saat 14.30 yapıştırdığımda fark -41 bindi.şimdi fark +465 bin.buda dipten dönüş sinyali taşır.aman bu benim düşüncem,sakın kaale alıp hareket etmeyin
Printable View
saat 14.30 yapıştırdığımda fark -41 bindi.şimdi fark +465 bin.buda dipten dönüş sinyali taşır.aman bu benim düşüncem,sakın kaale alıp hareket etmeyin
https://i.hizliresim.com/M0mMX2.pngyarın 2.90 hareketi gelebilirmi
çizdilerrrrrrrr2.90
O nasi bi kapanisti
https://i.hizliresim.com/brmo6b.pnggünün son takası yatırım finas patlatmış
yalnız hareket başlamadan yarım saat önce ilk yapıştırmayı yaptım.hareketin heran geliceğini sezdim.ve oldu.iyi akşamlar.
Teşekkürler üstad. 3.00 üzerine atarsa belki birşeyler olur. Yoksa hiçbir güven bırakmadı kimsede.
Alıcı satıcı tablosunda yatırı diye görünen hangi aracı kurum arkadaşlar bilen var mı. Hmmm büyük ihitmal iş yatırım
hayır yatırım finansda bir aracı kurumdur.karıştırmayalım.finans yatırım başka,yatırım finans başka.2 ayrı aracı kurum bunlar.
Keşke güzel günler yakındır diyebilsek ancak bu hisse kendinden nefret ettirdi şimdi yarın -'% 5 yapsa kimse sorgulamaz çünkü her zaman yaptığı hareket bu.....
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/607777
Bu haberi yorumlayarak olan var mi
Haber naber gıbı bısey olması gereken prosedur her kagıt alan arkadas yaglı bır haber beklıyo ganımete konmak ıcın burası borsa oyle yagma hasanın boregı yok burda hayal kurmak guzel ama bu kagıt adamı surundurur yam yam gıbı speklerı var benı takp edıyolar bırazını satınca hemen aldılar tamamını satsam 4 tl ye kadar cızecek kagıdı sızlerıde yaktım burda hısse almakla neyse yarın satıyımda sızi kurtarıyım işlem hacmıde yuksekken ınsallah satar cıkarım ben cıkmadan gıtmeyecek
ya arkdaşlar gorende dıyecek kagıt 2,75 den 5 lere falan gıttı ya bu lanet 5,50 den berı salıyor kagıt 2,75 borsa 100 dayandı eger elınızde yoksa hıç arkanza bakmadan kaçıp gıdın burdan bızede çok dua edın borsanın bu yukselışıne tam tersı bı hareket ceken kagıttan ne beklıyosun hc bısı yapıyosan kardemırd al yakında 1,65 den verırsın
2.36 lık pay birim pay değerine ulaşıldı diyor. Kağıdımız zaten primli mi demek istiyor.
SATISA GECIYOM VERIYO ALISA GECIYOM ALIYO BU RAHATSIZ EDICI BIR DURUM BOYLE SIG KAGITLARA ALISKIN DEGILİM ADAMLAR RESMEN YATIRIMCIYLA ALAY EDIYOR BUNLARA ANCAK 10 LOT ILE UGRASILIR
5 Dakika 15 Dakika Saatlik Günlük Aylık
Hareketli Ortalama Al Güçlü Al Al Sat
Teknik İndikatörleri Güçlü Al Güçlü Al Güçlü Al Al
Özet Güçlü Al Güçlü Al Güçlü Al Nötr Sat
BU KAGIDIN KALDIRACAGI LOT MAX 20 BIN LOT FAZLASI SPEK İ RAHATSIZ EDIYOR KAGIT KESINLIKLE GUZEL PES ETMIS DEGILIM AMA RAHATSIZ EDICI SPEK TAM BIR YAM YAM
bugün itibariyle son bilançodan yola çıkılarak bildiğimiz defter değerinin bu olduğunu biliyorsunuzdur.https://i.hizliresim.com/dPm66V.png
bakın buda bugün gelen haber,esasında bu haber bir süre önce gene gönderilmişti.neyse...haberi hızla okuyunca anlamayıp kötüye yoranlar oldu.ben haberi 3 e bölerek okumanızı tavsiye edicam.
1. bölümde yazının 2 ayrı tarihteki derecelendirme arasındaki farkdan bahsediyor.
2. bölümde,şimdiki zaman değerlendirmesini.
3. bölümde ise halka arz öncesi değerlendirmeyi ve iskontolu halka arz fiyatını anlatıyor...
https://i.hizliresim.com/dPpzzV.png
haber tekrar yayınlanırken ,halka arz tarihindeki değerlendirmeyi, yazının sonuna koyup birde sonuç diyerek yayınlaması sizin kafanızı karıştırdı.şirketin bu tarz açıklaması etik değil.daha düzgün anlaşılır açıklaya bilirdi.ama anlaşılan kafanızın karışması isteniyor.o yüzden bu hissede herşey olabilir.
birde şöyle düşünün....
halka arz tarihinde ne diyor.pdeğerim 103.282.100
şimdi nekadar olmuş 131.449.946
nekadar zaman geçmiş.19 ay
şirket nerdeyse %30 kendini büyültmüş.oran az değil.ortanında üstünde....
şimdi ..bu hissenin hali hazırda beklenen bir halka arzı(kafein yazılım) var.birde geçenlerde smartikside halka arz edicam dedi..
burdan gelicek gelirlerle zaten bugünkü pdeğeri yükselmiyecekmi.
bakın bu şirket kartı.yöneticiler burdaki tüm iştirakleri halka arz etmek istiyeceklerdir.işleri bu..https://i.hizliresim.com/DPZVRo.png
iştiraklerden olan acıpayam selülozunda 171.432 metre kare arsası için belediyeye başvurusu varmış.yani bir iki haber bu hissede her şeyi değiştirebilir.bu saatte bunları yazmama sebeb cüneyt arkadaşımın panik mesajıydı.ama mesaj geldiğinde cevap yazamadım.çünkü misafirlerin gitmesi gerekiyordu.artık yatayım..son birşey daha.niyetim ve düşüncelerimi,bilgimi paylaştım.yanılmıta olabileceğimi hesabederek davranın.hata yapmamaya çalışsamda,hatasız kul olmaz.
Teşekkür ederiz üstad bilgiler ve yorumlar için. Ama bu oranları ve potansiyeli realize ederse saygınlık kazanır. Zaten ben hergün sövüp sövüp gidiyorum, dediğiniz gibi spek tam bir yamyam
Akcayocl kardes.sayfaya guzel bir ivme kattiniz.tesekkurler...
Hatice değil netice önemli karel gidiyor neden beklentiyi satın alınıyor,kront gitti neden beklentisi şimdiden alındı,logo gitti neden....vertu kafein beklentisi vardı ne oldu ky kafasına çaktı,şimdi diğer iştirakler var halka arz olacakmış bu piyasa da yaparlar,anel yatırım yaptı sonuç ortada yanihatice değil sonuç .....ver çoşkuyu çoşkun......
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Bugün neden düştü bu kağıt
Acsel i geçince trend döndü dedik.. Az daha mi surundurecek yoksa dökmek mi istiyor. Sahsen döktüğünü düşünüyorum Fulledigi zaman gider Artık sığ filanda değil yani genele yayıldı tek eksiği güven takaslari gorsek dsha sağlıklı yorumlar yaparız ederi Acsel den cok yuksek olmalı bakalım ne zaman yapacak
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalesef ortağı olduğumuz bu hissenin fiyatı piyasada borsa mantığı ile oluşmuyor çok zalimce bilinen haberler toplamı önce yukarı sonra aşağı rezilliği ile yatırımcı sabrı ve güvenini taciz ediyor kendi adıma izlemeye çalıştığım hisseyi takip etmemek ve bu haysiyet sahiplerine zamanı gelince oturamuyacakları bir iade yapmak ben maldayım asla ve de asla kimseye alın satın vs.demem Bu mübarek günlerde herkese sabır dilerim.
tekrar guvenı kazanmak ıstıyolarsa kagıdı hakettıgı yerlere goturmelıler bunu bızım ıcındegıl kendılerı için yapmalılar yoksa yenı halka arzlarına kım guvenıp para baglar hısse satacak adam bulamazlar bu yerlerde surunen imjını tazelemelı yoks ıkıncı bı galıp özturk olur anca kendı kagıdını kendı alıp satar kımse bulaşmaz
İncelediğim kadarı ile verus hissesi piyasadan toplanıp vertu için ise hacim oluşturmamak için sert satış hareketleri gösteriyor.2,90 2,81 hareketi gelen alıma karşılık henüz parlatılması uygun görülmemiş ve satış arkasından gelmiş bunu hisseye hakim kuruluşlar tarafından 2,78 bandında tutulma çabası olarak görüyorum.Verdiği temettü ise aman hisseden alış olmasın biz nakit ödeyelim 3 kuruş gibi durdu.Yoksa firma o parayla smart..ve kafein in sermayesini arttırır ve arz edecekse eğer fiyat yükseltir daha çok kazanırdı.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
2.70 .2.90 hareketinden yeni magdurlar,yeni magdurlar,hgniz.geldiniz ama hic iyi etmediniz.Ciktigimiz yere nasil geliyoruz izleyin.bunlarin içine islemis.vur kac.yatirim tavsiyesi degildir...
bu hisse senedi acilen borsa istanbuldan çıkarılmalı