Yavaş yavaş gelmeye başladılar... 2.58 hedef fiyat gibi ytd değildir. Zaten bir bu kaldı galiba normal...
Printable View
Yavaş yavaş gelmeye başladılar... 2.58 hedef fiyat gibi ytd değildir. Zaten bir bu kaldı galiba normal...
Arkadaşlar yoruldum. 2,70 de eğer gelirse 148 bin 486 lotu vereceğim.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tibet33... 148.000 adet , halka açık %50 sen nasıl toplama operasyonu yaptın, yoksa sende patron ile anlaşma yaptınız mı!..... 1.00/0.50 gelirse alış işlemlerim olur. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Geçen yıl yazan herkese verdiler, bazı beklentilerim vardı. Olmadı çıkacağım. Patronu tanımam. Hayırlı kazançlar
Biz işimize bakacağız, bütün hisse senetleri palavra uzmanı ile doludur. Yani 148.000 adetlik palavra. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Teşekkürler 2,74 gördü. 78 bin lot verdim iki günde, inşallah gerisini de yarın kısmetse vereceğim. 2,7 ve üzeri... 70 bin lot kaldı...
Arkadaş 12:55 seansında 2,82 ye satiş yazdığım lotları son dakika almak dan vazgecti sildi. Almak istersen 70 bin lot var...
Ardaşın malları da satıldıysa artık sektör hisselerine yetişmesi için baya bir prim yapmalı
https://twitter.com/BorsaFinans34/st...935501824?s=08
A1 capital 14 Mayıs da 2,70 de aldığın 35 bin lotu bugün 2,55 den ver bakalım. 2,70 demistim ama 3 tl olmadan vermek yok 78 bin lotu speeeekkkkkk.
https://twitter.com/BorsaFinans34/st...347657216?s=08
Ozerden plastikle olan bagliligimiz 2 yıldır sürmekte idi ancak baktikki gitmiyor birileri hala mal alma sevdasın da bizde verelim dedik ancak baktikki tavana yüklü alımlar giren teorik eslesmede son saniyeye kadar tavan olan hisse eslesmeyi bozup tekrar aşağıya salıyor bizde ne yaptım önce tavana alış giren bu arkadaşları SPK şikayet ettim şimdi de diyorum ki siz bendeki hisseleri bundan sonra alamazsınız siz düşürün bizde alırız hadi kolay gelsin bundan sonra satmak yok
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla tibet33 ister alsınlar ister almasınlar kendileri bilir herkesin mali kendine kıymetli kusura bakmasın bu kadar beklemisim değerini bulmadan vermem şuan elimd benim de senin kadar olmasa da yarısı kadar var bu yarısını da geçenlerde peyder pey verdim baktım gene dalga dümene başladılar inat ettim 5 TL den aşağı vermeyecem aşağı salarsada geçen sattiklarim la takviye yaparım piyasa da gitmeyen tek kağıt nerdeyse bu alıbilirler de büyür sun alsinlar
Vay hakan bey, foruma üye olup da ilk mesjiniz in buraya olması çok manidar
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karoati niye manidar daha önce uyeydim şifremi unuttum yenileme yaptım olmadı tekrar yeni üye oldum manidar olacak bişey yok uluse sitesine bakarsan bir iki yıl evvel yazdıklarım orada hisse elimde yazmiyordum ama yorumları okuyabiliyordum ha şuan tibet33 burda böyle yazınca bende yazma gereği duydum ha merak edersen sattığım da görüntü atarım ne kadar satmistim sende görürsün ama 5. 6 aracı kurumdan al gülüm ver gülüm yapanlar bu şekilde benden mal alamaz CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlısı ins.hep birlikte Kazaniriz ins.
Hayırlı olsun, 3 küsur milyon zararımız oldu nur topu gibi...
Patron efendi sende ayak uydurdum bu speklere kendi fabrikandan hem maaş hem kira alıyorsun karı goturuyorsun arkasından blancoda kambiyo zararı gösteriyorsun hayırdır koçum hangi bankadan kaç günlük kredi cektinde kambiyo zararı yazdın blancoda bu tür oyunlar size yakışmıyor ayıp ayio kaç günde ödeyeceksiniz o borcu bide onu aciklasaniz da bizde bilsek
Ambalaj sektöründe ki hisselerden tire emniş bantaş tempol hepsi 2 katına gitmişken buradaki vatandaş yükselmesini istemiyor gibi bir havası var yükseklik korkusu var sanırım yada alçaklık sendromu var adamda adam kimse artık
Bu hisse ölmüş de gömmeyi unuttular. Hisse'de görüntü 2 altına salmazsa iyi. Grafik de teknik sat diyor. Bi yerden dönecek ama nerden? Bana kalsa 2.10 dan dönebilir gibi geliyor.
Bu hisse ölmemiş bence, sadece bu hissenin yükselmesini istemeyen biri var
ve yükselmemesi için götünü yırtıyor. Bu engelli vatandaşın elindekileri bir baba yiğit çarparsa adamın götü havaya dikilecek, o zaman anyayı Konya yı görür inşallah. Tüm ambalaj sektör hisseleri 2 kat 3kat prim yaptı. Bu cenabet, sahipsiz hisseyi ;cenabet tahtacı ne zamana kadar baskılayabilecek göreceğiz.
Bu hissenin yükselmesini istemeyen patronlar ellerinde iki buçuk milyon lot hisse var arkadaşlarında iki üç yerden işlem yapan arkadaslarin da ise bir milyon üzeri lot var bir de iki uz bankadan al sat yapan ordan oraya kaydirar var güç savaşlarının ortasında da kaldık
Hissenin yüzde 1'ni elime geçirdim geriye kaldı yüzde 99.
Burayı okuyan spek 3 tl de 148 bin lotu vereceğim söz... Sen beklemeye zamanin varsa benimde var.
Ben de elimde ne kaldıysa yani 25 bin lotu 3 TL yap al hisseni hayrını gör spek ama bir dan vermem geçen aylarda yaptığın gibi 1.50 kere getirirsen elinden mal alırım ona göre bu sefer gözü karartır alırım alabildiigm kadar ona gore
ambalaj işinde işler iyi diyolar, alalım bakalım biraz. böyle ucuz şirket mi kaldı. hem de sektöründe belli bir yeri var, metal işinde çalışıyorum, balonlu naylonları sürekli özerden'den alıyoruz. ayrıca gıda ambalajına ağırlık verirse firma uzun vadede çok iyi olur.
Hissenin %2'sini ele geçirmiş bulunmaktayım, geriye kaldı %98, satan arkadaşlara teşekkür ediyorum, serseri mayın gibi dolaşan malları topladım, bundan sonra aşağıya zor basarsınız.
Bende 5500 tane aldim buralardan. Batsa da muhim olmayan bir tutar benim icin. 1-2 sene bekleyelim bakalim. Mutlaka birkac tavan serisi buna da cektirirler yakin bir zamanda
Hisseye yeni girenler oldukca aşagi basarak korkutmaya calisiyor hakim kişi ama nafile, ettigimiz karlar ile aldik , tam 5.555 adet. Kiliti kapattim :)) izleme ekranimdan da cikardim :)) böyle kiyida köşede kalmış, üreten ama piyasa degeri küçük olan hisseler herzaman kazandirdi sagolsunlar bknz, frigo, dardnl, ayes, isbir... Niceleri
Ne kadar aldınız ki yuzde 2 sini ele geçirdiniz. Teşekkürler
Birşey bilmez bu şirket hayatında hiç zarar yazmadı diyerek güzel pazarladi hiiseyi...sher bilonco doneminde zarar...TEB elindeki mlin helsini çıkarsa daha ok düşer..bakalım izleyelim
iyi geceler, ilk başta sözümü arkasında durmayarak tekraren yazmamın sebebi birileri bir yıl önce beni burada hain ilan ettiler ancak kendimce ne kadar doğru söylediğim ortaya çıktı sayılır, zaten o yazım üzeri zararına sattım çıktım burada ki zararımı 2-3 işlemde çıkardım, ara ara eski göz ağrım hissenin forumunu takip ediyordum bugün yeniden giriş yaptım eski hesabı kapatmak için , ayrıca ambalaj sektörünün bilançolarının iyi geleceğini düşünerek, bu arada patronaj faktörünü de göz önüne alarak fazla yüklenmeden portföyümün %10 kısmı ile ....
ikinci bir diyeceğim sığ hisse , ky fazla mal var spek toplamadan çıkarmak istemiyor burada kaldıkça ise yeni ky geliyor iki arada bir derede kaldığını düşünüyorum, el mecbur bu seviyelerde uzun süre tutamaz, bu zamanda borsada şirket kardaymış zarardaymış ona bakmıyor sürü psikolojisi yön veriyor... yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın....
Bu tahta ya ,oyuncu girmez..satılan dağınık kurimalrdan toplanmış...yatay süreç.bizi bekliyor
örnek; reklamı olsun babında değil sadece takasın dağınık olduğu belirtilmesine istinaden GLBMD şirketin takası ile özerden plastik takasına baktım , o şirket te takibinde olan tahta, takası çıkış noktasında ve şuan bile dağınık görülmekte ama 0.50 krş 5.00 fiyatında spekülator en az 8-10 kurumdan işlem yapar ...yeter ki gelecek bilanço ve şirket şeffaf yönetilsin geriye kalan bence teferruat bugün ederini olmayabilir, ancak mutlaka bir gün değerini bulur... yatırım tavsiyesi algılanmasın....
Şirket ve bilanço güzel yönetilsin...güzel söz...
Aylık maaşları ile sirkti sömürüyorlar
Suat ezmeci ,daha önce aldığı payları satiyor...
Neden acep, baktı ki parronlrdsn bir halt olmuyor yada bir tahta yapıcı ile anlaştılar mal devrediyorlar...
TEB mali bitirdi...sıra icbc de ...oda yarın biter...mali alan spikulator ise..biraz yatay sonrası gider,yok ky ise..daha cok sürünür..
Burda sorulmasi gereken soru şu: TEB ve icbc neden bir hafta da 1 mil.mali sattı...hemde böyle hacimsiz bir tahtada...hopp satiyorum.dese,o akdar mala taban taban gelir ki bu hiisenin damarını biliyorum..danışıklı dövüş var ,alici hazır anlaştılar devr var yada onlara baktılar bundan bir bok olmaycak sattılar...3. sık..yerine 2. Sık uzrien yoğunlaştım bakalım...millet ucuz hiise arıyor...bakalım nereye kadar verecek...gerçi bugün bayağı satış olmuş bistte ama ...3 mil.lot ile operasyon yememishiise mı kaldı bu zmanda...bakalim bunun sırası ne zman ...
o bu kadar satmış şu bu kadar satmış ben tahta analizinden pek anlamam. 6 aylığını beğendiğimi söyleyebilirim. Sektör olarak ambalaj sektörünün önü açık. Yatırımlarını tamamlamış. Köklü bir ailenin şirketi. 9 aylık olumlu beklentilerim kasım başı açıklanacak olan 9 aylıkları göz önünde bulundurarak takibe aldım. Fiyat olarak makul kalan ender şirketlerden biri. Covid nedeniyle ekonomide çok büyük kapamalar görmez isek iyi olacağını düşünüyorum.
Not: yazdıklarım 30 senelik bir ky nin kişisel görüşleridir. Asla yatırım tavsiyesi değildir. Her yatırımcı kendi alım satımından kendisi sorumludur.
Bu pazarda bulunan şirketler 6 aylık bilanço açıklıyorlar...
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.