Yüklü alış yazda bak gör bakalım anyayı konyayı :))))hayaller hep güzeldir :) oda nasıl yapar edrimde bu kısır malı çıkarım diye düşünmekteyken yaz 20 bin lot cari fiyatın 5 kademe altına anında mal sahibi ol :)))))
Ytd.Değildir.
Printable View
Yüklü alış yazda bak gör bakalım anyayı konyayı :))))hayaller hep güzeldir :) oda nasıl yapar edrimde bu kısır malı çıkarım diye düşünmekteyken yaz 20 bin lot cari fiyatın 5 kademe altına anında mal sahibi ol :)))))
Ytd.Değildir.
Tam tersi yaz oraya 10-15 kademe yüklü satış bak alıyorlar mı almıyorlar mi
Kaptı kaçtı gibi alırlar bu da bizim tecrübemiz diyelim
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
:)) bak ben hergün bu saçmalığı yaşıyorum! Alış yazıyorum adam alışlarını silip 10 bin lot alışıma veriyor ama 5000 lot satışımı almıyor :)) yaz sen benden daha iyi biliyorsun yaz 2,35 alış 10 bin lot malın cantada anında kime anlatıyorsun yahu! :))
Milleti goy goya getirmeye yazıyorsunuz yüklü malınızı üstten vermeye alıcı gelmeyen senette pehh
fiyat 2,35 iken 2,31 ve 2,25 5 er bin lot aldım amcadan! anında kafasına çakış 2,35 ! arada yapacan böyle :)) bu hafta 2,25 gelir merak etme sen yurtdışı ve yurtiçi piyasaların satış yemesi ile!
Ytd.Değildir.
Kime ne goygoyculuk yapacağım ki .
2.35 iken 2.5 emir vereyim dedi birader bende ne yapıyorsun dedim .
O gün 2.5 gördü sadece onun malı vardı kademe satıldı bir kısmı .
Malı gördümü alıyorlar .
Sürekli trade deniyorsan ama robot üstüne oynar o ayrı [emoji3][emoji3][emoji3]
e oda tesadüf yukarı yapacağı 2,50 göreceği son zamanların yükseği idi! :)) sen yaz bakalım 10 bin lot 2,35 alış anında verir bırak bunları :))neyin robotu be :))) senette cuma günü işlemi kesiti bıktı oda aynı fiyat dönmeyi işlem yapmasa gün boyu 30 bin lot işlemle geçer!
Bende deneyeyim o tesadüfü o zaman bu hafta bakalım tekerrür ediyor mu
:)) dene bak hele şinci yurtdışı göçmüşken bırak 2,35 almayı 2,25 hergün yazıyorum ama yazmayacağım daha :)yemişim sizin alıcı gelmeyen senedinizi :)))
Tamam siz haklısınız kim alır ki zarar eden firmayı otel oda fiyatları diplerde iken hemde
Nasıl alıcı gelecek ki alan yok satanı seveyim Modu hakim
2,10 yapı kredi 100000 satış gönderdi ve topladı
Sağlık olsun :)
2,10 asıl günlükde 2,06 hareketli ortalama deteği haftalık da ise 2,00 50 günlük hareketli ortalama destekleri mevcut.Saygılar.
Ytd.Değildir.
Saat 1101 spek işlem yapmaz ise toplam 10111 lot işlem oldu gerçek alıcı satıcılar :)
Ytd.Değildir.
Kapanış itibarı ile 138 547 lot işlem hacmi ve yarısından çoğu yine 2 seans senede el atan spek işlemi! Sen daha çok beklersin spek amca bu malı çıkabileceğim diye :) :) Girdiğin en lanet senetlerden biridir herhalde :) Bakalım nasıl taklalar atacak ve attırccaksın fonlardakilere aldırabilmeye :) :)
Bas aşağı marj yarat alalım okadar! Yoksa yok girmeyük bu fiyattan! istersen 4 yap !!!
Ytd.Değildir.
Benim birader diyor ki Alında kaçan mı.... Bas aşağıya alalım derken bedafaya kağıt mı istiyon yoksa.... Çok beklersin.....
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:)) siz daha çok beklersiniz bence 4 e çakıp paraları çukka yapacağız diye :) ne olduperşembe 2,10 100000 lot satışa düştü!aldık 2,20-21 iade ettik saygılar sevgiler! Bak tekniğine 2,10 -2,00gelecek rahatlayacak! daha piyasalar ne riskler göreceekkk :)bu fiyat iyiymiş diyeceğiizzz :)
Birde şöyle düşünün bence! anlayın hatta : sizin malları daha fazla yukarıdan almak istemiyor olabilirmi!? :) Biraz realize edin senetlerinizi spekde sizde rahatlayın biraz !
Ytd.Değildir.
İstersen iddaya girelim en gec 15 mayısta 4 e çakınca bende rahatlayacağım bizim biraderde rahatlayacak. Sen ise büyük bir ihtimal azapta.....(YTD.)
Gel iddiaya girelim kıvırmayın! 2,10 Hatta atından tekrar alabileceğim! :) (Azap mevzusuna gelince! Kaç yıldır azap çektin bu sevimli karlı senette onu de bize)
Ytd.Değildir.
Akıl fakiri sen aklı kendine sakla görünen o ki sen Bistin habire tokatlananlar tarafındansın.
Borsada 300 e yakın kağıt var. Bu borç batağında dediğin kağıda niye yazıyorsun. Git başka kağıtlarda oyna. Biz 2 yıldır bu kağıttayız ve epey para kazandık bu kağıttan daha da kazanmaya devam edeceğiz. 1.21-1.28 aralığından alıp 2.92-2.96 dan sattığım ×××.××× lotu çok aşağılardan yerine koydum. Zamanı gelince görüşeceğiz. Hadee başka kapıya...hadeeee (YTD.)
İyi işte ne güzel yukarıdan satıp aşağıdan almışssın(umarım öyledir 7 yıldır taşıyanlardan değilsindir bana öyle geldi hazımsız cevabından) aşağıdanda yerine koymuşssun sattığın fiyatı yazabilmişssinde(o da 2,82 en yüksek gördü! sakın bana maliyet yapıp satışım yukarısı deme) aldığın fiyatı yazamamışssın nedense! Benim 2,50 ortalama satıp perşembe 2,10 alabilmem gibi mesela! Ayrıca elbet aşağı gelmesi gerekiyorsa gelecek ne var bunda! yukarı gidemiyor e aşağı gelecek ozaman demek değilmidir kardeş!!!!Çemkirmene gerek yok yani! Ayrıca sana sormayacağım burada yazıp yazmayacğımı sen güya yukarıdan satıp güya aşağıdan alacaksında bizmi alamayacağız :) Asıl sen başka kapıyaaa yürü be!
Temel analizden az anlıyorsan eğer şirket kartından bakarsın durumuna!
döviz pozisyonu:01.09.2017
varlıklar: 76,578,093
yükümlülükler: 911,405,998
net: -834,827,905
Ytd.Değildir.
Dönem net karı veya zararı -64.546.779,74
Maşallah.Hayırlısı olsun gözü ,yönü aşağı bakmaya devam etmekte fiyatlama olarakda!
Ytd.Değildir.
Senette ucuz fiyata mal gaptırnak istemiyola! O yüzden ufak ufak alıp yukarı yapıyola! :) :):kahkah:hayallerim aşkım ve sen! Ver 2 ye rahat la be1 amıce! elin mahkum! Bırak mal taşıyan üç beş sövüşçünün keyfini bas aşağı 10 kademe onlarda rahatlasın :) ha haaa! Borsadan anlamazsın ,taşı derler taşırsın, hayatımız borsa olmuş gelecek diyorssak gelecekkkk! Artistlik yapma bas git işine aşağı doğru fistanlı :)Hayallerim havalarda modu :) Hava alanı modu :kahkah::bravo::party: Kim kodu !? O tuttu bu kodu modu :kahkah:
Ytd.Değildir.
Yukarıya gelirse ellerinde yıllanmış senetlerini basacak arkadaşlar dışında şu topiğe üç beş yazacak senet sahibi arkadaş yokmu gerçekten yaf! ? :( aslında yok alıcı da gelmeyen yegane senetlerden!Nasıl yapcan sen bu senedi tahta yapıcı emmeoğlu :))Evet senedin günlük işlerine bakarsanızsenet yapıcı işlem yapmasa 10 000 -50 000 max lot işlem hacmi ile günü kapar alıcı gelmeyen(arasıra ve emekli fonlar onlarda nasıl gelir şaibeli!! )(senedi çıkamayınca yine ememklilik fonlarına sıkılıyorlar takaslar takip o emekli fonlara aldırıyor çakalllar) bir senet! hayırlısı olsun umarım taşıyanlar karlarını alıp satabilirler!
Yatırım tavsiyesi Değildir.
Hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin :)
KAP: AKFGY [ ] AKFEN GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/664223
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2018-02-28
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi .
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Şirketimizin ana ortağı Akfen Mühendislik A.Ş.'nin, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu ("TTK")'nun 136 ve devamı maddeleri hükümleri
ile 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu ("KVK")'nun 19 ve 20. maddeleri
hükümleri dairesinde tasfiyesiz ve bir bütün (kül) halinde, kendisi ile aynı
ortaklık yapısına sahip olan Akfen Holding A.Ş.'ne katılması suretiyle birleşmesi
ve tescil işlemleri 28.02.2018 tarihinde gerçekleşmiştir.
Yatırım tavsiyesi Değildir.
son 5 dk da kapıyı araladım dükkana geri döndüm :-)
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
Nasıl burada durumlar sayın kerasus? Yazın bıraktığımızdan iyimidir acaba? Ne dersiniz? Mobiussoros üstad bu sorum size de gelsin. Saygılar
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
👍 sessizlik güzeldir. Hayırlı bol kazançlar dilerim. Ytd
yazdıkça veriyor :-( vay nebri ya
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
AKFGY Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 38654953 Ana Ortaklık Payları: 39410018
Dönem net karı veya zararı -64.546.779,74 vergi dairesi
Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 38.654.953
Çok iyi [emoji106] süper. Herkese hayırlı olsun. Hayırlı Bol kazançlar dilerim ytd