boşver sayın nkn böyle kalsın şimdilik uyandırma kimseyi...koskoca akmerkez bu illaki degerini bulacaktır...sadece biraz daha bu kriz fiyatlarından alabildigimiz kadar akmerkez alalım...
Printable View
boşver sayın nkn böyle kalsın şimdilik uyandırma kimseyi...koskoca akmerkez bu illaki degerini bulacaktır...sadece biraz daha bu kriz fiyatlarından alabildigimiz kadar akmerkez alalım...
Acar menkul değerler son 3 ayda 738 bin lot almış çekilmiş…ucuz kalan karlı bir kaç şirketten biri bekliyoruz…
vay be kimseler yazmıyor oysa ki uzun vade için alınabilecek kagıt ama ...neyse benim gibi ortaklara 2,93 tl temettü hayırlı olsun...iki taksit halinde verecek...
pazartesi temettüler geliyor ortaklara hayırlı olsun...ben şahsen hemen almayacam hisse mayısta alacam...may sell and go var ya ondan...
Yine sağolsun bizi yanıltmadı düşüşten yararlanıp bir miktar daha alım yaptık… konut vb fiyatların 3 katına çıktığı bu zamanda buralardan alım fırsatı vermesi süper…geçen hafta klepierre nin 3 kez ufak miktar satışları vardı…huzur ile 2.temettü yü bekliyoruz
patron satışa devam ediyor
Patronun gayesi halka açıklığı %10 mu yapmak acaba?
Arkadaşlar patron satmıyor bu şirketin halka arzda yüzde 48 ini alan fon satıyor. Korkulacak bir durum yok. Ellerinde yüzde 45 i var. Akmgy dükkanlar dolu. Sene sonu tahminim 140 milyon. Kar 3.300 TL temettü dagıtım 650 TL bu sene ikinci taksit 3950 bu fiyata yüzde 8 gibi verimlilik. Tek derdi büyümek için dertleri yok karı dagıtım o kadar. Yazdıklarım yat. Tavsiyesi değildir.
Yeni degerleme yapar mı
biraz hareket var galiba
kleperia nın satışları da bitti ama kgıt ölü taklidi yapıyor...nakitte olanlar için bu aralar çogu kagıtta iyi fırsatlar olmaya başladı...
Utanmasanız kağıdı *****zın ...na sokacaksınız. Neyse zaman daraldı, hatta bitti.
Tavan yapmış kağıtta tek yorum yok, ilginç ?
Kapanışa 6883 lot satış koyan ne idüğü belirsiz
O kdr lotun bu tahtada satılmayacağını bilmiyorsan git *****n kucağında bilmem ne oyna.
Neyse yeni temettüye ne kaldı şurda 8 ay.
konut fiyatlarındaki artış ne yazıkki bu hisseye yansımamış. alıp atmak lazım bir köşeye.
Aylık graf o kdr muhteşemki, bence akköklerin neredeyse hergün mal satmasıda oyunun bir parçası. Muhtemelen tahta yapıcının elinde hacim yaptıracak lot yok.
Aylıkta dük olmuş sonra onay da almış. Hareket başlarsa kaç tavan gider bilmiyorum. Muhtemelende iyi bir haber çıkar yada bilanço patlaması/yeniden değerleme/bedelsiz vs bişeyler çıkacsk. Unutmayın grafik haberin habercisidir.
https://i.hizliresim.com/mik5nbe.jpg
Hocam ne zaman hisse kafasını kaldırsa akkökler kafasına vurdu 1 aydır, son iki gün ise hem hacim anlamında hem müdahale anlamında farklıydı. Fiyatı herkesin malumu, 2 yıldır hiç bir ralliye katılmadı. Haber konusunda da size katılıyorum, bu kadar baskının altından bi haber gelmeli ama bence haberi biraz daha toplayıp fiyatı kabarttıktan sonra gönderir bunlar
Aksgy de bu meymenetsizlerin, 2 liradan 5.xx lira oldu. Bugünde %8 yukarıda. Şundan çok eminimki bu kağıtda 350 400 leri görecek.
Tir.
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...tlandi-1993611 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ağustos ayına ilişkin konut fiyat endeksi verilerine göre, İstanbul'da ise konut fiyatları yüzde 210.8 arttı. Diyor.
2021 gayrı menkul değerlemesi 473 adet dükkan daire vs nin değeri 2.432.868.540,-TL
https://www.akmgyo.com/media/1428/20...eme-raporu.pdf
AKMGY hisse senedi bugünkü piyasa değeri 2 427 749 600 TL yani bugün bu kağıdın piyasa değeri 2021 yılı emlak fiyatlarına eşdeğer. Dönelim şimdi merkez bankası verisine. 18 ekim 2022 tarihli haber İstanbulda emlak fiyatları ilk 8 ayda %210 artmış.
En basit mantıkla AKMGY nin 2022 yıl sonu fiyatının Bugünkü fiyattan en az %210 yukarıda olması gerekmez mi? Kaldıki MB verisi ortalama fiyat artışı, Bu hissenin varlıkları ist un en değerli yerlerinde.
Yani demem o ki, 2022 yıl sonu fiyatının en az 201.5 TL olması gerekir.
Gelelim patronların her gün değişerek/yarışarak mal satmasına. Mal tahtaya yazılır yazılmaz, birileri malı 15000watt süpürge emiş hızıyla emiyor. Fiyat ne olursa olsun ferketmiyor, anında topluyorlar.
Yukarılarda da dediğim gibi patronlar bu senaryonun bir parçası.
Neyse bekleyip göreceğiz bakalım yıl sonunda fiyat hala bu seviyelerde olacak mı?
Nasıl bir operasyon hazırlığı ise artık, sürekli patronlar mal satıyor, Hayır satıyorlar ve anında bildirim gönderiyorlar, almayın haa bak biz satıyoruz mesajı mı veriyorsunuz. İyide kağıdın şu anki ederi zaten 200 TL üzeri. Hisseyi bu fiyattan satmanız onun değerini düşürmezki.
Sanırım 2021 yılı sonu itibariyle değerleme rakamını hisse sayısına bölünce 55 TL kadar bir şey ediyordu. Bu yıl sonu itibariyle %85 enflasyonu katarsak 100 TL gibi bir rakam oluyor. Maalesef şirketin hisse başına düşen kira geliri (finansman gelirleri hariç rakama bakıyorum) çok artmadı. Son çeyrekte inşallah bir iyileşme olur.
Ortakları da anlamıyorum, böyle 3-5 lot satarak ellerindeki malları bitiremezler neden bunu yapıyorlar acaba.
İst göbeğindesin ve değerin tl bazında 3 sene öncesi, $ bazında zaten kadın pedi kdr bile değil. Hala taban maban olıyorsun. Neyse.
8 Şubat kap haberine göre HİSSE BAŞI na 85-90 TL arası kar bekliyorum...
Bu akşam geliyor, finansallar...
4-6 TL arası temettü bekliyorum...
Bayram yeri olur inşallah...
Asla yatırım tavsiyesi değildir...
Merhaba. AkMGY her sene temettü dağıtıyor mu? Kafamda canlanması açısından yakın geçmişte hangi yıllarda temettü ödemedi? ---Edit. Tamam temettü geçmişini buldum.
237 hedefli aylık grafda, kulp muhtemelen önümüzdeki aylarda tamamlanacak, 92,xx kırılımı takip edilmeli.
92.25 ciler döküldüyse yolumuza devm edelim ltfn.
Yükümüz hafifledi nede olsa
2 gündür tavan kapatıyor, hiç yorum yok...
Güzel günler göreceğiz - Nazım Hikmet Ran -
Yine 2 gün üst üste tavan ve yine hiç yorum yok. Bu arada Akkök holding'den süekli satış haberi düşüyor kap'a...
3 gün üst üste tavan olunca...
AKMGY – VBTS kapsamında şirket paylarına 30 Kasım’a kadar açığa satış ve kredili işlem yasağı getirildi.
2020 de 12 usd den işlem gören ve karını katlanarak artan kagıt bugun 5 usd den işlem görüyor neyin kafasındasın tahtacı ve adamları
Yeniden değerleme 5.359 Milyar TL (Önceki 3.131 Milyar TL, artış %71).
Ankara'daki AVM değerlemeleri buna göre çok daha fazla artmış.
YTD
istanbuldan gayrimenkul alamıyorsanız çocuklarınız için üç beş lot akmerkez alın.. daha açığı istanbuldan gayrimenkul alamıyorsanız akmerkez de alamazsınız..
Bilanço bu sabah gelmiş...
Keşfeden yok herhalde bunu daha