:)))
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
:)))
Sn yüzdeoncu senin vakko ile ızaktan yakından alakan var ise dişimi kıracam. Ayrıca buranın borsa forumu olduğunu bildiğinden de emin değilim. Ama helal olsun vallahi kafasını yaşıyor adam. 9 bin lotla esir aldı topiği[emoji1309][emoji1309]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam 9.000 lotu hafife alma.aslinda bu tahta cok sigdir.inan normal gunde 9.000 lotu yaz satisa 10 kademe asagi cekerler.aktif satmaya kalk 5 kademe zor satarsin.su anda kagitta operasyon var diye boyle hacimli.bu sig tahtada oyle 59 binli lot alan ky varsa onlari indirmwden hareket etmezler.zaten gunu sonu alan satana bakarsan spek kurumlari harici 5 bin li en fazla 10 binli lotlar alinip satilmis.
Latife yaptım kardeşim benim yada kimsenin haddine değil birinin portföyünü hafife almak. Operasyon var aynen ve burada bitmez bu operasyon kanımca. Eğer bitmiş olsaydı kafayı kaldıramazdı yukarı. Umarım allah herkesin gönlüne göre verir
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sabreden derviş muradına erermiş diyelim.Bekleyip göreceğiz.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıt yeni oyuncu gruba virmanlanıyor.Takasın anlamı bu :)
Gazci dostum dun aracima atiker gaz taktircim.kismetsede bu gece bodruma yola cikiyorum.bi hafta seans acikken vakkoyi iyi takip et.bizi bilgilendir.morlimizi bozma.
Çok sıktın be dostum.Satta kurtulalım.
Teknik olarak çanak formasyonu tamamlanacak.4.8 tl ye denk geliyor.Gelecek haberler cabası.
Mal almak istiyorlar ama bu saatten sonra kimse satmaz.
Yap tavanını kimse alamasın zaten toplu.😂😂
iki yada üç sefer ikili tepe oluşturdu ama kıramadı bir türlü bu beni korkutuyor ya daha mal tolmadıysa bunca zamandır zamazingolu zigzaglar çizdi diğer amaç ise mal yıkmak olsa onuda çok denedi bir tavan bi tabana gidiyor geliyor bir haftadır neler oluyor açıklayın yahu yabancı ortak gelecek mi
Bence d*****n kuyruğu kopacak sabır..
4.80,6,10 benim tepeler
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakalım 3.70 altına verecek mi bugün malı tehlikeli geliyor
@Burutay pasta rica etsek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Boşver pasta masta hikaye.Hedef belli gidecek.
Son kırıntılar toplanıyor.Aracı kurumlar arası mal değişimde tamam.
Keremce yine de iddialı yazma istersen...Malum spk kuralları var...Giderse gider ....Ama olası bir olumsuzlukla yuzdeoncu gibileri yakana yapışır bende söylemesi [emoji2]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen hocam.izmir cesmedeyim.yakin takipteyim keremc yi.
Doğru söylüyorsun.😂😂
Ek 7963
Bu günkü aracı kurum dağılımı.
Sessizce izleyin yerinizi belli etmeyin belli ki şu aşamada bu kadar mala razılar[emoji41][emoji41]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen sayın Ferrero hanımefendinin dediği gibi ; (neden bilmem ama, hem seçmiş olduğu kullanıcı fotoğrafından hem de son derece nazik ve yumuşak üslubundan sayın Ferrero'nun şiddetle bir hanımefendi olduğu kanısına kapılıyor ve kendisine en içten saygılarımı sunuyorum.:wave:) ben de bu şirket ve hisse hakkında çok iddialı bir şekilde konuşmanın biraz hatalı bir tutum olacağını düşünüyorum. Nitekim, kanaatim odur ki; mevcut hakim ortaklar; muğlak bir ifade ile olsa da; bu şirketin büyümesi ve de dünyaya açılması için; kendilerinin her hal ve takdirde şirket yönetiminde bulunacakları bir opsiyon dahilinde ellerindeki hisseleri kısmen ya da tamamen satma ve/veya düşük faizli uzun vadeli dış finansman bulma ve /veya bir yabancı kurumla ortak girişimde bulunma dahil her türlü stratejik alternatifi değerlendirme niyetinde olduklarını açıklamış ve bu ucu açık gelişme piyasa aktörleri tarafından bu güne kadar bir şekilde fiyatlanmıştır.
Şimdi artık yeni ve olumlu bir gelişme veya haber olması lazımdır ki, hisse veya piyasa bu kez kuvveden fiile yani soyuttan somuta indirgenen bu yeni olumlu gelişmeyi fiyatlamaya başlasın.
Uzun lafın kısası, şimdi artık bu hissede pozisyon almış olanlar için en doğru tutum, sabırla beklemek ve de KAP haberine konu mevzuda iyi bir gelişme olmasını dilemek olmalı gibi durmaktadır.
NOT: Sinirlerime hakim olmalı ve provokatif bir dil kullanarak muhataplarını alenen kışkırtmayı ve spesifik olarak da bu hisse fiyatını düşürmeyi amaçlamış gibi görünen sayın yüzdeoncuya daha ölçülü tepkiler göstermeliydim. Başta muhatabım olmak üzere forum ahalisinden özür diliyorum. Bana hiç ama hiç yakışmamıştır.
Yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tarz yorum ve tahminlerde esas olanın yanılma istisnai olanın ise haklı çıkma olduğu düşünülmeli ve bu kişisel görüşler asla bu veya bir başka hisse senedi için verilmiş bir al - sat veya tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
Tahtada çok profesyonel biri var tekniği çok güzel takip ediyor.Mal değişimleride çok profesyonelce tebrikler.
Ytd
bugunde sat al denesemmi ;)
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayrama 4 üzeri girelim😂😂
Haydi çiz tavana kadar bayramdan sonra millet mal almaya çalışsın.:wave:
ytd
banvit gibi olur mu bu yaaaa oda startejik mejik falan filan dedi 3 liradan aldı yürüdü bir daha arkasından baktık.
CİTİ elinde 3 milyon lot olmuş.Takasta 2.sıraya yerleşmiş.İsyatırımdan satılan tahminimce ky veya citi ye virman oluyor.Son 2 gündür finanstan alım yapılıyor 500 bin oldu.Bayram sonrası güzel olacak gibi.
ytd.
Son dedikodular ingiliz bir şirket ve katarlı bir şirket yakından ilgileniyormuş.Eşarp işi sanki katarlılar daha fazla alımkar olacaklar gibi.Tüm bu konuşulanlar haber sitelerinde doğruluğu kesin değildir.
ytd
Sayın keremc;
Muhakkak bir web sitesinde okudunuz ki bu hisseye yatırım yapan birisi olarak atıfta bulunma gereğini duydunuz. Ama lütfen, eğer bu tip dedikodu ve daha çok manipülatif karakterli olması kuvvetle muhtemel bir söylentiyi buraya taşıma gereğini duymuşsanız; muhakkak o haberin linkini de veriniz ki, bu tip kerameti kendinden menkul bir söylentinin sizin dışınızda bir kişiye dayandığı anlaşılsınn ve böylece hukuken sorumluluğu üstünüzden tamamen atmış olabilesiniz. Anahtar kelimeler ve google arama motoru kullanarak tarama yaptığım da bu tip bir söylentiye rastlayamadım da o yüzden belirtme gereği duyuyorum. Saygılarımla...
Yatırım tavsiyesi değil kişisel görüş açıklamasıdır.
By by herkese bol kazanç son yazım...Ben kâğıtta beklemeye devam ediyorum😎😎😎
Sevgili dostum
Biz sana bu platformda bir daha yazma demedik ki bu şekilde tavır koyuyorsun. Ben sadece bu dediğin söylentinin kaynaklandığı haber sitesinin linkini rica etmiştim. Hatırla geçenlerde ben de negatif yönlü bir söylentiye cevaben aksi yöndeki dedikoduyu buraya taşırken haberin yayınlandığı web sitesinin linkini vermiştim. Yani bu konuda darılmaya veya gücenmeye gerek yok.
Nitekim, bu şirketin marka değeri ile taşınmazlarının güncel değerlerinden kaynaklanan gerçek piyasa değerinin bu güne kadar piyasa oyuncuları tarafından fiyatlanmadığı ve hissenin görece düşük günlük işlem hacimleri ile 1-2 TL arasında dolandığı ve oldukça kısa sayılabilecek bir periyotda 4 TL.li fiyatlara geldiği bir vakıa. Yani bu karakterdeki bir hissede hepimizin her tür haber veya söylenti konusunda çok dikkatli olması ve fiyat illüzyonlarının etkisi altına girerek ava giderken avlanmaması gerekir kanaatindeyim.
Yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tarz yorum ve tahminlerde esas olanın yanılma istisna olan durumun ise haklı çıkma olduğu hiç akıldan çıkarılmamalı ve bu kişisel görüş ve tahminler asla bu veya bir başka hisse senedi için verilmiş bir al - sat veya tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
Bu günkü aracı kurum dağılımı ( nam-ı diğer pasta).
Ek 8033
Vakko'nun sözleşme yaptığı danışmanlık şirketi ile aynı gruba dahil Credit Suisse menkul kıymetler; 2 gün önce neredeyse aldığı hisselerin tamamını satmıştı. Bu gün ise yeniden alım yaptı. Ya bildikleri bir şey var ya da bir tür imaj çalışması yapılıyor veya onlar da bazıları gibi sadece beklentiyi satın alıyor. Kendinden kendine alım satımların olduğu ve gelişmelerin önceden sızdığı bir piyasada mutlak gerçeğin ne olduğunu kim bilebilir ki zaten ?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yazan çizen yok bilgisi olan paylaşabilirmi?
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın sultans
Son KAP haberi ile şirket ve hisse için yeni bir süreç başlamıştır. Bu sürecin başarı ya da başarısızlıkla sonuçlanabileceği yani açık uçlu olduğu aşikardır. bu nedenle, şirketçe KAP yoluyla aynı konuda yeni bir haber ya da gelişme paylaşılmadıkça; söylenecek her şey, ya iyi niyetle yapılmış bir tahmin ya da doğruluğu şüpheli bir söylentinin gündeme taşınmasından öteye geçemeyecektir.
Öte yandan, bu hissenin son bir yıllık periyot içerisinde; hem fiyat hem de işlem hacminde gerçekleşen kayda değer artış, bazı konulardaki gelişmelerin önceden bazılarının kulağına gitmiş olabileceği yönünde bir izlenim yaratmaktadır. Bu nedenle, tahtadaki işlemleri dikkatlice izlemek ve ona göre karar vermek belki de en doğrusu gibi durmaktadır. Ancak manipülatör karakterli bazı büyük yatırımcıların özellikle farklı aracı kurumlar ve farklı hesaplar üzerinde kendinden kendine işlemler yaparak ya da virman işlemleri yoluyla küçük ve orta ölçekli diğer yatırımcıları aldatabileceği gerçeğini de akılda tutarak her daim ihtiyatlı olmak ve postu ucuza deldirmemek şartıyla...
Yatırım tavsiyesi değil bir kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tarz yorum ve tahminlerde asli olanın yanılmak, istisna olanın ise haklı çıkmak olduğu hiç akıldan çıkarılmamalı ve bu kişisel görüş ve tahminler asla bu veya bir başka hisse senedi için verilmiş bir al - sat veya tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.