https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e3c859d066.jpg
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e3c859d066.jpg
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satın seek kıçını yirsanda satmak yokk sizin gibi paravan dolandırıcı şirketleri borsa kotundan tekme atmak lazimm sünni hacım yaparak millete mall kakalayarak burada tutuyorsunuz ben satmiommm mezara gomdumm
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn yakamoz sorununuzun ve neye hizmet ettiğinizi hiç anlamadım.Hisse sahipleri borsanın en sevilmeyen belkide yatırımcısına en çok zarar veren ve kaybettiren kişiler. Adamlar kendi hisselerinde yapmadıkları yok birde başka abidik gubudik hiselerde işlem yapıp yasak yiyorlar.Maalesef hissede olan insanların maliyeti çok yüksek olduğundan hisseden bir umutla kimse çıkamıyor.Birde siz devamlı yok 0,35 olur yok herkes satıyo kaçın gibi insanları yanıltırsanız bide hisse prim yaparsa yaptığınız şey çok yakışıksız olur başkalarına verdiğiniz zararla kalırsınız.Yorum yapın,teknik temel bilgi paylaşın ama yanıltıcı hacim rakamları ve fiyat hiç paylaşmayın spk kuralları bunu söylüyor.ytd
gardasimm ben kimseyi sat al deyememm yaniltmamda ben zarardayım zaten ama bu usas gansiz yonetimiii k.y mahfetti çeşitli oyunlar dümenler spk görmezlikten gelioo bunlarla mücadele etmek ıcin burdayım yeni gireceklere derim ki girmesinler biz yandik siz yanmayın bu adamlar kumarbaz bizim paramızı spk da destek vererek caliyorlar
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neredeyse ieyho ile fiyatlar eşitlendi o zaman her usaşa 1,63 ieyho verileceği haberi yalan çünkü fiyat en önemli gösterge yada birileri veya baştakileri manipülasyonları var.İnşallah olumlu veya olumsuz biran önce karar verilir yoksa bu yamyamlar yatırımcının canını çok yakacaklar.ytd
Ya sabır.
Bizi bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir!
Ortalamanin 3 kati işlem oluyor tik yok bu ne aq yas ...ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7b093c2a62.jpg
kağıtda görünen hacim yok ama hisse fiyatı değişiyor sürekli hisseye para giriş cıkıs olmadan fiyat nasıl değişir yaa naasıl ayak bunlar .. ememediizmi iyice milleti yoksa yapıştılar bırakmıyorlarmı vay arkadaş azimli hırsız bunlar desen ozaman düşüncedir...:kahkah:
Çok azimli hemde ....
100 milyn koyun satisa aq :))) 4 5 az ....ytd
Bıkkınlık getirdi SPK şu haber sal artık.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...59d3d7236d.jpg
Grafik 2004 sonrası şimdi ki duruma kadar.ne kadar ilginç bir grafik değil mi arkadaşlar.Grafiğe göre yükseliş trendinde olması gerek.Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen.Kimseye yatırım tavsiyesi değildir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9f09611dd3.jpg
Çok durgunlaştı forum...
Ne yazalım adam yazıyor biz oynuyoruz biz figüraniz ama oynuyacaksan önce para ver diyorlar verirsen de geçmiş olsun ne rol var ne para
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herşey güzel olacak hiç beklemediğimiz ve umutların tükendiği bir anda
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sirketin Faaliyet alanı ne arkadaslar....
[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dfdc41cc1d.jpg
Bu hafta Spk bülteninde birleşme haberi yayınlanabilir. Asıl hareketin Usaş'ta olacağını düşünüyorum.
Selamlar,
İki hisse arasında ki beklenti farkı nedir üstadlar
Spk haftalık bülten yayınlama tarihlerine bakıldığında en son 22.06.2017 tarihinde yayınlanmış olup, 03.07.2017'den itibaren her an haftalık bülten yayınlanabilir. Hazırlıklı olalım artık, yolun sonuna gelindi.
Haziran:
05.06.2017/15.06.2017/22.06.2017
Mayıs:
09.05.2017/18.05.2017/26.05.2015
Nisan:
07.04.2017/14.04.2017/21.04.2017/28.04.2017
Hisse bugün baya hareketlendi ama kimsede ses yok. altı ayda milleti bıktırdılar, döktüler resmen ben bile uzun süredir taşıdığım malların bir kısmını bugün 38-39 dan verdim hayırlısı bakalım.
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir.
Yarın 0.37 den alır sınız sattığınız kadar. Ytd
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Genel müdür ayrıldı. Hisse %8 yükseldi. Birde haber çıksa kim bilir ne olur!!!
" Genel Müdürümüz Sn. Ömer AZAK bugün itibarıyla*(kişisel nedenlerle) görevinden ayrılmış ve iş akdi sona erdirilmiştir.*"
arkadaşlar isteyen aracı kurumuna sordurabilir.. ben sordurdum.. birleşme olduktan sonra her usaş hissesi şuan ki değer den 58 kuruş oluyor... birleşme oranı 1,6 küsür.. yani yüzde 50 ye yakın marj var... herkese geçmiş olsun. . spk nın kabul etmeme gibi durumu yok.. vahdet başkan. ok verdikden sonra redbull misali uçuyoruz..
bu anlattıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.. kardeşiniz bu şirkette pozisyonu vardır. kesinliklikle bir gel gel yoktur..
Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş.’nin (Işıklar Enerji) Usaş Yatırımlar Holding A.Ş.’nin aktif ve pasifinin bir bütün halinde devralınması suretiyle Işıklar Enerji bünyesinde birleşilmesi işlemi için hazırlanan duyuru metnine Kurulumuzca onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına,
b) Işıklar Enerji’nin kayıtlı sermaye tavan tutarının 500.000.000 TL’den 750.000.000 TL’ye yükseltilmesi ve kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin 2017-2021 yılları olarak değiştirilmesine ilişkin esas sözleşme değişikliğine uygun görüş görülmesine karar verilmiştir.
Arkadaşlar spk onaylamış birleşmeyi bundan sonra ne olur. Hisseler yükselirse hangi seviye satım için uygun olur
Bekledik onca zaman n'olacak şimdi.Sanki beklemeye alışmışken birden tuhaf oldu.Sahi n'olacak şimdi.
Siz ne olmasini bekliyorsunuz
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylar once 1.63'orani idi sanirim hesapladigimda 58 kurus gibi bir rakam cikiyordu ama fiyatin 36 larda gezinmesi mantiksizdi sonuc olarak gorecegiz ne de n boyle oldugunu bakarsin ieyho fiuati duser soz konusu oran korunur bu fiyatlardan.bellimi olur
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birlesme hangi seviyeden olur? Ytd