Hani bu ersoy bildiğimiz ersoy sallamayı seviyor bu yazdıklarına insanlar nasıl inanıyor ona göre yatırım yapıyor aklım ermiyor[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hani bu ersoy bildiğimiz ersoy sallamayı seviyor bu yazdıklarına insanlar nasıl inanıyor ona göre yatırım yapıyor aklım ermiyor[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ne odun kafa insanlar vAr Ersoy birşeyler paylaşıp beyin fırtınası yapıyor en azından
boş gerzekler sizde aksini söyleyin sebeplerini yazın
Sonra çizimlerinizi atın konuşalım tartışalım
Hehehe evet iyi sallıyor demekten başka birşeyleri yok.
Paylaşım yok.düşünce yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen aklını kiraya vermişsin haberin yok
Ahahhaah
bol kazançlar...
la odun kafa diyen ..bu arkadastan ne fikri aliyorsunuz.. sadece hikaye..adam herseyi hiliyor ya . sizi niye yoruyor..nasil olsa para kazanci garanti ya, size para pompalasin.. isteyin para, sizi ugrastirmasin...ha oara istediniz vermesse demekki , is baska..
Ya adam baştan sona yanlış konuşuyordur, art niyetlidir bilemem babamın oğlu değil. Ama ben diyorumki doğru veya yanlış bir fikir koyuyor ortaya. Varsa itirazı olan hakaret etmeden , kimseyi aşağılamadan fikri fikirle çürütsün.
Boş gerzek odun kafa hee, buyur burdan yak, namı değer Hulk ( Halkb) topiğinde algıya oynayan çok tecrübeli finans uzmanı vardı, oradada ; aha len bu adam çok biliyo deyip ağına düşürdüğü senin gibi çok bilmiş dalkavuk zavallıların donlarınıda alıp tatile gitti, dikkat et! süslü püslü laflara, afilli grafiklere salyaların akarak bakarken seninde donunu almasınlar, zerre kadar aklı olan algının ağını çözer, algının ağına düşen zavallılarda donunu kaptırır.
bu memleketin sundugu guzel ortam ekonomik olarak hicbir yerde yok..bunun gibi adamlari takip aklinizi sadece bosa cikarir. vakit gelir gecer. ekonominizi yukseltmeniz direk kendinizle alakaludir..kimsenin kimseden de cok farki yoktur...memleketimizde ekonomiyi bilmek para kazanmak anlami tasimaz.bir ornek vereyim... kalkinma bankasi . yanlisim varsa duzeltin..tam 2 yil once sayinbinali yildirim basbakan, is adamlariyla toplantida , karsisinda enaz 500 is adami varken.. yaptigi konusma, kalkinma bankasinin sermayesini artiracagiz. dediginde 4000 tl idi kalkinmanin fiyati. ve bir hafta 10 gun gecti kimse uyanmadi. cunku 1 haftada 8000 lot civari topladim. 33 milyar civari yapiyordu...bence borsayi bilen olsa o adamlardan sira gelmazdi bana bu kagidi toplamayi..bir kac zaman sonra iki katina sattim ama , asil vurgundan fazla yararlanamadim.. baska yaptiklari aciklama kalkinma bankasi uzerinden devlet islerini yapacagiz demeleriydi..iste arjadaslar bu surcin sonunda 33 milyar tam 1,5 trilyon olmus oluyordu kalkinma bankasinda..iste bu ulkede bu imkanlari bilmek kendiniz,le alakalidir sedece kendinuzi gelistirip beyin cimnastigi yapmaniz yetecektir..baskalarinin uskuru yetse kendilerini doyururlar ancak.
Insan var aklını kullanır insan var başkasınında aklını kullanır
Dolar 25tl 2025 neden olmasin
bol kazançlar...
Ersoy abi şu Escom u müsait olduğunuzda bir daha yorumlarmısınız...tüm hisseler yükselişe tepki verirken escom bayılttı beni...
Ersoydelta millete short açtırıp açtırıp durdun endeks 88 binlerdeyken vatandaş parasını sıfırladı. Dolar Mayıs ayında 6.95 en geç Haziran ayında 6.95 olacak dedin yerlerde sürünüyor. Kuran ayetleri vs bit sürü şey paylaştın. Senin görüşlerine itibar eden son iki aylık süreçte paralarını tamamen sıfırladı. Sahi sen kimin tarafındasın. Sen de mi perde arkası oyuncularından mısın. Satanist dediğin gruplara mı hizmet ediyorsun perde arkasından. Short açtırdığın küçük yatırımcıyı bitirdin zaten endeks 68 bin olacak diye. Senden ricam paylaşım yaparken Kur’an ayetlerini buraya karıştırma.
Ersoydelta 8 Temmuz tarihli paylaşımında borsanın bu hafta veya Temmuz ayında % 12-20-30 düşebileceğini yazıyorsun tam tersi borsa çıkıyor. Bence artık sen bu forumlarda paylaşım yapma çok beddua aldın çok. Bir tek doların 7.2 ye geleceğini söyledin onu hizmet ettiklerin seni inandırıcı bulma adına bu bilgiyi sana verip paylaştırtılar burada.
Yıllarca borsaya yatırım yapmış biri olarak , verilerin gerçeği yansıtmadığı , ekonomik ve siyasi belirsizliğin yoğun olduğu böyle bir ortamda borsadan kesinlikle uzak durun derim . Bu işi gerçekten iyi bilen günlük al sat yapan traderlar hariç .
Çarşıya pazara gittiğinizde gerçek enflasyonu görürsünüz .
Yıllarca binbir türlü sıkıntılarla birikim yap sonra gel " başkasın s.....yle gerdeğe gir " . Akıl işi değil bu . Hadi yaptınız bir hata . Paranın hepsiyle borsaya , Forex ' e , Viop ' a girilir mi ? hiç. Yok shortmuş , yok longmuş ...
Sayın ERSOYDELTA , öncelikle bütün yazılarınızı başından sonuna okumuş olduğumu belirtmek isterim. Mart 2018 den bu yana takip ediyorum bu forumu.
Söylediklerinize çoğu zaman hak vermekle birlikte , bir çok olay , yazı , sunum ve görsel medya paylaşımlarıyla ilgili paranoid reaksiyon verdiğinizi de düşünüyorum. İfadelerde tutarsızlıklar ve matematiksel olduğu iddia edilen hesaplamalarda da abartılar da cabası.
Bununla birlikte dövizle ilgili yapmış olduğunuz ilk tahminlerin gerçekleştiğinin de farkındayım..ben faydalanamadım ama mutlaka istifade eden olmuştur. Bu yüzden paylaşımlarınıza devam etmenizi diliyorum.
Benim düşüncem ise özellikle döviz konusunda , banka mevduatlarının %55 i nin döviz olduğu bir dönemde 7.20 gibi bir rakamın imkansız olduğu yönünde . Öncelikle %55 olan oran, % 30 ve altına doğru inmeli. İnsanlar dövizin düştüğüne / düşeceğine inanmalı. Sizin dediğiniz gibi borsanın düşeceğine, özellikle temmuz ayında bunun gerçekleşeceğine aklım almıyor. Aksine borsa 100 endeksi 130 binleri görmeli ve yeterince yatırımcıyı çekebilmiş olmaları gerek. Kim bilir belkide birçok videosunu paylaşmış olduğunuz youtube konuşmacılarının aksine, merkez bankası faiz indirimi yapmaz ve dolar 4.97 a kadar düşer. (Ki Borsa yüksek iken çıkış yapan yatırımcı düşük kurdan dolarını toplayabilir.) Faiz indirimi mutlaka olucak ama ne zaman ?? önemli olan bu sorunun cevabı sanırım şuan.
Ersoy bey BURCEDE belirttiğiniz gibi operasyon oldu devamı var mı bittimi tebrikler
Evet Ersoydelta kayboldun bakıyoruz, millete burada kötü algıyı kurup zararına pozisyon açtırıp gittin. Söyleyecek kendini ifade edebileceğin hiçbir yorumun yok mu? Yazıklar olsun Ersoydelta sana yazıklar olsun. Yok bana 4K yok 15k ekran vermişmişlermiş, sana bu ekranları niye versinler Ersoydelta onların sende işbirlikçisi ve taşeronu olduğun için verdiler sende satanizme hizmet ettiğin için verdiler başka neden vermiş olabilirler ki !
Sayın Ersoydelta FED in faiz oranlarını düşürmesi sizin dolar projeksiyonunuzda bir değişikliğe sebep oldu mu ? Teşekkürler
Ersoydelta dolar 5.55’e indi. Fikirlerini paylaşmayı düşünüyor musun? Ne zamandan beri kayıpsın. Yoksa sallayıp kaçmak daha mı çok işine gelir. Şimdi ilerleyen zamanlarda dolar hareketlenir biraz ben fi tarihinde demiştim dersin. Mayıs 6.95 demiştin, Haziran 6.95 o da olmadı. Aralık 9.25 demişsin bakalım bu ülkede % 100 devalüasyon olacak mı! 3. Dünya savaşı içinde 21 Aralık 2021 gününü demiştin galiba yanlış hatırlamıyorsam. Sen neye istinaden öyle gün veriyorsun. Bu adamlarla işbirliği içinde misin Nasıl tarih verebiliyorsun anlamadım ??? Ayrıca borsa için Öner’in nedir short pozisyonu açsın mı cebinde 3-5 kuruşu olan küçük yatırımcı onlara bir önerin yok mu ? Birde senden özel bir rica kutsal kitabımızın ayetlerini öyle grafiklerin üstüne yazıp yapıştırma, çünkü bu yaptığın ahlaksızlık.
Pala herhalde viop 'ta ersoy donuna kadar aldı ersoy şimdi mavi dön arıyor mavi dön donsa kalite
Ersoy simdi 16 k televizyonunu seyrediyordur dünya atma şampiyonu boyle ersoy delta falan filan güvenirseniz donsuz kalırsınız bu da iyi bir ders olsun selcuk geçer diye bir ekonomist var dolar 12 lira olacak dedi durdu o dedikce düştü kelin ilacı olsa kendi başına sürer ama en azından selçuk kaçmadı bu ersoy delta ya kaçtı ova ya kaçtı hahahaha döner biraz dolar yükselsin ben demistim demek için döner hahahaha
Ersoy olmayınca bu sayfanın tadı tuzu yok.. Başlığı açıp ayda bir uğrarım demekte olmaz ki...
Görevini tamamladı, millete korkuyu verdi, kafa karıştırdı.
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kayıp ilanı veren oldumu[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Bu Ersoy’un gidişi olsunda dönüşü olmasın inşallah. Bir sürü kişinin evini barkını yaktı. Ona inanıp short pozisyonu açan bir sürü insanı mahvetti. Ahlaksız adam bir de gün veriyor. Rakam veriyor. Kendini iyi niyetli sanki vatandaşın lehine birşeyler yapmaya çalışıyormuş gibi yapıp tamamen insanları batırmaya yönelik söylem ve eylem içerisinde. Tamamen satanistlerin taktiği. Bir yere gittiği yok, başka nicklerle insanları aldatmaya kandırmaya ve zarar ettirmeye devam ediyor. Ben hayatımda ilk defa grafik ve analizler üzerine Kuran Ayetlerini koyacak kadar gözü dönmüş bir insana denk geliyorum bu forumda.
Küresel ekonomik krizin ve Ticaret savaşlarının giderek daha da gergin hale geldiği şu ortamda bundan sonraki süreçte Dolardan bir hayır beklemeyin bence . Özellikle ONS Altının istikrarlı yükselişi bunu özetliyor. Gerçek olan sadece ALTIN diyorum .
Altın almak varken , insanlar bir ülkenin para birimine neden yatırım yaparlar ki ? Borsanın yükselişi gerçekleri yansıtmıyor .
Yerinizde olsam gram altını ucuz pahalı demeden toplayın derim .
Malum parti , iktisat kurallarını alt üst etti . Özellikle gelecek 5 yılı hem ülkemiz açısından hem de dünya ekonomisi açısından pek parlak görmüyorum .
1-2 sene sonra şu anki gram altın fiyatları sizlere çok komik gelecek .
16 yıldan beri piyasalar ile severek ilginiyorum ve hangi siyasi görüşte olursa olsun ekonomi yazılarını okurum . İsterse Ateist olsun ...
Dolarda ilk hedef 5, 30 - 5,40 arası diyorum . Sizleri bilmem ama piyasalar üzerinde yalancı bir BAHAR oluşturarak dolar kurunu bir kere bile olsa 5 ' in altını göstereceklerini düşünüyorum . Aaaaaa bak gördünüz mü ülke ekonomisi nasıl da iyiye gidiyor diyecekler. Şu an olduğu gibi .
NOT : Yukarıda yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir . Karar ve tercih sizindir . Saygılar .
Türkiye de çoğu insan fiziki yada banka üzerinden gram altın almakta..Gerçekten incelendiğinde sayılı sayıda insanın ons a yatırım yapabildiği görülür. Ve her ne hikmetse ons un 1500 dolarları aştığı bu dönemde Dolar 5.40..Gram altın 250-260 arasında gidip geldi bir dönem ..yani ons 1300 seviyesinde gram altın alan bugün satmaya kalksa aşağı yukarı aynı para TL olarak. Enflasyon karşısında zarar ettiği bile söylenebilir..!!!..Bunlar gerçekten kasıtlı oyunlar..Dolarda 4.90 lar hatta 4.70 ler görülebilirmi? Teknik olarak evet ..burası Türkiye Zarar etmemiz için herşey yapılabilir..Ben Dolarda Büyük rallinin daha başlamadığını düşünmekteyim..Ki fed tarafında powel in açıklamaları incelendiğinde yapılan faiz indiriminin yeni bir QE olarak algılanmaması gerekiyor. Yakında Avrupa Merkez bankası yeniden para basmaya başlıycak..ve hatta bu parayı kendi türev piyasalarında kullanıcaklar ...balonu biraz daha büyütmeye karar vermiş gibi duruyorlar..asıl sorun işte tam burda başlıycak ..birileri kıral çıplak diye bağırdığında o balon patlıycak..Çin de üç büyük banka iflas etti ..Avrupada özellikle DB gibi birçok banka zor durumda..DB hisselerini bir inceleyin derim batıcak die herkesi korkutuyorlar...Amerikan seçimlerine kadar yaratılan algının devam etmesi muhtemel..Elitler trump la mı devam edicek yoksa onu harcıycaklarmı buda sermaye değişimlerinin yaşanacağı patlama nın zamanını belirliycek sorunun cevaplarından biri bence. Tüm dünya negatif faizde yüzerken ,olası bir ÇİN -ABD anlaşması TR de doları tekrar yukarı çıkarır..Önemli notlardan diğeri ise 2014 yılında merkez bankalarının Rezerv Altın satmama yönünde yapmış oldukları anlaşmanın süresi ekimde doluyor.
Ersoydelta kardeşim DOKTA ve BAĞFS hisselerini hangi tarihlerde tavsiye etmiştiniz rica etsem paylaşırmısınız.
hangi youtober miş o ?
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar dolar artık 5.50 nin altını görmez diyorum işler iyice çığırından çıktı.
Ersoy en son istanbul havalimanında gördüm, cinlilerin çıkarttığı 32 k tv test etmeye gidiyordu,bakmışlar ersoy giderken aldığı 30 milyon değerindeki fiziki altında yanında götürmüş
Not Bu Ersoy delisine inanmayın aklımızla dalga geçiyor
Ersoydelta nerdesin?????
Ersoydelta forumu terk etti anlaşılan. Olmadı be!! o kadar oku yaz emek harca sonrada ortadan kaybol..Yakışmadı..
Erso hocayı uzun süredir takip ediyorum...söyledikleri geç oluyor bazen...mesela $ 1.8 lerdeyken 3.5 olacak dedi...6 ay 1 sene falan bekledim...en fazla 1.92 falan oldu...bende yükselmiyecek diye hepsini sattım aradan 6-7 geçti...$ yükseldi...bir süre hisse söyledi uzun süre hisseler ne yapar diye takip ettim...hepsi hareketlendi...ama yaklaşık 1 sene sonra hareketlendi bazıları...yani ersoy hocanın derdi olacakları erken söylemesi bence...ben ona inanıyorum...inşallah geri gelir ve yorumlar yapar...ama tarzı bu görür yazar ve çekilir uzun süre yazmaz...ama hisse söylediğinde hiçbir zaman param yoktu değerlendiremedim onun paylaşımlarını...saygılar Ersoy Abi...arkadaşlar kusura bakmayın paylaşımımla kimseyi rahatsız etmek istemedim...