guzel dostlar cokmu okuyorsunuz.. helal olsun konuyu cozdunuz😊
Printable View
guzel dostlar cokmu okuyorsunuz.. helal olsun konuyu cozdunuz😊
Selamun aleykum dostlar..sabirla izliyoruz..sabreden corbayi içer..
memlekete gittim..Anne baba ziyareti malum bayram..döndük 😊Arkana yaslan demiştim..sabir kazanacaksin😊 alim yerleri buralar..hep beraber gorecez inslh..
brut takas normal..bak sonmez biz gibi brut girdi..2 gundw yuzde 30 dan fazla dustu😊..rodimiz msllh var..guzel olacak guzel..
pek yazmiyorum bekliyoruz. rodi taş gibi msllh..az kaldi brut bitiyor😊
Vay amet im vay. Bayramdan sonra 7-8 hikaye oldu .Şimdi de brut takastan sonra diye mi avutuluyor?
Brutten sonra şelale başlarsa çok guleceğim :halay:
Alyatci kardes sen borsayi birak bence😊 3 ay da yuzde yuz artmis..3tl den beri burda yaziyorum.. bayram biteli 15 gun olmus..hayirdir boyle para kazanma sistemi varsa soyle oraya gecis yapalim..ve hala ewet gidecek diyorum..bildigin bir hise varsa ben 6 ay beklerim yuzde yuz kazanmak icin ..ky mantigi sende haklısın ne diyim😊😊
3 liradan beri şelale bekliyorsunuz..ondan sonra arkasindan bakiyorsunuz😊..bekleyin bakalim gelir..
öyle 2 dakikalık seansta altlara 1000 er lot alış yazmak...
beleş kabadayılık....
prizma matbaacılıkla beraber borsagündem deki yazı ile tam 3 ayda yaptı hareketi....
şu borsa gündem in yatacak yeri yok....
aynısını diritte yaptılar yok tahta batacak yok üçkağıtçılar tahtada cirit atıyorlar diye haber yap...tahta 0.85 lere versinler..
bugün 1.02 görsün....sizi gidi sizi....
şu ara uşak seramik çok gözüme çarpıyor...
bugün meksa tahtayı 155 er lotlarla acil yardım çağrısı yaptı dakikalarca..
selam dostlar..ewet insllh rodimiz yarin brutten cikiyor..bakalim neler olacak..borsa sabir isidir...sabrden kazanir..bakin streji şu olmali..dogiru hissede sabirla bekleyip..bakin 20 gun oncede kaplamin demistim..5500 lardaydi bugun 7 lerde kapatti..yuzde 30 hadi yuzde 25 de..bakin senede 4 kagit yuzde yuz yapar..ky panik hemen olmaz sabir sabir😊😊 rodiyi goruceksin8z inslh..
kaplamin yetim kaldı...
adamların hepsi yasak yedi....ağırdan çıkan sığır gibi yalpalıyor...
brüt takas.....ta oda....
yarın hayırlı olur inşallah..
1.12 den beri uşak seramik te park ettik...
bakalım 1.34 ü geçerse 1.52 de satmak nasip olacakmı....
sonrası mavi jean...belki oda gider
sonucda kagitta kagida ziplamamak gerek..senede 4 kagit bulup yuzde 25 bulunca sat gitsin..rodiyi neden satmadin denilebilir yuzde 70 yakin kar var 3 tlden girdik..ama bu baska cunku hedefe daha varmadim...cunku yolu daha var😊
vakkoyu satip alan kardesde kardan zarar etmis oluyor ama cikarir ..kar a da gecer😊
Adamın rodrigo maliyeti şimdiden 6.50 oldu senin hedef fiyatın....
almis birkere geri donusu yok..zarar etmesin yeter..borsada firsatlar bitmez..hedef fiyata gelince 8 9 cektim snap😊 hisseyide b grubuna yilbasinda dahil edicem...kendi gorusum.kimseye baglamaz..3 ayda nasil yuzde 70 artis yaptiysa..bakalim..ky gibi sabirsiz degilim..beklemeye devam
dikkat ette spk bülteninde adın geçmesin....
2010 lu yıl lar....
iadeli taahhütlü bir tebligat gelmiş eve..
beni bulamayınca postaneye bırakmışlar zarfı..
not da yapıştırmışlar kapıya... gelsin alsın diye...
allah allah ..
hayırdır dedik...
gittik....
adam suratıma bi acayip bir bakış fırlattı...
ve kimliği alayım dedi tuhaf tuhaf...
elime çok gizli damgası olan ve yanlızca kendisine teslim edilecek notu yazılı bir zarfı verdi...
çok gizli....waww be dedim....
baktım imkb ve spk diye birşeyler yazıyor zarfın üzerinde...
açtım okudum...şu şu tarihlerde şu miktarlarda yaptığım alış satış işlemlerimi listelemişler...
seni gidi seni....bak bir daha olursa....bak ilk uyarınız..sonrasını düşün...sakınnn....sonrası ticari ve adli işlem...
sonra uyarmadı deme...
anlamına gelecek laflar...
tabi biz daha işlem yapmadık..tahtada...sonrasımı tahta fiyatını kısa sürede 1.5 kat pirim...
eyvallh dostum..kendi gorusum diye zaten yaziyorum..kimseye al sat kelimeside kullanmadim..sesli dusunuyoruz..dusunmeye de devam edecegiz..uyari icinde tsk ederim🤔
selam dostlar...rodiciler memnun mu😊bist haline bakinca..daha ne olsun..
sabir en buyuk anahtar..ama oda sizde yok..aldigim kagit hemen ciksin nerde..olur ama ayni hızla geri gelir..guzel bir kagit daha geldi..yazsam bir turlu yazmasam bir turlu..inanin kazanin diye yaziyorum..bir kisi su ana kadar diyebilirmi bir menfaatim dogrusunda birinize istegim oldumu..😊
Arkadaşlar günaydın borsayı 2011 yılından beri takip ediyorum sizler gibi uzman değilim amatörce takip ediyorum. Elime aslında ufak paralarla güzel kar edebileceğim yerler geldi mesela 50 lot netaşım vardı 113 den girmiştim hisse 300 e kadar çıktı borsa hırsı diyelim bir türlü çıkamadım ( açgözlülük de olabilir bunu kendime yakıştıramasamda) o zaman bedelsiz de vermişti 400 hedef fiyatı vardı 350 gibi bozarım diyordum ama Arap baharının çıkmasını değerlendiren spekler hisseyi 112 lere kadar çekti bende 110 gibi çıkmıştım. Sonra Ulusoy unun hareketlerini takip ettim ona gireyim dedim 3. 2 den girdim 2.3lardan çıktım. O dönemlerde Trgyo ile bjkas tan zararı çıkarttım çok şükür.. Ancak yataş ve vakkoda ki sabırsızlığım ky olan benim için güzel bir kar kaybetmeme neden oldu. İlk defa risk aldım vakkodan çıkıp rodgr girdim bakalım ya borsa işi benim için bitecek ya da güzel bir sayfayla yeniden başlayacak. Belkide bu son hisseler deki sabırsızlığım burada sabra dönüşüp kazançlı hale gelir. 4.9 dan girdim. snaps dediği gibi 6.5 olması gerek ki vakkoda ki kayıp karı yakalayayım. Nasip görcez artık. Sonuçta hareket edecekse ekime kadar kendisini belli edecek. Küçük yatırımcı için borsa gerçekten çok güzel yatırım aracı sadece iyi yönlendiren birileri olması gerek ky için speklerin kucağına düşmemeliler...
Hissi kardes merhaba..Aslinda isin ozu nasibde na varsa o oluyor😊..Sabir olmadan olmuyor..bir mali sattiysan arkana bakmican..vakko kiyaslamasi yapmissiniz..rodi 6.5 olmasi gerek diye..snap in hesapladiginds vakko 4060 gormustu..rodide 4880 di..su an vakko 3830 rodi 5150..biri yuzde 5 dustu biri cikti...simdi ne olacak..😊😊..latife bir yana..sattigin malda zarar yoksa korkma..firsstlar bitmez..biri gider biri gelir...rodiye gelince sabırlı olursan kazanirsin insllh..bakin brut e girdi TAŞ gibi çikti..brute giren kagitlari goruyoruz direk taban aciliyor....biz kagidimiza inandik.. insllh hedefimize ulasicaz..herkes kazansin..
Nasip...herşeyin başluca nedeni...
Nasibin ne ise onu bulusun.
Kadere iman bizim için değişmez..imanın şartı...sabır da zafere getirir..
Ahmet için rodrigo eyvallah...
Arkadaş 3 ten almış hedefi 6.50 idi.daha sonra hedefi 7.50 lere çekti
.bekliyor..eyvallah..
Aldım diyelim 5.00 ten...risk analizine bakarsak altta 2.80 den üstte 7.50 riske göre ben almam...ben %50 karı beklerken %300 kar yazan belki 6.00 dan kafama verecek..o veren karı cebe koyarken..ben bayrak gibi sallıyacağım..onun için almam..
Birde grafiğe bakarken düzeltmeleri hep şelale gib..vede her yükselişte şirket sahibi hep mal satmış..vede hiç yukarıdan malı yerine koymamış...
Ve her yükselişte malı pazarlayıp birilerine kasmışlar...
Şimdi bunu arıyorlar emin olun buluncada malı kasacaklar..
Tahtayı yapanların huyu bu...
Eski yapanlara bakın ne dediğim anlaşılacak...
Kıbrısta kumar oynayaya benzemez.
İlk senedim 1990 ağustosunda aldığım köytaş...18 ay bekleyip %35 kara satan adam olarak...sabrın ne demek olduğunu bilen adamım...
Eskiler bilir...eskiden vakıf handa kapanış fiyatlarını almaya giderdik..fotokopisini satarlardı..bizde hergün alırdık.
O kapanışı duvara asar kalem fırlatırdık hangi senede denk gelirse onu alırdık..onada nasip derdik..
Ayaklı borsada tezgah açmıştık..adam gelirdi senetler elinde ne olduğuna bakmaz alırdık bunada kısmet derdik..
Derdikte başkaları bunlar için başka şey derlerdi..
Onun için..
Nasibin ne ise o...
Kısmetin ne ise o...
Sabır o..o borsada biraz zor..her babayiğidin harcı değil...
Onun için 28 yıl oldu...yaklaşık...
Servetini kaybedenini..
servet yapanını gördüm..
en az 10 aracı kurumun seans odalarında borsa takip etmiş..
okulunu bile borsa için uzatmış..
Borsa deyince aklına ne gelmiş ise yaşamış biri olarak...
öğrendiğim şeyylerden biride kimsenin vebaline girmemek...
kul hakkı çok ama çok önemli..herşey affedilir ve ödenir ama kul hakkı...
Ahmet arkadaş anlatıyor..birşeyler biliyorum diyor..ısrar ediyor..al zarar etmezsin diyor..biş bildiğimiz var diyor...iddaa ediyor..bazen kesin konuşuyor..belki dediği rakamlara gelir..inşallahta gelir gönlüne göre satar.
Eyvallah...tarzı böyle demekki...
Ama kar ederken sorun olmaz ama zararda herkesin karakteri bir olmayabilir..sıkıntı çıkar...onun için tarzı bana göre değil..bana ters...biz herkezi kendimiz gibi biliriz...onun için ters...
Çünkü bizim tarzımız bu değil...
Ahmet arkadaş alınmaz inşallah...
Birazda uykumuz kaçtı...boşboğazlık yaptık...gece gece...
Allah razi olsun ..guzel anlattin..3 4 tl civarinda alin diye ima ettik kac kez arkadaslara..bizi dinleselerdi o zaman dinlerledi..yuzde yuze geliyor hedef...biz simdi alin satin demiyoruz..kendi gorusum burdanda zarar etmez alan kimse bana gore...bizi takip eden kisi..3 4 de almadikdan sonra biz ne yapalim...biz sadece sesli dusunuyoruz..alan alir satan satar..Allah herkesin gonlune gore versin insllh..
Rodiyi ilk yazdigimda sammimi soluyorum..sadece Allah rizasi icin yazdim..zararda olan varsa kar yapsin diye çok kez defalarca aşıri bile gittim daha 3 tl deydi..eski halini bildiginiz icin 3den doner dediniz 4 oldu doner dediniz 5 oldu doner biliriz bi rodiyi dediniz..her defasında rodi eski rodi degil diye yazmistim.çok şukur mevlam mahcub etmedi...kim ne dusunurse dusunsun biz sadece iyi niyetliyiz.samimiyiz.yavas yavas da olsa hedefime gidecegim..su an zararda olan kimse yok..sesli dusunmeye devam ediyoruz..tum dostlara selamlar 😊
Twitter daki ky dudukleyen 40-50 bin takipcili fenomenler senden daha güzel edebiyat yapıyorlar Ahmet32 kardesim.
Onlardan ders al.Daha profesyonel yazılar yaz .