FARK GÖREBİLİYORMUSUNUZ... BEN ÇUVALDAKİ MIZREĞI ÇOK NET GÖRÜYORUM...
https://i.hizliresim.com/5N2PjA.png
Printable View
FARK GÖREBİLİYORMUSUNUZ... BEN ÇUVALDAKİ MIZREĞI ÇOK NET GÖRÜYORUM...
https://i.hizliresim.com/5N2PjA.png
SON HALİ... 03-07-2019 SAAT:13:00 GÜNCELL
https://i.hizliresim.com/P7BR8b.png
Sn goltaş halen buralardamısınız, bu hisseden bir cacık olmazmı daha yoksa bir şeyler olabilirmi düşüncenizi alalım.
Mızrak çuvalı delmeye başladı.. :)
Sen ne zaman adam olacaksın o.ç
Sabahtan gider gibi yapıp bir kaç ky daha bindirdi trene.
Cok güzel yazı yazmıstım ama İnternet sagolsun skntı cıkarınca gitti. Kısaca mızrakcılar mezarcılar çuvalcılar gelmiş. Göltaş ın 10 11 degılde 20 olması kimi sevindirecek. Bu soruyu sormak lazım. Ayrıca s400 konusunda abd çark edecek bence. İşte ozaman göreceğiz cuvalı mızragı. Şahsi fikirlerimdir. Uzun vadede güzel haberler bekliyoruz ama. Güzel haberler ile göltaş bir arada hayal bile edemiyorum. Umarım yanılırım ama güzel günler yakın değil bence. Bekleyip göreceğiz. Başka bir şey elden gelmiyor. Umarım güzel günler yakındır. Herkese iyi günler
Sn. Goltas Sn. Kapadokyalı
Uzun süredir yatırımcısını üzen bir şirketin ortağı olmak kolay değil. Sizi anlıyorum.
Artık geçmiş geçmişte kaldı deyip pozitif düşünelim. İnşaAllah güzel haberler ve bilançolar gelsin. Sizde sevinin bizde sevinelim.
Artık tünelin sonundaki ışık görünüyor.
Saygılarımla
İnşallah inşallah serdar bey ne mutlu size tünelin sonundaki ışığı görmüşsünüz. Kapodokyalı ile ben tüneli göremedik daha :) o yuzden sizi anlıyorum herşey düzelecek gibi geliyor ama eskiler için hiç iyi günler yaşanmadığı için bir türlü iyi olacağına inanamıyoruz. Bugun satıldı diye haber gelse - %3 kapatır bu namussuz :) bakalım umarım yakın zamanda güzel şeyler olur. Herkese iyi akşamlar
Umutların bittiği yerde yeni iyi başlangıçlar olur
Arkadaşlara golts alın dedim kimse almadi :)
Bir şirket sürekli değer kaybetmez ya da degerlenmez
Bizim ışığımız sizin karanliginizi aydınlatmaya bilir
Herşeyin başı sağlık. Zamana birakalim. Yılbaşına kadar takip edelim.
Valla 2011 den beri tünelin içinde kaybolduk.
https://i.hizliresim.com/VQXQRP.png
kV düşeni kırmış trend üzerinde kaldığı sürece ilk hedef EMA 200
sonrasında 17 TL konuşuruz
İhlasları azaltıp yüklenecektim nasip olmadı. Maliyet şu anda 11,60 larda. Göltaşa bakınca yazık diyorum bu şirket bu fiyata. Bölünmüş fiyatlarına göre 30 lu fiyatlardan çıkmıştım yıllar sonra bu fiyattan aldım. Yazık diyorum yıllarca sömürmüşler yatırımcıyı. ihlas grubu hisseleri aldım onlar bundan beter. Ama inşallah göltaş için güzel günler gelir yakında.
Sn. Cool alınır mı satilir mı:cool:
Topikmi arenami?yoksa bende gladyatör müyüm:cool:
Serdar bey,
Sn.göltaş'ın fikirlerini kabul etmesemde, saygım sonsuzdur herkes fikrini söyler, lakin kendi gibi düşünmeyen bir paydaşını yermeyecek, alay etmeyecek, herkes haddini bilecek, burada birşeyler paylaşılıyorsa emek harcanıyor demektir, beğenmesen de saygı duymak zorundasın. Bugün bütün sanayi şirketleri uçmuş da bir tek göltaş düşmüş gibi, hala aynı teraneden laf söylemeye devam ediyor... Ben göltaş'a 80 lira olduğu zamanlarda da ortak oldum lakin stop denen bir şey var baktın seni üzüyor satarsın, başka yerde nasibini ararsın.. Şu an 10 liraya düşen göltaşı konuşuyoruz, elinde uzun süredir taşıyanların haklı isyanına elbette katılıyorum.. Ancak yeni alıcı gelmezse bir hisse nasıl yükselecek, tabiri caizse çamura düşen altın gibi buda elbet değerini bulacaktır. Piyasa şartları kötü olmasaydı, inşaat sektörü durmasaydı bu fiyatlara gelmesi mümkünmüydü, faizler düşmeye piyasa canlanmaya başladığında ilk etkilenecek sektör inşaat sektörü olacaktır.. BU BEDAVA SAYILACAK FİYATLARDAN YATIRIM YAPANIN KAYBETME RISKI %10 İSE KAZANMA ORANI EN AZ %100 OLACAKTIR .. BU RİSK ALINMAZMI.. Geçmiş yazılarımda bende bahsettim sahiplerinin ******** olduğunu, lakin borsaya kote olan şirketlerin kaçının sahibi şerefli, 2 elin parmaklarını geçmez.. Fazla demogojiye de artık gerek yok, bu son karşılık yazısı olsun, Rabbim herkesin de gönlüne göre versin..
Sn.albea34
Bilgi varsa paylaşılmalı
Dususler ve yükselişler olacak
1. Düşüş sebebini bulduk
Patronlar!
Maalesef buyurduğunuz gibi
halen değişen yok :) halen tartışma devam ediyor :)))
sorun şirket mi yönetim mi ? yoksa ismail tarman mı ? demireller mi ? ilhan kesici mi ? yoksa halka açıklığının fazla olması mı ? şirketin düzensiz kar yapısı mı ?
iştirakleri mi ? göl enerjinin sermaye yapısı mı ?yoksa göl enerjinin euro borçları mı ?
bunlara karşı maddi duran varlıkları ve göl enerji ye sahip olan golts komik piyasa değerine sahip
Sorun, paralı bir speğin olmaması şirket paralı bir spekle anlaşsın bak hisse nerelere gidiyor hisse imtiyazlı olduğu içinde kendiliğinden hiçbir spek yanaşmıyor sadece küçük guruplar günü birlik vurkaç yapıyor senelerdir bu şekilde devam ediyor yani anlayacağımız patronlar hisse değeri düşmüş düşmemiş hiç ama hiç umurlarında değil.Ytd.
Hele yabancıların bu tür hisselerle hiç işi olmaz,yabancı alımları göstermelik ilgi çekmek ve birde bizim gibi ky burada tutmak bizim paralar adamlara bedava kredi imkanı sağlıyor bizim paraları şimdiye kadar zaten 5 e 10 katlamışlardır faizde dolarda ve diğer hisselerde.Ytd.
Şimdi bu fiyatlardan hepimiz anlaşalım satalım kimse kalmasın hisseyi tamamen ellerine geçirsinler hemen yönetim kararı ile 100de 2500 bedelsiz bir sermaye artırımı ile hisseyi soluksuz tavan serisi ile 150 ye çıkartııp ortalama 50 ye herkesi mallandırırlar, ben bu hisselere artık bu gözle bakıyorum,bilmem doğrumu.Ytd.
Şirkete 1 yıl önce özel denetimci atandı birsey çıkmadı
tüm elektrik üreten şirketler devlete usd ile elektrik satıyor bunlar satmıyor....
Şirketin gelirleri tl usd ve euro ile borçlanma yapılıyor
Yönetim ve başkan her yerden para alıyor gol enerjiden,çimentodan ,ormadan ....60 bin tl maaas alıyor ....
Aksu ile kavgalılar
Bu şirket ve yatırımcıları için kurtuluş satışdır kimse ortak olmak istemiyor
Bu söylediklerimi yapan şirketten hersey beklenir bakarsınız uyduruk bir haberle tavan serisi yada taban serisi .....
Biz yatırımcılar için ise kendimize soyle sormamız lazım bunca kurumsal yonetilen şirketler varken neden aile şirketlerine yatırım yapıyorum?
Evet fiyatlar geçmişe gore cok ucuz ama diger şirketlerde de ucuz bir tek bu degil yani örnegin halkban 21 tl simdi 6 tl devletin bankası birde yani bu tür örnekler saymakla bitmez 13 yıldır sürenen hisse ne zaman harekete gecer ?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birkaç gün foruma bakmamıştım.Ne yapmışsınız ortaklar ya...Ne gerek var bunlara.
Şahsen ben sadece kendime kızıyorum.Hissenin düşeceği grafikte görünüyordu fakat uzun yıllardır taşımanın verdiği duygusallıkla ,yok feyk yok ayı tuzağı diyerek kendimi avuttum.
Kasım 2017 de düşeni kırınca elliotta 3.dalga başladı ve mokoko hızlandı.Patron şirketide olsa kurumsal şirkette olsa çoğunlukla teknik yol gösteriyor.
Hata bizde yanlış yerde alıyoruz.
Pgsus u 2013 de 44 den alan yatırımcı yıllarca ağladı ama 11 den alan bayram ediyor.
Sağlıkla kalın.
bu sıkayetın gundemde oldugu donemde 50/60 dolar sevıyesınden 18 dolar sevıyesıne dustugu ıcın yatırımcı ısyan etmıs...bugunku %150 bedelsız bolunme etkısınıde hesaplayarak 18dolar/2,5bolunme oranı=7,2 dolar sevıyelerınde yatırımcı bu degerde olurmu bu sırkette neler donuyor mealınde sorular yoneltmıs sırket yonetımıne....pekı gunumuze geldıgımızde 10,82 hısse fıyatı/5,80dolar kuru:1,86 dolar sevıyesıne gerılemıs bır adet golts hısse senedı..bu sırket yonetımının dısında kımsenın cesaret edıp hısseyı dusurebılecegı sevıyeler degıldır..toplamda tum ıstıraklerıyle beraber 30mlyn dolar pıyasa degerıne dusen bır golts as var 10,82 fıyat baz alındıgında
Umarım 11 30 11 40 tan mızraklanan pardon mallalan olmamıştır... Herkese iyi günler
10,82tl borsa ıslem fıyatı*18,000,000tl odenmıs sermaye:194,760,000tl pıyasa degerı..194,760,000tl pıyasa degerı/5,82dolar:33,463,000 dolar sırket yonetımının rezıllıgı ve umarsamazlıgı degılse bu..sırket yonetımının bılınclı getırdıgı bır sevıyedır ıkı secenekten bırı ama mutlaka sırketı yonetenlerın cekıp oynadıkları ve vızyona koydukları secenekler hangı secenek olursa olsun goltas as yı yonetenlerın yonetmen oldukları bır fılm bu arkadaslar..& %150 bedelsız verıp dag fare dogurdu ımajı yaratıp yuksek bedelsız beklentısını husrana cevıren goltas as yonetımı..yıllardır yendıen degerleme yaptırmayıp dolar 1,80 sevıyelerınde ıkenkı sırket ve ıstıraklerının muhasebe degerı uzerınde defter degerı belırleten goltas yonetımı..hısse gerı alımı yapacagım seklınde açıklama yapıp 200.000lot gerı alım açıklayan 18,000,000tl odenmıs sermaye/200,000lot gerı alım mıktarı:90 da bırı odenmıs sermayenın DOKSANDA BIRI YANI YUZDE 1,1 ORANINDA GERI ALIM yapacagını açıklayıp.acıkladıgı komık otesı rakamımda sadece 60bın lotunu alıp gerı kalan 140,000lotun alımını durduran sırket yonetımı..bu arada spk teblıglerı uyarınca gerı alımlarda bır defa ve yuzde on olan oran sınırsız olarak degıstırılmısken ve yuzlerce borsa sırketı defalarca sermayesının yuzde onu oranında gerı alım yapmısken..goltas yonetımının 100 de 1 gerım alım açıklayıp.yapacagı alımıda ertelemesı..SIMDI BU YAZDIKLARIMI AKIL SUZGECINDEN GECIRIN SAYIN GOLTAS YATIRIMCILARI..BU SIRKETIN PIYASA DEGERINI 60 DOLAR HISSE FIYATINDAN 1,8 DOLAR HISSE FIYATINA KIM GETIRMIS
Merak ettiğim bir şey var yatırımcılar olarak neden tartışmadan görüş paylaşamıyoruz. Hepimiz yatırımcıyız patron değiliz. İhlas tahtasında da aynı durum var burada da aynı. Hiç birimiz büyük yatırımcı değiliz neden bir birimizi incitiyoruz ki.
Yılbaşına kadar sessiz sessiz izleyelim
Şekilde goruldugu uzere orta vadede adamin ic camasirini almis mabat acikta