Kaba bir tarifle herkes yusuf yusuf. Keşke 100.000 iken yapsaydı hareketi
Printable View
Kaba bir tarifle herkes yusuf yusuf. Keşke 100.000 iken yapsaydı hareketi
Hissenin %50 den fazlası yabancıda. Citi deutsche ile paylaşıyor arada. Benim hiç sat tuşu aklıma gelmiyor. Bu seneyi burada geçirecez gibi. Dolarda fazla yükseliş olmaz, hükümette çok müdahale etmezse piyasaya. Bu sene iyi bilançolar gelebilir.
Hafta sonuna nakit girdim. 2 defa trade firsati verdi. Haftaya bakariz artik.Endeks in gidishatini takip etmeli
Evet ne zaman?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen haftaki performansını gösterse bu hafta görürüz inşallah bide şu anlaşma haberi düşşe..
Harika bir performans gösterdi son aylarda, ve hak ediyordu gerçekten.
2 ay önce 7,9 dan aldığım indes ten bugün gördüğüm 12,5 İlk hedefi dolayısıyla ( 14 ü beklemeye sabır gösteremeden) 12,43 ortalamayla vedalaştım şimdilik.
Güzel katkı verdi, Teşekkürler İndes. Temeliyle ve güzel rasyolarıyla hak ediyordu zaten. Biraz hızlı hareket etti. Değerli bir şirket.
Tekrar fırsat verirse yine buralara dönerim.
Devam edenlere iyi kazançlar.
İndeks.indeks.
Mnogo di krasiva indeks.
Ben de dayanamadım 14 lere kadar. Bugün 12.30 - 13 aralığında Indes'den vedalaştım. Tekrar görüşmek üzere.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erken ayrılan arkadaşlarımıza kazançlarını güle güle harcamalarını dilerim.
İndeks dura Kalka yoluna devam etmesi dileğimizle.kalan arkadaşların kazançları daim olsun.nerede eski dostlar nerede.kim bilir.nokta.mnogo si krasiva indeks.ytd
Eskilerin yerine geçermi bilmem ama burdayım şu lojistik işini devir alsın hele. Sonrası gelir
Şubat 2018 haberi hâlâ arıyorlar mı bilmiyorum ve asla ytd her koyun kendi bacağından asılır
http://m.patronlardunyasi.com/defaul...haberid=201680
20 tl den aşağı satmam:))
En 4 milyon tl ışlem 12.80 den oldu alıyorlar veriyorlar bakalım gün sonu ne olacak
Merrıll Teyze satmış......
https://resmim.net/f/4UtyEW.png
Bir ağız tadıyla tavan yapmadık ya ona yanarım😎😁
İndeks tahtası bu kadar mı güvensiz hiç kimse iller kalmamış.nerede bu yatırımcılar nerede eski yeni indeks ileri....bilmem ben.guvenim var bu indeksi.nokta.hayatta tek bildiğim şey.sabir.ytd
iyi bir bilanço ile çok iyi yerlere gelebilir..benim bilanço analizime göre ederi 20 tl üzeri bunu endeks bozmaz ise 2020 yılında bekliyorum..farklı nikle yıllardır burada yazdım sizde eskilerdensiniz bende.bu hisseninde tarzı değişik çok sert hareketler yapabiliyor...tavan göremedik uzun zaman bakalım kısmet..ytd
Ey indeksleri n indeksi
Senin yönetenler neden beklenen haberden yatırımcıyı haberdar etmezler.hissenizin değerini bilmiyorsanız dükkanı kapatın gidin .neyse indekssin gelecekte bu rakamlar hikaye olacaktır.ya sabır.inssallah bu dönem iyi bir temmettumuzu verirsin.slm.olsun indeks yatırımcısına.ytd.
An itibarıyla marbaş robotik işlemlerle tahtanın içinden geçmeye çalışıyor. Bakalım yüzde kaç aşağıya basacaklar.
diğer tekno hisseleri arttı bu neyi bekliyor.
Cayır cayır satmaya başladılar, dün yf, bugün yine hsbc başta olmak üzere.
Güçlü bir alıcı yok.
Bu piyasaya böyle düşüş ve malı saçıyorlar. Son iki günde bist kötü olsa -%20 yemiştik sanırım. Bakalım bugün kaça kadar basacaklar.
son 10 gündür tüm tekno hisseleri arttı ve fk ları 40 olanlar var . bunun 5 fk sı var sürünüyor.
bugün tüm teknoloji hisseleri nerdeyse tavan olmuş bu ölmüş eşşek ne yapıyor acaba ? varmı kimse keşfedilmedimi yoksa bizim tahta
Burada ky kalmamış yazan çizen yok ytd
https://resmim.net/f/hj0Oa1.jpg
aylık takas
Senin için alcatel in yarısından oldun artık üzme beni🤣