkosundur,kızıyorsan asıl yapman gereken zayıflamaya çalışmak.
en iyisi siz bankaları batırın, insanların parasına el koyun olsun bitsin, alın teri ile kazanılmış çok tasarruf vardır bankalar da, şirketleri-kurumları ayırın bireysel fakir-fukara, esnaf,emekli kim varsa hepsini cukkalayın.
yapmadığınız şey değil, krizden ancak böyle çıkarsınız.. hı ben umutabi, bosporos, (bildiklerim) dolarlarına bişey yapamazsınız.. BANKADA DEĞİL..
kardeş bunların amacı bizi iyice galyana getirip dolar aldırmak.. söyledikleri sözlere baksanıza.. gaz vermekten öteye söyledikleri hiçbirşey yok.
sen memleketin bütün değerlerini elin oğluna peşkeş çek , sonra gel buraya vatan-millet sevgisi "insan" sevgisi vs den bahset..
kim inanır belki kadir inanır..
saka maka yakit fiyatlari serbest zam olsaydi su an hesabima gore benzin 9 liraydi..
16 yıllık iktidarında AB ve ABD'den 200 milyarı doğrudan 600 milyar dolar yatırım alacaksın sonra da dış güçlerin ekonomik operasyonu diyeceksin oh ne ala!
Hamaney bile kötü gidişatı ABD yaptırımlarına değil de kötü ekonomi yönetimine bağlıyor...
Dış güç ABD borsası ve Avrupa borsalarını düşürüyormuşuz;
https://www.thestreet.com/markets/do...HOO&yptr=yahoo
Ne bu şimdi....Kendim ettim kendim buldum mu yoksa sinek vızıltısı mı ?
Umutabı nerde yaww aldılar mı yoksa
Hayırlısı..
Bu millete laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor onun için ne gereği var hem doğruları söyleyeceksin hemde üzerine bir sürü laf yiyeceksin demiştir bir süre yazmama kararı almıştır kanımca.
Dolarda kaç tur dönüyoruz?
1)Gece Asya seansında
2)Sabah Tr piyasalarında
3)Sabah 10 Londra piyasasında
4)Akşam üstü ABD piyasaları açılınca
5)Akşamüstü Tr piyasaları kapanınca
6)Akşam ABD piyasaları kapanınca
7)Günün herhangi bir saati Reis piyasasında olmak üzere tam 7 tur dönüyoruz...
saygılar/başarılar
Dolar 7 euro 8 sterlin 9 gaymenin altinda, no panic yani!:oleyo:
"GEZİ BİZİM ONURUMUZDUR" dedim diye bana Fener başlığında etmediğin hakaret kalmadı
Seni gidi cambaz seni....
haydi güle güle
sana saygıda yok
başarılar da
Hayır bir insan deniz gezmişe nasıl küfredebilir,cidden aklım havsalam almıyor,26 yaşında asılmış,kendini halkına adamış,doğrudur yanlıştır ideali için ölmüş adama nasıl küfredilebilir,cidden anlıyamıyorum.
Üst akıl ABD piyasalarında tartışılan konu;
Türkiye krizi boğa piyasasında şişen global endeksleri için dönüş sinyali hatta global krizi tetikler mi ?
Dayanak noktaları ise AB bankalarının TR' ye verdiği krediler......AB de ki düşüşler DJI'nin kapısını çalar mi ? Vs vs....
Asya krizine bakarsanız herşey mümkün.....
Deniz gezmiş kimseyi öldürmemiştir.Öyle bir şey yok.
' Dolarda düşüş kaçınılmaz ' başlığı var. Oraya yazsanıza kardeşim. Çöplüğe çevirmişsiniz burayı. Yönetime bildireyim diyeceğim ama sivrisinek gibi bunlar, baş edilmiyor ...
Hırsız sensin...
Fener 75-100-200 olacak diye hisse pazarladınız...
Tekerinize çomak soktum...
Tezgahınızı "kick"ledim...
Fener şimdi kaç?
"22"
Çok insanın ocağını söndürdünüz çokkkkk
Çok yuvaları dağıttınız çokkkk
Yatacak yerin yok senin yüzsüz...
Bulup getirip suratına Ottaman slap gibi çarpmamı istermisin?
Tamam bende öyle tahmin etmiştim...
şimdi hayde güle güle
sana saygı da yok
başarılar da
O değil de amerikan büyükelçiliğindeki adamın dediği çıktı ,dolar 7 oldu.
https://mobile.reuters.com/article/a...mpression=true
The chance of another downgrade is certainly there. Fitch kept a "negative outlook" on Turkey after last month's one-notch cut. That brought Fitch in line with Moody's equivalent grade but still above S&P's "BB-" level.
Arjantin Merkez bankası 1 haftalık repo faizini %45'e yükseltti.
Boş ver kanka
Havlasın havlasın gitsin
Bizim kimseye birşey ispat etmeye ihtiyacımız yok
Beni genelde sevmezler
Hatta bende nefret ederler
Kendi dışkımda boğulmamı isteyenler bile var..
Bu haklı şöhretimi nasıl mı edindim?
Hisse başlıklarında "ISRARLI AYI" olarak :oleyo:
Çok şükür 1 hisse de yarım yanıldık
Onun dışında bir çok hisse de ne yanıldık,ne yanılttık...
Ama yediğimiz küfürler burdan köye yol olur...
Yediğimiz küfürler le mi övünüyoruz?
Tabi ki hayır
Anlatmak istediğim para kaybetmenin ağırlığını taşıyamıyor basıyor küfrü ezik..
Olay bu...
Genede eline ,yüreğine sağlık...
saygılar/başarılar
Döviz sepeti 7.500.
Gökçek: Piyasaya 30 milyar dolar pompalayınca görün gümbürtüyü
Melih Gökçek, Twitter'da ABD'nin doları yükselttiğini ileri sürerek, seçimlerde Erdoğan'ın kazanacağını ve piyasaya 30 milyar dolar 'pompalayacağını' ileri sürdü. Gökçek '24 Haziran'dan sonra piyasaya 30 milyar dolar pompalayınca seyreyleyin gümbürtüyü. Dolar tepetaklak düşecek inşallah"
geçmişe mazi öpülmüşe ne denir
son birkaç hafta da iyi troll yaptı ha.. borsada emlakta tl'de kuyruk acısı olan buraya gelip sığ ve hakaretamiz yazılarla sağa sola saldırıyor.. bir de aynı gemideyizciler türedi, vatan hainliğiyle suçlayan.. buradakilerin dolar yüksekdiği için zil takıp oynadığını düşünen sözde vatansever akseviciler.. engelle engelle bitmiyor.
yönetimi bilgilendirdim. ancak onlar da nereye kadar birşey yapabilir.. yüz vermeyin şunlara allah aşkına. ille de cevap yazacaksanız alıntıyla cevap vermeyin lütfen.. kirliliğe, pisliklerine katkıda bulunmayın.