https://i.hizliresim.com/XbpPg6.png
Printable View
Neyi dert ediyoruz?
Hissede olmasa idim, göstergeleri soğuduğunda biraz geri çekilsinde alayım diye düşünürdüm.
gerekçemde artık zte'nin harekete geçmiş olması, satıldığı değerin altında oluşu, bir hareketin bir şeylerin olduğu olurdu
ilk gün ykb aldı ertesi gün verdi, karşılayan iş yatırım, dün sattı ykb aldı
oyunu fazlaca açık oynuyorlar, bırakalım işlerini yapsınlar.
hangi hisseyi elimden çıkarmışsam onunla kalıyorum, olan benim hisselerime oluyor
son elimden çıkardığım 3 hisse
bağfaş, 7 liranın hemen altından
pnsüt, 7.6
vakko 3.83
Sadece akıla nazar değmez, kimse kimsenin aklını beğenmez.
Netas daki kap haberi o denli önemliki ilerliyen zamanlarda anlaşılacak şimdilik baskısı sürüyor tahtacının.
SPEK SADECE KENDİSİNİN AKLETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR:cool:
Petrol fiyatlarının yükselişini bahane ederek thy'yi veriyorlar, thy'nin hedge ederek tedbir aldığını görmezden gelerek, thy 'de bir açıklama yapmıyor tedbirliyiz diye. Hal böyle olunca endekse de veriyorlar. Netaş ise bence endeksten ayrışmalı ama nerde????????
buda bizim kısmetimiz alem gözaltında kazanıyor, brüte giriyor kazanıyor, tek fiyat işlemle cezalandırılıyor gene kazanıyor:vk:
Aslında benim tam öğrenmek istediğim şuydu.Hangi türden gelişmeler KAP bildirimi ile yapılıyor hangileri için böyle bir zorunluluk yok.Örneğin bahsi geçen haberde yerli malı sertifikası alındığı bilgisi var ve bu somut bir gelişme ancak KAP bildirimi yok.Prosedürü nasıl merak ettim.
Netaş, Ar-Ge ve sistem entegratörü yetkinliklerini katarak İstanbul Orhanlı üretim tesisinde ürettiği ZTE'nin FTTx fiber altyapı sistemleri için İstanbul Sanayi Odası'ndan yerli malı sertifikası aldı.
Netaşta değişen hiç birşey yok
Aynı oyunlar
İşlem hacmi düşmus ne olcak bakalım yön aşağı gibi ama Netaş spegi adamı hasta eder
Biliyorum kınayacaksınız beni, bunu çoktan hak ettim, ekranda haberi görünce kap haberi zannetmiştim o acelede özür dilerim, bu düpe düz manipülasyon
Fabrikadan Çinlilerin bile haberi yok
Yükselir ise habersiz yükselişe geçer yazmıştım.kap harici haberlere onemsemeyin yazmıştım. Sevgili spegimizin çalışma sekli bu...haber doğru büyük ihtimal ama zamanı belli degil
Bence açıklamada gördüğüm dikkat edilmesi gereken husus, (( İstanbul Orhanlı üretim tesisinde ürettiği ZTE'nin FTTx fiber altyapı sistemleri)) ÜRETTİĞİ diyor !!! Bunlara yerlilik sertifikası almış. Yani zaten üretiliyor yeni fabrikadan bahsetmiyor.
Hani sizlere daha önce bilançoda bukadar zarar görünüyor ama elde 90milyon değere yakın satılabilir depo ürünü görünüyor demiştim !!!
Belli mi olur belki bunların maliyetidir ;)
Spek kazanın altını yine yakti. Suyu yavaş yavaş ısıtıyor. Ne oluyor derken bir bakmişız soluğu yine diplerde alacağız.
timsah pusuda
http://flashresim.com/upload/MTVkODFjNGU3Y2YyMWM.png
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Varank ar ge sirketlerinden 23 tanesini dunya listelerine sokmak istiyoruz.kuresel olcekte 23 uruncıkarmak istiyoruz.
50 milyon tl geceen yatırımlarda proje bazlı yatırım tesvik sistemi devreye alınacak.kamunun alıcı oldugu projelerde alım garantisi projesi calısacak.
Varank: Ulusal blokzincir altyapısını geliştirecek ve blokzincir tabanlı ağ oluşturulması çalışmalarını teşvik edeceğiz.
http://flashresim.com/upload/MTVkODFmY2RhMWFiNDg.png
http://flashresim.com/upload/MTVkODFmZDIyODhlNGM.png
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birilerinin acelesi var galiba
tavan kapattığı gün gaplı açılışla 9.50 üzerinde satar giderim diye düşünmüştüm kısmet de yokmuş.
netaşın çinlilere geçince huyu degişmiş böyle göstere göstere gitmezdi
bitane olumlu bir şey söyleyeniniz olmadı
Zamanında herkes çok olumlu şeyler yazdı çizdi ne varki bu Netaş olacak kâğıt bir çok haberi iç etti o yüzden herkes beklemede ve bu kâğıtta maliyeti 14 -15 seviyelerinde olan bir çok kişi var bu yüzden bu kâğıt 40 üzerini görmeden senlenmez . kaybettigimi zaman vs başka kâğıtta durup kazanacağınız rakamlarında dahil etsek 50-60 ki rakamlar ancak bizi keser birde temettü bekliyoruz bunun yaninda elbetteki....bedelsiz de verse çok tatlı olur doğrusu...herkes uzun vadeci bu kâğıtta. .. Elinde tutanlar gunlukculer hariç 20 denir aşağı satmaz...beklemeye devam
o zaman YANLIŞ ZAMANDI.
9 aylık aciklansin değişen bir şey var mi gorecez....beklemeye devam
Borsagundem.
Altı aylık zararı 23 milyon liradan 92 milyon liraya yükselen NETAŞ Telekom’un hisseleri kısa sürede 6 liradan 10 lira sınırına ulaştı. Hissede olağandışı fiyat ve miktar hareketlerini destekleyecek önemli bir gelişme bulunmuyor.
İkinci seansın ortalarında yüzde 11 yükselen hisseler 9.85 liradan işlem görüyor. Daha önce de benzer sert fiyat hareketlerine sahne olan hissede yatırımcıların dikkatli olmaları öneriliyor.
kısada 9,98 önemli ve burdan dönmüş ama önemli değil şükür ilk defa netaştan zarar etmeyeceğim yüxümü güldürecek
Strfs denen şirket iki gun önceki onerisi.pazartesi sabahki yayından.yani bu kadar guvenilirler.bugun netas 9.60.
NETAS ORTA VADE: NÖTR
Son yorumu yayınladığımız 08 Temmuz bülteninde 6-4,6TL geniş bandında aşamalı alım planladığımız hissede 6,1’lerden başlayan ve bizi 9TL’ye taşıyan harekette yer alamadık. Hissede uzun vadede olumlu olmakla birlikte kısa vadede risklerin kısmen arttığını düşünüyor, alım bandımızı 5,8-4,5TL hattına revize ediyoruz.
demekki boşuna toplamamışım.kangren tedaviye cevap vermeye başladı.
yapay zeka işini de göz ardı etmeyelim.
takmak efendinin mallarını da alırlar.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
kısaca bir hesap yapmak gerekiyor
https://twitter.com/ata_306/status/1...136915462?s=20