Reis seni seviyoruz!!!
Arkadaşlar bakın Reisinizin fotosunu da paylaştık bize sataşmazsınız artık...
Ltf çok rica ediyorum
Bu kıyağımı da unutmayın...
saygılar/başarılar
https://resmim.net/f/DVil90.jpg
Reis seni seviyoruz!!!
Arkadaşlar bakın Reisinizin fotosunu da paylaştık bize sataşmazsınız artık...
Ltf çok rica ediyorum
Bu kıyağımı da unutmayın...
saygılar/başarılar
https://resmim.net/f/DVil90.jpg
Ne dokundu ne var bunda.Gerçek
Daha çözemedin değilmi be gerçekten eski ÜLKÜCÜYÜM.
Bıraktım artık o gömlekleri.
Yalanın olduğu yerde olmam doğruyu kovalarım.
Dindar geçinenler yalanın içinde boğuluyorlar bugün dediklerini yarın başka diyerekten dumula uğratıyorlar.
Yalancının mumu
Ülkeyi bizler kalkındırdık akp talan etti.
2,8 trilyon dolar vergi toplandı
380-400 milyar dolar borç alındı.
65-90 milyar dolar mülk satıldı
Eeeeeeee bende olaydı o paralar TÜRKİYE bir 20 TÜRKİYE daha eklerdim.
25 Yıllık da borç bırakmazdım torunlarıma:Yap işlet geçir.
O zaten gitmeli ben onu savunmam zaten.2seçim kaybeden yerine başkasına bırakmalı.
Buna Bahçeli dahil.
https://i.resimyukle.xyz/aQxCG4.jpg
Ölmeyince giden yok yani.
e para malesef capulcuda sanırsın bu gibi sitelerde açık ara chpk.. lider mesela biri de mynet seçim öncesi bakınız yorumlara iş bitmiş ama reis hep fişi çekiyor
Chp ile pkk ilişkisini ispat edemezsen SENİ SÜZME ŞEREFSİZ İLAN EDECEĞİM...
Buyur ispat et 3 krşluk şerefini kurtar....
Bekliyorum...
Öyle yağma yok
Tepedeki ediyor diye sende aynı lafı edemezsin
Ona terbiyemiz müsade etmez ama sana eder....
defol şimdi
sana saygıda yok başarılar da
Chp nin başındaki adam SIHA operasyonlarını eleştiriyor eskiden chp de ulusalcılar vardı şimdiyse hdpliler chp yi ele geçirmiş bir tane chp li cikipta terörist cenazesine giden Sezgin Tanrıkulu na gık diyemiyor hdplilerle sarmaş dolaş olmuşlar ... Chp yönetimi değişmeden başarı beklemeyin Akif hamza Çebi , Gürsel Tekin , Muharrem İnce hepsi seçim öncesi kazan kaldırdı ve onlarca belediye dsp ye geçti kısacası Chp seçimi çoktan kaybetti geçmiş olsun sizde chdplileri desteklemeye devam edin geçmiş yıllarda olduğu gibi bu seçim akşamı da ağlayarak yatağa gireceksiniz çünkü başarısızlığı ödüllendiren sizlersiniz.
FETÖ darbesi araştırılsın kimmiş bunlar, kimlerleymiş beraber diyen meclis önergesine amman araştırılmasın diye RED oyu veren[/B] bir iktidar ve yandaşı (AKP+MHP) var yav...Neyi konuşuyorsunuz hala kim kimleymiş diye :he:
Andımız okunmasın diye de aynı oyu verenler belli (AKP+HDP ve çekimser kalarak onların tarafında kalan MHP)...Kim kimle beraber o kadar açıkki...:he:
HDP ye terörist diyip partiyi kapatamayan/kapatmayan :he: Devletin tüm organları ellerindeyken...(savcıları, yargısı, bakanlıkları, cb.lığı, polisi, askeri)
CHP nin pkk la işi olmaz ret eder kızar kötü der
Ama pkk sevicileri yanında fazla gezdiriyor ve onlara ses çıkarmıyor
Konunun özeti bu
O yüzden kızıyor
Kararsız seçmenin çoğu sağ partilere verir oyunu
Yani seçim yaklaştımı vermem der
Kime verimder akp MHP ye atar
Kazanırlar ...
Desinler hadi hdp ye ne diyon ya
Burası Türkiye nasıl konuşuyor sun kılıçtaroğlu tık yok
Defalarca açıklama yaptı CHP
Ekliyorum;
CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu nun sürekli PKK taziyelerine katılmasıyla ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, Hiçbir PKK taziyesine katılmadı. Sosyal medya yazıyor bunları. Bizim bir partilimizin il başkanımızın çocuğu ölmüştü. Onun cenazesine gidiyor bu bizim partilimiz. Onun dışında PKK taziyesine Sezgin Bey hiç katılmadı. Dolayısıyla Sezgin Bey her yerde ve her ortamda PKK nın bir terör örgütü olduğunu söylemiştir, söylemeye de devam edecektir. Üstelik bunu yaparken daha Diyarbakır Baro Başkanıyken bunu söylemiştir. Bırakın CHP ye gelmeyi diye konuştu.
saygılar/başarılar
31 mart gecesi akmı karamı belli olacak.
Burada yapılan anket sonucunun yurt geneliyle uyumlu olduğunu sanmıyorum.Çünkü örneklem olarak sadece eğitimli kişilere dayalıdır.Oysa eğitimsiz kesimin hangi tarafta olacağı burada hesaba katılmıyor.
İktidarın hataları sayılırken 1000 tane iyiliğin içinde 10 tane kusur bulup sayıyorsunuz, fakat diğerlerinin 1000 tane kusurunun içinde sayılabilecek 10 tane iyiliği bile bulunamaz durumda.
Dolayısıyla aklı başında ve iyiyle kötüyü ayırabilme erdemine sahip bir kişi ki, bu her insanda bulunmaz, iyilik ve kusur dengesi kurarak, terazinin iki kefesini de kullanarak, toplamda mevcut iktidarın fayda bakımından oy verilecek en uygun parti olduğunu görür ve kararını verir.
Bir birliğinin ağır bir yenilgisi sonrası Napolyon ilgili komutana sormuş "neden böyle oldu" diye,
O da başlamış anlatmaya "10 tane nedenim var, birincisi cephanemiz bitti. ..." deyince Napolyon lafını kesmiş "tamam demiş başka bir gerekçeye ihtiyaç yok, anladım yenilginin nedenini" demiş.
İktidar ekonomiyi batırmış, hukuku ayaklar altına almış, bütün bunların yanına hangi olumluluğu koyacaksın da bunları telafi edecek merak ediyorum. Yol, hastane yaptıysa bunların bedelinin katlarınca borç yaptı, çocuklarımızın geleceğini ipotek altına aldı. Uyanın artık..
Yol, hastaneyi Emine hanımın ziynetleri ile mi yapmış (rahmetli DEMİREL in lafıdır) ?
İş bilmezlikten veya daha da kötüsü bilerek, isteyerek , hem de USD bazlı garantiler vererek zararlar ettirilerek, bazı kişilere bu paraları yedirmek (başka şeyler de var mıdır bilmiyorum, olduğunu (komisyon filan) düşünmek bile istemiyorum) neyin nesi ?
akp+mhp bu sitedeki ankette bile %30a gelebiliyorsa diyecek pek bir şey yok bence ülkeye dair.
Allahım sen aklıma mukayyet ol. 17 yıldır türkiyeyi yöneten 25 yıldır istanbulu yöneten Sanki muhalefet.
Muhalefet ne yaptı ağzını açsa tazminat ödüyorlar. az daha ileri gitseler vatan haini oluyorlar. tutuklanıp cezaevine atılıyorlar
.Bu korku imparatorluğu mutlaka çökecek. artık kimler hesap verecek zaman gösterecek.
Büyük ihtimal borsacıların büyük çoğunluğu akp ye oy kullandı bu forum anketinde.
Sebebine gelince akp kaybederse borsa çöker borsa batar diye düşünüyorlar.
Halbuki tam tersi olacağı akıllarının ucuna bile gelmiyor. ülkede demokrasi hukuk daha düzgün işlese
yabancı yatımcı korkmadan gelir.borsadan 1 alıyorsa 3 alır. onlarda biliyor ülkenin aile şirketi gibi yönetildiğini.
Mantık ve matematik biraz zayıf galiba
Hisse.Net oylamasındaki %23.03 AKP oyları zaten AKP+MHP oyları demek...
Herkesin 1 oy hakkı olduğu ve batı ve/veya büyük illerde AKP nin aday çıkardığı düşünülünce AKP oyları demek AKP+MHP oyları demek zaten...
Sizin mantığınız belki genel seçimlerde çalışabilirdi ama o bile geçmiş Hisse.Net anketlerinin çok gerisinde....
saygılar/başarılar
AKP Hisse.Net anketinde MHP nin daha doğrusu milliyetçilerin tam desteğini alamamış görünüyor...
Hisse.Net deki eğitimli milliyetçiler bizden Akepe oy yok diyorlar
Hisse.Net anketinde oy kullanan (eğitimli) milliyetçiler daha çok İYİ Partiye yöneldikleri görülüyor
CHP ise ittifakın tam/ciddi desteğini almış görünüyor...
saygılar/başarılar
Örneğin HDP için bu ankette oy kulllanan sayısı sadece/şimdilik 13 de kalmıştır çünkü Hisse.Net kullancıları arasındaki HDP lilerin hemen tamamına yakını batı illerinde ikamet etmekte ,batı/büyük illerde de HDP aday çıkarmamaktadır..
O yüzden sadece 13 de kalmıştır...
Normalde Hisse.Net anketlerinde HDP e oy kullanan sayısı 200 leri bulmaktadır...
Nerde o arkadaşlar?
CHP oylarının içinde yada oy kullanmayacaklar....
saygılar/başarılar
Bu varsayımın doğru olabilmesi sadece 1 koşul var
Bu ankette oy kullanan AKP ve MHP li arkadaşların tamamı ilçe belediyesinde kime vereceğini düşünerek hisse.net anketinde oy kullanmış olmaları durumunda haklı olabilirsiniz...
O zaman 23+5=28 diyebilirsiniz...
Hadi canım yemeyin beni
Hepimiz büyükşehir belediyesinde kime oy vereceğimizi düşünerek burada oy kullandık
saygılar/başarılar
Bu nasil matematik
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim okudugum okullarin bahcesine sizi almazlar tengrihan bey. Mantik kurgunuz tamamen hatali bu argumaninizda
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küçük illerde ve/veya MHP nin aday çıkardığı illerde/ilçelerde oy kullanacakların oranı...
Sizin karıştırdığınız nokta bu seçimi genel seçimle karıştırmanız...
Demek ki küçük illerimizden/ilçelerimizden/(Mhp nin aday çıkardığı yerlerden) Hisse.Net e bağlanan MHP li oy verecek sayısı bu kadar
saygılar/başarılar
O kadar
Çok az ve Akepeliler de MHP oy vermeyecekmiş gibi görünüyor
Ve/veya Mersin ve Adana dan Hisse.Net e bağlanan üye sayısı çok az ...
Bahsettiğiniz iller de biraz haber takip ederseniz ittifakın her iki tarafın içine çok sinmediği konuşulmakta...
İkisinin aday çıkardağı yerlerde zaten birbirlerine rakipler ki toplayamazsınız...
saygılar/başarılar
Örneğin Tr nin batı ve büyük illerinde aday çıkarmamasına rağmen İYİ Partinin Hisse.Net anketinde %16 oy oranına ulaşabilmesi ciddi başarı gibi gözüküyor
Unutmayın Hisse.Net üyelerinin belki de %70-80 i 3 büyük ilimizden bağlanıyordur...
saygılar/başarılar
%24 faiz nedir yahu milletin cani cikti faiz odemekten dunyanin en yuksek 2. Faizi
Dolar hala 5 uzerinde buna ragmen
Akp ye oy.mu verilir vatandas isyan ediyor sokakta esnaflar bitti resmen
Artık piyasa da yemiyor yok damatmış , yok RTE ymiş, yok öyle iyiymiş , yok böyle dengelenmeymiş...Bildiği yoldan gidiyor piyasa...
Sebze kuyruğu herşeyi belli ediyor aslında...
Yeni bir USD krizi/atağı kapımızda...