Hisse de spekciklerin baskısı var
Printable View
6 Aylık bilanço 9 Ağustos'da gelecek. Çok az bir süre kaldı. En az 20 Milyon TL ve üzeri kar bekliyorum.
Adamlar sürekli doldur boşalt modundalar. Koymuşlar ekranın başına 2-3 kişi sürekli farklı aracı kurumlardan birbirlerine alıp veriyorlar.
1,85'e mal vereceksin işte neden naz yapıyorsun ki? Zaten o kademede bulunan alışlar seninki.
Birde burayı okuduğunuzu biliyorum spekcikler. Biraz işlem yapma tarzınızı değiştirin, sıktı artık. :thumbdown: Artık monotonluğa sardı bu olay.
http://fs5.directupload.net/images/170728/255bqcjd.jpg
aylık alan ve satanlar
Bilanço yaklaşıyor patlama ne zaman??
Bilanço hareketi yapmaz bu kağıt yatayda devam edecek gibi dökülen dökülecek sonra yola devam yolumuz uzun Sabrı olan kazanır ancak ytd
Beklenen hareket geldi. Devamı da yolda
2 tl de büyük savaş var.
Bizim Menkul 213,000 lot civarında mal satmış ama ben en az yarısının piyasa yapıcısına diğer yarısınında spekciklere ait olduğunu düşünüyorum.
Spekcikler farklı aracı kurumlara yaydıkları hisseleri İş Yatırımda topluyor. Yine gün sonu veya bir kaç gün sonra topladıkları malları tekrar dağıtmazlarsa istifleyecekler.
şaka maka tavana gidiyor kararlı.
Fili dolaşım çok az bu hisse coşar tabi patron müdahale etmez ise nasip dedik düğün 2.030 bindik herkez nasibini yer
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavana değecek başka yolu yok.
arkadaşlar bana müsaade 2,18 den gönderdim.Allah bereket versin,kalanlara bol kazançlar,bir tane endekse göre tepki vermemiş hisse buldum ona geçiyorum herkese bol kazançlar.
Bu hisse ile bilgi verecek biri varmı bu hissede yeniyim hedef neresi bu hissede dolaşım yüzde 7 bu hisse nereye gider bilen biri yanıtlarsa sevinirim cvp için peşinen tşk
spek kararını verdi tavan geliyor.
Çok şükür tavanı gördük. Yarınki hareket de buna benzer olursa tutulamaz artık.
Nereye gider siz eskisiniz sanırım beklenti nedir
Bana kalırsa benzer dolaşım çok az nereye gideceğini kestirmek zor
Beklenti çok. 2. Çeyrek bilanço beklentisi sebebiyle yükseldi. 2-3 gün daha var bilançoya. Olması gereken yerler burası değil fakat şimdiye kadar hep bu bantta yükseldi. Şuan bantın üst noktasındayız. Yarın buna benzer hareket olursa bantı kıracak gerisini tahmin etmek zor. Çünkü benzersiz hareket yapmış olacak. Yarın da böyle bir hareket bekliyorum açıkçası ben. ytd.
Katılıyorum dostum dolaşımı az karıda var nereye gideceği gerçek den belli olmaz fiyat vermeyi doğru bulmuyorum
Konuşmak için erken yarını beklemek gerek tavanı bozuyor
Yeni arkadaşlar kısa bilgi vereyim.sn yavtan da tastikleyecektir.Bu firma eğer ben yılsonunda b grubuna geçmek istiyorum derse eğer yılın 2.nci çeyreğinde yaklaşık 3–3.50 arası bir ortalama yapması lazım ( dolaşımdaki hisse sabit kalması şartıyla).benim hedefim 3 üzeri..bakalım hayırlısı artık..zaman gösterecek..
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim tavana engel olmadı bugün. Ne kadar sattılar? Pasta paylaşabilecek var mı?
Hissede güçlü spk yok Şu an bu hisseyi ky yukarı taşıyor oda dolaşım az metro buraya girerse uçurur tabi oda tahda sahibinin iznine bâglı yarın buraları aşarsa önümüz hafta 3 ler ğörülebilir dostum yani fazla bekletmez tbi ytr tavsiyesi değildir
Pasta paylasabilecek yokmu
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...68e5148614.jpg
Is yatirin ve yapi kredi silmis supurmus.
Sn arkadaşlar bugün işbank ve ykb kağıdı topladı 1,5 milyon lot kadar satışta ise bizim menkul 983000 lotla ilk sırada idi e kağıdın eski müdavimleri sattılar eğer bizim py işlemleri ile bu satışın 900 binini bile yapsa halka açıklık 5250000 lot civarı olacak böylelikle 1,90 üzeri ortalama ile kağıt 1 ocakta b grubu olacaktır bunun dışında yeni projeler için bedelli bedelsiz sermaye artırımı olabilir şuan hepsi satışta ve projeler bitti arsa satılabilir bir ortaklık söz konusu olabilir hayırlısı bekleyip göreceğiz ytd
Tavanda ne kadar var
106 bin ile karanlik odadan cikti