Haziran 0.91
Temmuz 0.94
Agustos 0.91
Printable View
Haziran 0.91
Temmuz 0.94
Agustos 0.91
BinAli'nin metrobüs kapasitesi artıracağım demesi tam facia :oleyo:
Biz başka banka ve hesaplarından bahsetmedik ama.
Ziraat bankasının a şubesinde hesabınız ve paranız olsun.
b şubesine gidin giseden para çekin masraf keserler.
Mecburen atm yi kullanmak zorundasın.Yada hesabının olduğu şubeye gitmek zorundasin.
Diğer şubeler giseden değil para çekmek, para yatırmaya bile nazlaniyorlar.
Askerlik dönüşü para yatırıyorlar
Onu çekmeye gittim ne zamandır erteliyordum az bir miktardi..normalde hesabı ben açmadım denizli komando tugayı açmış.
O parayı çekmeye gittim Denizli Çamlık şubesinde hesabınız ve buradan çekerseniz ücret alınır dedi..çok saçma ziraat arpalığı yandasa ucuz kredinin acısını böyle mi çıkarıyor
Artık şubeden belli bir miktar üzerinde de çekmek isterseniz komisyon isteniyor sanırım sarılı devlet bankasının ücret tablosunda görmüştüm. Acil nakit çekim ücretiymiş ismi 100 K üzeri çekmek isterseniz komisyon alıyor :)
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustadim onu biliyorum sadece yol gosteriyorum ziraatin a veya b subesi yerine parayi subesiz bankaciliga gonderip o bankanin subesinden cekip komisyon vermezsiniz
Atm nin verdigi para miktari kisitli biliyorsunuz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ziraatten kredi cekme harici hic bir halt yapilmaz...is gormezlik yatti hesap isletim ucreti kesti. Yuh dedim zar zor geri yatirdilar
Son dakika.. dolar bu haberin uzerine 5.85 kirip asagi gider artik..
Pentagon’dan Ellen Lord S400’lere ilişkin konuştu;
Lord,â€Türkiye S400’leri aldığı taktirde sadece F-35 parçalarını almaktan vazgeçmeyeceğiz aynı zamanda ABD silah endüstrisine parça üreten Türk firmalarına da CAATSA kapsamında yaptırım uygulayacağız†dedi.
Natodan cikarsak dolar 4 altina gider gibi
Sözleşmelerinizi okuyun buna cevaz veren bir madde var ise birşey söylenemez, ama yoksa TBB Hakem heyetine, olmadığı taktirde Tüketici hakem heyetine başvurulabilir.
https://www.tbb.org.tr/tr/finansal-t...em-heyeti/2469
BBDK yolu da açık.
https://ebulten.bddk.org.tr/esikayet/Home/Bildirim
Ben fiziki taşımıyorum o yüzden sorun değil benim için. Fiziki taşımak isteyenler böyle bir süprizle karşılaşmasın diye paylaştım muhabbet para çekmeden açılmıştı :) Acil nakit ihtiyacı komisyonunu da duymuş olduk böylelikle
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eft yapsaydınız parayı mobilden nakit olan bankadan çekerdiniz hemen.
barış esen'in saçı kalmamış yahu
nolmuş bu adama
fena dökülmüş..kaç zamandır izlememiştim
Doları düşürecek bir haber daha geldi.
Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD), Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi satın almasına karşı planladığı mali yaptırımları genişleteceği öne sürüldü. Buna iddiaya göre, olası yaptırımlar sadece F-35 parçaları üreten Türk firmaları değil, diğer savunma sanayi kuruluşlarını da kapsayacak.
ABD Ordusu'nun silah satın alma şefi Ellen Lord pazartesi günü yaptığı açıklamada Türkiye'yi önemli bir NATO müttefiki olarak gördüklerini vurguladı ancak Rusya'dan hava savunma sistemi alınması halinde uygulanacak yaptırımların F-35 savaş uçağı için kritik parçalar üreten Türk firmaların yanı sıra ABD savunma sanayisine üretim yapan şirketlere de yansıyacağını duyurdu.
https://tr.euronews.com/2019/06/17/a...sine-gidebilir
Kredi çekme diyorsunuzda, (Evet faiz oranında rekabetci.)
Ancak onda da düşük faizle veriyoruz diye yapmadıkları sigorta ıvır zıvır kalmıyor.
Düşün konut kredisi kullandım 55 yaşında beni zorla BES e soktular yaw
4 ay sonra bağıra çağıra dondurdum.
Şimdi yaş 56 olunca ben çıkıyorum diyeceğim.Bakalım ne diyecekler.
Check in 'i de yaptım koltuk 7F
Edremit -saw cuma akşamı :)
Oyumuzu kullanacağız
Erdoğan'dan İmamoğlu açıklaması: Ordu valimizden özür dilemedikçe böyle bir makama gelemez..
Bodrum'a 20 liraya uçmuştum rekor ucuzdu