Kardeşim git teklif et.. kabul ederse senin olur.. etmezse cek parayi.. niye benim olacak diye tutayim ki. Ayrica herkese ayni muameleyi yapıyordur parayi cekmesin diye sana özel değil ki
Printable View
Eaw kac yaşındasın? Tahminim 17-25.. cok toysun kardesim. Inşallah kısa zamanda aklını başına alırsın
İstanbul-Fransa Gidiş Dönüş 69 euro
https://resmim.net/f/L0ES8M.jpg
Hanım farkederse sakata gelmeyin.
Şurda hanım var demişsiniz de
https://www.hisse.net/topluluk/showt...74#post3620074
Faiz uğruna hanımla başınız derde girmesin sonra.
Var Çorum dan mert [emoji16]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yada hesap cüzdanını başkasına göster o ilgilensin aynı şekil de [emoji1787]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yada günlük git her gün çekebilme ihtimali ni sevsin aramak için bahanen olur [emoji2][emoji23]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abbbvaaavv burda her yaşadığı ni eve haber veren Webster üstat var [emoji38]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cafe cafelikten çıkmış..
O neymiş üstat ilk defa duyuyorum Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cafe de localar var artık toplananlar a göre ortam değişiyorRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tengri üstat sen misin [emoji3]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daktir 750 k da 1 puan dan alınabilecek tereyağı miktarını kastediyor bence [emoji23][emoji1787]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son dakika
Davutoglu ihrac edildi
Üstat tcd cosunca ne oluyir pekiRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakın ben başka birşey söylüyorum [emoji3][emoji38] daktirin tereyağına karşı hassasiyet i var israf i tereyağı cinsinden hesaplıyor [emoji38][emoji28][emoji23]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şuan yoldayım ankara ya geliyorum 1 saat yol kaldı :) kafa şişirdiysem özür herkesten zaman geçsin diye bu kadar çok yazdım zaten ara ara yazan biriyim biliyosunuz, müdürümle buluştum bugun öğle yemeği yedik beraber parayıda kaptı daha ne diyim helal olsun %16.50 bağladık gitti canı saolsun güzelimin sabah trade edeceğim yazarım o zaman iyi geceler herkese