Senede bir sıkıntı yok [emoji4]
Printable View
Hep Selim beyin yüzünden, bu da her gelen müşteriyi, onun gibi pinti zannediyor yahu!:seyt:
eve geldim, kimse kalmamış
sofra dostlarının yeni yılını kutlarım
güzel bir gece geçirdik, evi çocuklara bıraktık
onlarda 10 kişi toplanıp eğlenmişler.
iyi baba:ok:
Tombala kestane yilbasisi eyidir...
Viski, iraki, bira damlatmaklan, omur bitmez...
Ibadete yönelmek lazim, boyle gecelerde...
3 Duble viski damnattiktan sonra, 5 dene sarisina basmak, efdaldir der bazi d.lyarklar...
Biz bunnara uymuyoruz, 2.5 duble viski cektikten sonra, Allah ne verdiyse sarışınnara basiyoruz!:he:
Alkollü içkilerden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) yeni yılla birlikte zamlandı. 70'lik rakının toplam vergisi 79.86 liraya yükseldi.
Alkollü içkilerden alınan Özel Tüketim Vergisi tutarları zamlandı. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre vergi yüzde 13.48 oranında arttı.
Iraki pahalandı deye, Iraki Sofrasına haber yapıştirırsan olacağı bu, bir dene musteri yok iste!:rtfm:
Reha Kaya’nın olduğu yerin ÖTV ve KDV zammından etkilenmeyeceğini herkes bilir :bravo: Reha Kaya , rakıcilar icin her türlü fedakarlığı yapar ve zamları cebinden karşılar :bravo: :bravo: insanlar gelmiyorsa ya dünden kaldıkları içindir yada milli piyangodan büyük ödüllerden birini kazandiklari içindir :)
Başladık, 1.5 litreligin son yarim litresine, zamsiz damnatacagiz bugun!
Bi bakalım dediydik.
AOS
Ahali dun gece küpüne daldı galiba irakinin, bir dene musteri kapıdan bilem bile bakmadı!:he:
Bir dolar topiginde vardi AMK itleri, onlarda yok artık, şeyimizi avuçlarız simdi!:vk:
Sarisinnari avuçlama vakti!:yahoo:
Patron iyi geceler. Afiyet olsun.
Bizim eski ışletmeci asagida mel mel bakınıyor, ulen musteri gelmis ilgilensene!:vk:
askı da rakı varmı.:notr:
yol parasına 3 litre markette...
:vk:
Tukkani acalim, Enver bey kapıda kaldi, soğukta dikelmesin disarida!:he:
İyi akşamlar afiyet olsun sofra..