Taze oranlar Akbank 1m+ için %24.5 32 gün
Aktifbank 250k üstü için %28 32 gün
Aktifbank 50k $ repo oranı 6 mevduat karşılığı %6.375 32 gün
Denizbank 500k 32 gün %24.25 zorlanırsa %24.5 alınabilirdi
Printable View
Taze oranlar Akbank 1m+ için %24.5 32 gün
Aktifbank 250k üstü için %28 32 gün
Aktifbank 50k $ repo oranı 6 mevduat karşılığı %6.375 32 gün
Denizbank 500k 32 gün %24.25 zorlanırsa %24.5 alınabilirdi
Düşen bıçak tutulmaz...
Rsi daha yolum var diyor..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9306728b1d.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vakıfbank arı hesap 23,50 yapmış.
Faizler falan dusmeyecek, cok belli yapikredi mobule girerken size ozel %26 mevduat firsati yazdi, 180 gune veriyormus, bunu veren yapikredinin bir bildigi vardir.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hep de dolar düşerken geliyorlar...Ahhh bir kara murat vardı...Eylülde dolar 3,80 olacak diye diye gitti....Acaba şimdi hangi forumu trolleme görevi verdiler...:kahkah:
Atilla hoca yazmış ve uyarmış..Winter is coming laaaaan diye...Buyrun...
http://www.paraanaliz.com/2018/ekono...gelenme-27560/
Mert bey merhaba bugün Ykb vadem dönüyor. Geçen ay 26.50 den bağlamıştım 35 gün. Siz 25.70 i hangi şubeden bağlamıştınız ? Daha düşük bir oran teklif ederlerse şu şubede bu orandan bağlamışlar desem bir sıkıntı olurmu
Ben bu konuda stok olayından değil de kredi faiz oranlarının aşırı yüksek olmasına bağlıyorum. Gayrimenkul her daim güvenli liman olmuştur az kazandırır ama terste bırakmıyor en azından. Ben de 3 aydır evini satmaya çalışan kardesinizim Mersin de. Her almaya talip olan potansiyel kişinin yakindigi durum kredi faizlerinin yüksek oluşu. Yoksa çok rahat satılır ve yatırım yapılır. Ha şuan mevduat faizi güzel ama günün birinde durum değişecek ve inşaat maliyetlerinin yüzde 50 ye yakın arttığını unutmayalım. Yani sağlam artacak zamanı geldiğinde.
selamun aleyküm arkdaşalar;
Çekte İbraz Süreleri ile ilgili sorum olacak. Çek ibraz süresi çekin düzenlendiği tarihin ertesi günümü aynı günmü başlar?
Çek tarihi :30.10.18
arkadaşlar sizden bilgi rica ediyorum.canım çok sıkkın.sebebıne geleyım. 2.93 malıyetlı 41.bın doları neden ben 6.70 den bozamadım.bozupta neden arı hesabına koyamadım :( şuan dolar 5.39..sizce doları bozdurup 3 aylık vadelıye mı koysam.? sızce en ıyı hangı banka şuan..burdan szıden aldıgım bılgılere göre vakıfbank saglam gibi....tesekkurler saygılar
Dolarda yanlis yapmayın.bekleyin.cok sabırsız siniz.
Bir rivayete gore yabancilar turk bonolarini cok fena aciga satmislarmis ve panik halinde dolar vererek bu aciklarini kapatma derdindelermis.
Bu nedenle faizler hizla geri geliyormus.
Syg,
[QUOTE=İsa Talayman;2816546]almış olduğun usd'ye dokunma derim çünkü ben 3,80 den 60k usd bozdurup faize yatırdığım da 7,50 leri pas geçtim,,,usd geldiği yeri unutmaz ki şuan usd alım için uygun bozdurmak için değil diye düşünüyorum.[/QUisa
isa bey elımde 540 k tl var.pekı bunu ne yapmamı onerırsınız?dolar mı alınmalı sızın dedıgınıze göre yoksa 3 veya 6 aylık mevduatamı konmalı.saygılar.tesekkurler...
Sikma datli canini.
Hakim bir tepeye cikmis oturuyorsun, kronik cari acik veren bir ulkede dolar hep cikar uzun vadede.
Arada bir yataya gecer, arada bir cikis parlar, hizlanir sonra cok ciktik der, birazini geri verir ki herkes oyunda kalsin, birakip gitmesin.
Ayrica su sozumu de unutma:
"Uzun vadede hepsi biribirine yakinsar."
Syg,
Ben artik dolar isinde Mehmet Bahceli'yi takip edin derim.
Tepede satti ama o da alislarini soylemiyor sanirim.
Syg,
Adam onden yapiyor bu isleri. :)
Syg,
270k fibabank 26,5 tan 114 gün bağlandı.
Vakıf 24.5 verince fibaya transfer olduk.
182 gün 27 veriyor fibabank.
Stopaj uzarsa 3 ay daha uzar diye vade bitimini 28 şubat yaptım,nasip.
ya sigorta niyetine almayı, korku panikle telaşla kazanma güdüsüyle dolar alımlarını anlıyorum saygıylada karşılıyorum ama dolar 5.5 olsun dalak böbrekleri satar girerim diyenleri hiç anlayamadım. dalak böbrek ne ya? senin canın dolardan daha mı değersiz?
şuan çok tuhaf bir durum var, teb gibi bankalar vs. 22.50 yi bile zar zor veriyor bugun, yapıkredi uçmuş vaziyette, bana soracak olursanız akbank bile 200-250 kya falan 24 civarı vererek kendini aşmış vaziyette, bankalar aç kalıp anlık faiz yükselterek para dilenir hale gelmiş gibi görünüyorlar, bu paralar nereye gidiyor anlamıyorum son 3 aydır kredide dağıtmıyorlar...
16 kasımda vadesı bıtıp tekar baglatacak arkadas var mı? ogun ıcın mutlaka yazısalım burdan..tesekkurler.
Cidden bu gösterge de bi iş var... 21,46 oldu
Piyasalar 06/11/2018
Çılgın Türkler…
Dünya borsalarındaki satıcılı havaya rağmen Türkiye varlıklarının haftaya pozitif ayrışarak başlamasını bekliyorduk. Ancak gönlümüzden geçse de böylesine sert bir yükseliş öngörmüyorduk. Hisse senedinden, yerel tahvillere, dövizden, euro-tahvile dün tüm Türkiye varlıklarında çılgın bir yükseliş gördük.
Ne oluyor? Ekonominin sert bir şekilde yavaşlamasına, uzmanların büyüme ve kar tahminlerini aşağı çekmesine ve enflasyonun beklentilerin üzerinde gelmesine rağmen Türkiye varlıkları neden son üç gündür dünyanın en çok kazandıran yatırım araçları arasında yer aldı?
Piyasalardaki yükselişin - daha doğru bir ifade ile normalleşmenin- arkasında iki temel beklenti yatıyor: (i) ABD - Türkiye ilişkilerinin normalleşmesi; (ii) Ekonomideki sert inişin finansal istikrarsızlığa yol açmadan başarılması.
Türkiye’nin İran’dan petrol alımında istisna tanınan ülkeler arasına konması ve Halkbank’a hafif bir ceza ile yetinileceği duyumları ABD ile ilişkilerin normalleşmesi beklentisinin arkasındaki temel gerekçeler.
Ekonomi yönetiminin aldığı mako ihtiyari tedbirler ve bankaların Eylül - Ekim aylarındaki borçlanmalarını zorlanmadan çevirmesi Türkiye’nin ekonomideki sert inişi finansal istikrarsızlığa yol açmadan başaracağı beklentisini destekliyor.
Borsadaki yükselişin ivmesini kaybederek devam etmesini bekliyoruz.
Isyatirim 6 kasim 2018
aramızda doktorlar var galiba .en azından şu teşhis tedavide bir yardımları dokunsa bize :)