Hacim olmayın öyle oluyor
Printable View
Hacim olmayın öyle oluyor
Temettüyü açıkla artık
Bedava almissin
Yaklaşık 430000lot borsada işlem görmek için merkezi kayıt kurulusuna başvuru yapmış. Büyük ihtimal hisseler borsada satilir. Kapıda haber var
Satmaya icin kote ettiler buyuk ihtimal bu hacimlerle 430.000 lot hisseyi 1 hafta 10 gun esir alir
Temettü almak için kaydettirmiş olamazlar mı
Temettu almak icin kote etmeye ihtiyaclari yok her turlu temettulerini alirlar
Bu aralada iyi satış geliyor. Borsaya Kote edilenler mi satılıyor
Buyuk ihtimal borsaya kote edilen mallar satiliyor ancak karsilayan var. 1 ay icerisinde bilanco etkisiyle 14 tl yi gorecegini dusunuyorum. Yatirimcilar aldiklari temettunun ortalama %5 iyle yeni hisse alsa temettu sonrasida 14 e rahatca gelebilir.
12.90 na 19000lot koydu satışa hisselerini sat bitir de hissenin önü açılsın artik
1 hafta 10 gun buralarda bekleriz sonrasi acik insallah
1 ay bekleyecek 12 altına düşmez inşallah
Duserse ustumuze vazife olur artik destek. Ancak satici 12.80 altina vermeye gonullu degil gibi
Dip 12.50 olur diye düşünüyorum
dip diye birşey yok dibin dibi vardır her zaman ama bilançoya az kaldı iyi bilanço gelecek sanırım iyi de temettü verecek düştükçe almaya devam ediyorum...
Yonetim bu sefer temettu aciklarken korkmayacaktir. Nasil olsa yaklasik 4 milyon lot geri alinan pay var. Faizler dusuk parayi elde tutmakda cok mantikli degil. Yuksek temettu ile kagidi ayakta tutmak daha mantikli gozukuyor
255milyon kar 1,25temettu bekliyorum. %10temettu verimi iyi olur
Yalnız adamlar 12.70 e 90000lot satış koydu. Bu hissede böyle bişey ilk defa goruyorum
Ayni sekilde 250 milyon ustu kar bekliyorum ancak temettu 1.15 bekliyorum gectgimiz sene temettusu 9 aylik kara tekabul ediyor. Bu sene de aynisini yapsa 1.14 e gelir.
Satis baskisi onumuzdeki haftada devam eder buyuk ihtimal sonrasi 14 e yolculuk yeniden baslar diye dusunuyorum
Sene sonu bilancosunda 350 milyon tl 2020 3 aylik bilancoda pagyo satislari ile beraber toplamda 450 milyon tl ye yakin nakit oldugunu gorecegiz. Hisse basi 2.80 tl nakitimiz var yani
sodalarımı birleşecek diye 7 lerden sattım 12,58 den ufak ufak yggyo ek alım yaptım...bakalım düşüş nerde duracak ufak kardesi pagyo gibi bir türlü toplayamadı ama sanırım bilanço gelince toplar...sabır en iyi ilaç bu hisselerde
ayrıca 245-255 milyon kar gelir tahminimce 200-210 milyonu dagıtır 1,10-1,15 tl temettü alırız gibi bekliyorum bu sene için...
Kademeye bu kadar kotu satmak için kim yazıyor. Bu adamın elinde daha satılacak kaç lot var. Bilgisi olan var mi
Yaklasik 430.000 lot satilmak icin kote edildi. 100.000 lot da haber ustune trade amacli satan olsa 530.000 lot mal bizi buraya getirdi bekleyelim gorelim nerelerde duracak ufakda olsa destek atmakda fayda var
kademelerde bekleyen lotları ekran görüntüsü vb buraya yapıştırabilir misiniz acaba...
110.000 lotu bir babayigit tek kalemde aldi hayirli olsun ekran goruntusu atmayi bilmiyorum
İnşallah şirket kendi hissesine geri alım yapmıştır. Pagyo dan sattıkları hisselerin parasını kendi hisselerini alarak kullansa daha iyi olur
Satanların elinde ne kadar kaldi
Satilan paylar sadece borsaya kote edilenler ise elde bisey kalmadi. Ancak harici ufak saticilar var. Mevcut islem hacmi ile 1 2 gune 13 lere geliriz yeniden
12.75 50000lot satışta hisse 12.50 bidaha görecek
Bugun hepsini satmaya kararli gibi cuma elinde istiyor parayi
Bugün 12.48 gördü. Satıcının malı bitmek üzere bu hafta biter. Önümüzdeki hafta 13tl yi görürüz. Parası olanlar için bu fiyatlar çok iyi
Pagyo her yerde pazarlaniyor ve ciddi islem hacmi yapiyor ve herkes ciddi beklenti icerisinde. Pagyodan daha karli olan bizim hissemizde islem hacminin ve beklentinin olmamadi hayret verici
bilançoya az kaldı biraz daha sabır 1 tl üzeri temettü verecek...ayrıca sayın mblbl bu satanlar kimler acaba kimin malını satıyorlar...
Sayin konkasor34 16 ocak kap bildiriminde borsa islem goren tipe donusen paylar satiliyor sanirim yaklasik 430.000 lot 2 farkli satici var. Akmgy 30 tl ye yaklasmisken biz oldukca ucuz kaldik
teşekkürler verdiginiz bilgiler için...valla bu durum benim için iyi oldu elimde bir miktar soda vardı birleşmeden ötürü kızdım sattım ondan gelen para ile 12,49-12,65 arasından yeni gimat aldım ve burda nasip olursa en az 5 yıl durmayı düşünüyorum...
Gimat toptancılarindan Doğu Karadeniz gıda diye bir firma var bu firma hisselerini Kote ettirip satiyo. Satış bitti ya da çok az bişey kaldı. Bu hissede dip 12.50 daha öncede yazdım. Hissenin f/k çok iyi pagyo ve Akmerkez göre halen ucuz kaldı. Ankara'nın en iyi avmsini işletiyorlar. Kasada 400 milyon nakit var. Bunun yarısını temettü olarak dağıtacaktir. Ayrıca hisse alimida yaptılar %2.5 civarı güzel temettü şirketi. Tek kötü yanı yeni yatırım yapmasıdır.