aynı kanaatteyim....ytd...
Printable View
Bu başlığı şu anda 7 kişi okumaktadır. (2 üye ve 5 ziyaretçi)
alitas46, KOBRA909
forum sakin biraz ısınması lazım.....
yüzde dört yetmez biraz yukarı yaaaaaaaaaaaaaytddddddddd
Galip ağayı arayalım götürsün ama o gelirse zaten dolaşımda 4 m lot var hepsini alır götürür bize birşey bırakmaz...😀😀😀
3,23 dikkat edin hep dönüyor tavana kadar 400 bin lot var 100 bin 3,23 kadar dizilmiş...
Yarın hareketli bur gün olacak :cool:
Yaklaşık düne göre 3 katı hacimle günlük %10 marj işletmişler
3.200 ler gerçekten önemli
Bakalım tahta sahibimiz günlük trade etmemize izin verecekmi :halay:
eğer çanak kulp formasyonuna oturtursan, kulbu çizdirebilir...3,24 de direnç olmakla beraber, burası geçildi mi 3,60 rahat gelir gibi...eğer 3,60 üstünde bikaç hafta kapanış yaparsa ver elini 6 larrrr....bu hafta en azından 3,20 üstünde kapaması şık olur yoksa, indir kaldır sabır taşı yapar gibim...kesinlikle ve kesinlikle ytd...
Kendi kendinine veriyo alıyo
Getir 2.50 ye ordan 2.20 görelim
satmam.....yedirmezler çakal......ytdddd
Kapa hbr düştü ark hyr olsun
Burda projenin datayları bildirilmiş
bundan sonraki hareketleri nolur izlemedeyim
Pazartesi gene 100/2 yukarı açıp akşama 100/3 geri verir
Değerleme raporuna göre%80 ama ortalama yıllık % 70 doluluk oranı bile olsa yaklaşık olarak 35_40 milyon tl civarı yıllık hasılat sağlayacak bir tesis.Turizm sektöründeki kar oranının %70 lerde olduğunu kabul edersek ortalama 30 milyon civarı net kar yazdıracak bir proje.ataman inşaatla hasılat paylaşım oranıda açıklanırsa dzgyo nun yaklaşık olarak projedeki kar marjı ortaya çıkacaktır. Herşey hazır durumda inşaat ruhsatları alınmış projeler çizilmiş onaylanmış bütün yetkili mercilerden onaylar alınmış heran inşaata başlayabilirler...şimdi gelelim en önemli meseleye finansman meselesi bunu nasıl çözecekler acaba...toplamda 115 milyon tl gibi bir proje maliyeti var.65 milyon arsa maliyetini çıkalım yinede 50 milyon tl para lazım inşaatı yapmak için..tamda sermayesi kadar acaba bir %100 oranında bedelsiz sermaye artırımı olabilirmi proje finansmanı için.dzgyo nun ilk projesi olmasından dolayı bana göre bu çok değerli bir proje.bakalım sabah spek ne yapacak artık o da yol haritasını çizmiştir.çift haneli rakamların hayali gözümün önünden gelip geçiyor sürekli umarım en kısa sürede gerçekten görürüz.ytd
Bedelsiz sermeye artırırsa sana banamı vermiş olacak parayı...sermeye artırımı yaptığı parayı sermayeye ekleyip proje finansmanında kullanır...bedelli artırım yapamaz öyle yaparsa zaten halka açık 4m lot var 1 liradan yapsa 4milyon tl yapar gerisini yine şirket ödeyecek...o yüzden ya tasisli olur ya da bedelsiz olur diye düşünüyorum...bedelli tahsisli veya bedelsiz her 3 şekilden birini kullanıp sermaye artırımına gitsede farketmez...sonuç olarak hise her türlü ederini bulur..artık dzgyo eski dzgyo değil. 3. Dönemde b grubuna geçme ihtimali çok yüksek...beklenti çok yani..ytd
Pamuk eller cebe diyemez çünki halka açıklığı az çogu hisse toplu kendinde
tabana ver birader
Butun gyo lar gitti biz bakiyoruz. Bakmaya devam o bize bakana kadar ytd
Ben battim sizi bilmem.lanet olsun bu borsaya girdiğim gune
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün hareketli ve hacimli olmuş pasta atabilen var mi
Yavaş yavaş veriyorlar dini arkadaşlar
Ağustos ayında ayrıldığım DZGYO ya Ekim-Kasım gibi döneceğim. Buraya yazayım sonra unutuyorum.Herkese bol kazançlar.
Ne zaman duracak bu düşüş. Yada duracakmi.hergun fakirlesiyorum. Cehennem ol dzgyo
Kol mu kesmeli yoksa batisa devammi etmeli
Insan nehalt yiyeceğini şaşırıyor yemin ederim
sen niye takıldın kaldın ucuzsun elin mahkum gitmeye ni ye bekliyonki