Vurup geçecek de bakalım o zaman kimler hissede olabilecek
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Vurup geçecek de bakalım o zaman kimler hissede olabilecek
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne aç gözlü bir spegimiz var yiyemiyorsa girme bu işlere tosunum
spek amca bir atraksiyon yapta izleyelim bu yaptıgın hareketlerle bir yere varamazsın
paşa paşa çıkacak başka yolu yok. Aşağıya gelirse alırım....
vay be kimsecikler kalmmış bir ben birde spek hadi hayırlısı
spek amca ne yaptıgını sen de anlıyormusun
Beni unutmayın ben de varım.
bu hisse 2,48 lere gelirse takviye yaparım.. bu gün benim sisteme girdi hayırlısı bakalım..ytd..
spek amca sıkıştırdılar mı seni tenhada :one::one:
Basarili bir ihale aldi..uzerindeki spek hissesi imajini duzeltir dedik.inandik..guvendik ve zannederim yanildik..ytd.
Borsada sağlam kağıtta olacaksın arkadaş benim kısa borsa hayatımda öğrendiğim buen ufak dalgalanmada ne var ne yok alıp götürüyor zarar artıyor
[QUOTE=SpedeR;950623]neden endişeleniyorsun ki eger kafanda bir rakam varsa oraya kadar beklemeyi bileceksin sonra satıp gideceksin ha paniklersen buda spegin istediği bir şey senden malını daha alttan alır sadece izle ama stop yerin olsun
Sayin SpedeR;
Anladigim kadariyla kagida guveniyorsunuz ve bir canaktan bahsetmistiniz..dolayisiyla bir hedefinizde var..?
Spekcik bıkmadın mı kendi malını alıp satmaya yap bir atraksiyon neşelenelim :halay::halay::halay::halay::halay:
Spek amca formasyonu uygulayacam diyorsun :)
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Bu kadar sessizlik olur mu yahu..
Bol kazancli gunler dilegiyle..
spek ne kadar pintiymişsin yaw biraz atraksiyon yapsan diyorum aman dikkat patron kızmasın 2.50 üzeri çok mal var ytd
1 düşüş 1 yükseliş şeklinde ufak bi trend oluşumu var gibi bugün nisbeten hacim oluşup 2,38 denesede kağıda kendileri harici giriş olduğunu sezince aşağı sarkıtıyorlar 2 kere 2,38 deniyor dönüp 2,30 kapanış haftalık kapanış önemli
spek amca elini korkak alıştırma ya herro ya merro bir aşağı bir yukarı olmaz bu iş korkunun ecele faydası yok göster gücünü görelim ytd
Boylesine riskli bir ortamda bastan sona risk olan Idgyo
almak, sadece yukarilardan alan musterilerinin ortalama surm
Boylesine riskli bir ortamda bastan sona risk olan Idgyo
almak, sadece ortalama dusurmek isteyenlerin harcidir. Bunu en iyi bilende spekler degil mi... E o zaman ne bekliyoruz..
ytd
spek korkak olunca olacağı budur
sabah 2.37 akşam 2.29-30 bakalım ne tarafa kıracaksın aşağı mı yukarı mı yukarı haysiyeti yok gibi bunda ama hayırlısı artık
spek kendi kendine top koştursun dursun. biz alacağımızı almışız. sabrımız da vardır. altı yıl bekleyen bir altı yıl da bekler.
SPek efendi örnek al galip coşturuyor tahtayı ha yapamıyorsan bırak bu işleri yapacaklar çıkacaktır
Sıra sanada gelecek nasılsa.
Ben daha inatcıyım
hadi spek amca tam zamanı gibi
spek amcamız kale koymuş yıkabilecek varsa gelsin diyor
Yuzustu cok süründun,ayaga kalk Idgyo !
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar cümleten
spek kaleyi koymuş. tahtayı sahipsiz bırakmış. demek kendisinden başka kimsede fazla mal yok.
spek amcam çok pintisin söyliyeyim istedim
Ek 9822
Haftaya Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri yönü hakkında karar verecek bence. Normal şartlarda Kasım ayında direği dikmesi lazım ama C grubu ve sığ bir hisse. Ne yapacağı belli olmaz. Direk dimesi beklenirken, incir ağacı dikebilir.