Kapanışı 7.20 ve üzerinde yaparsa güzel olacak inşallah.
Printable View
Kapanışı 7.20 ve üzerinde yaparsa güzel olacak inşallah.
Bugünkü ufak çaplı tepkide 7.18-23 aralığından biraz satış yedi. Bakalım son 15 dk toparlayabilecek mi?
7.20 ye kadar sığ kademeler, isteseler rahat çizebilirler.
7.15 ve altına destek atmışlar ama.
Fena kapanış olmadı yani, bugün tepki alımları geldi. Günü de 7.19 alıcılı kapatırsa iyi olacak.
Günün pastasını paylaşacak bir arkadaşımız var mı?
Bir de Karanlık oda ve seans sonunu?
http://flashresim.com/upload/MTVkY2NmYmU5YzBjYTA.png
saatlik..
düşen kırılmış..bayağıda yukarı yapmış..
şimdi doğal olarak bi geri dönüş yapıp tirend vermesini beklemek lazım..
olacak demek değil ama olması güven verir..
her geri dönüşde tirend için dönmez ama bu yapıda temeli olan bir hissede beklemek normaldir..
tabi bence.
http://flashresim.com/upload/MTVkY2NmZDBjMGQwYzE.png
günlük..
7 altında fazla kalamadı..
şimdi yukarıda hedef eğer gidecekse
bugün 7.52 seviyeleridir..
yani orta bantın olduğu yerdir..
ve orası hacimle kırılıp üzerinde kalabilmelidir..
tabi bence.
bu işin başındaki profesyonellerin işi bu..
taktikleride vardır tabi..oda profesyonelliğin gereği..
trend kırdırıp stop yaptırmak,bilançoyu bozdurmak,
kötü haber yaptırmak,sabit tutmak veya sürekli düşüyor gösterip psikolojiyi bozmak
vs vs türü taktikler kullanırlar..
bizlerde kullandığımız yöntemlerle bunlara karşı koymaya tedbir almaya çalışıyoruz..
bazımız hiç fiyat bakmaz,bazımızda benim gibi teknik kullanır,bazımız her düşüşde sipeğe küfredip kendini avutur falan filan..
teknik kull*****n tekniğine sadık olması ve sıtopsuz çıkmaması gerekir..
yani bir tirend kırılınca onun altına yerine göre 8-10 kademe
aşşağı avans verip fiyatlara veya tirende bir şans daha verir..
orasınıda kırdımı satar..
amaaaa
terse dönüncede bir çoğumuz gibi "ulan ben sattım gitti"deyip arkadan bakmaz.
sattı yerin 8-10 kademe üzerinden geri dalar hisseye
tabi kendilerince şartlarıda vardır mutlaka..
yani onların oyunu olacak oluyorda..
önemli olan bizlerin neler yapabildiği..
mesela ben..aldığım yerin 3-5 kademe altına gelsin veremiyorum
hatamı biliyorum ama bi şey yapamıyorum
ne yapayım elimden gelmiyor..
tabi bence.
çok güzel bir özet üstad sağol..
ben de aynen senin gibiyim kardan zarar ediyorum diye avutuyorum kendimi..
aldım sattım sözlerini pek sevmem ama temeli sağlam hissselerde bu sarkmaları telafi etmeye çalışıyorum,
kozal vs...fena da olmadı şimdilik ...
hayırlısı bakalım...herkese hayırlı kazançlar...
Diğer bilançoya daha çok var, o zamana kadar daha çok sütü burundan çıkarma hareketleri olabilir, şu an ölü tavşan sıçraması yapıyor olabilir..İnşallah değildir..Sanki hisse el değiştirdi, sürekli yüksek işlem hacmi, al-sat imkanı, normal bir hisse imajı veriyor..Zamanında yüklü miktar satamamıştım, bir keresinde de taban olayazmıştı serbest satınca, şu aralar banamısın demiyor maşallahı var..ister al ister sat hisse güzelleşti.
Hisse bugün satıcılı endekste tepkiye devam etti ve günü ufak bir kayıpla iyi kapattı diye düşünüyorum. Yarın ola hayrola.
turguaz hatırlarsannnn beni iyi tanıyacaksın **** den kusura bakma da hep aldığın hisselere aşıksın bağımsız analiz yapamıyorsun bence demeyle teknik olmaz azda öz eleştiri yap 8,60 bölünmüş hisse borsada genel kaide bilançosu kadar kar eden sanayii şirketi 10 liradır bilirsin tekniği ise hakkı 7ler. 7,20 üzeri 35- 59-72-eğer bu dirençleri kırarsa 8,23 var hisseye aşık olmadan teknik analiz yapki ekmekkk değil pasta ye senden büyüğüm sakın yanlış anlama dost tavsiyesi....bunca yıldan sonra sana değer verdiğim için yazdım hatam olduysada af eyle kusura bakma sevgiler.....
yok bilal beyin ****den bandırma lı dogocu hatırlarsan
Ben kendimle barışık biriyim. Kibir, büyüklenme, ben dedimci değilim..
Kendimi eleştirmeyi zayıf yönlerimi söylemeyi hiç dert etmeden söylerim. Yukarıdaki yazımı iyiki önceden yazmışım. Yoksa sizin yazınız üzerine yazsam bir anlamı olmayacaktı..
*** varmı.. O gurup güzeldi..
Bandırmamıydı yoksa..
neyse turguaz allah gani gani kar etmeni nasip etsin kusura bakma amacım asla seni kırmak değildi kırdıysamda özür....
Bende bugün ufaktan dönüş yaptım nereden bakarsam bakayım uzun vadeli egeen ve konfrut çıkıyor... İnşallah iyi olur.. Herkesin kağıdı iyi olsun bizimkide iyi olsun..
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoş geldiniz Sn Erbos,Sn dogocu ...
sizi de burada görünce ne kadar doğru bir hissedeyim dedim gururlandım tekrar...
yolumuz uzun ...
arada bir tıslayıp hissede algı operasyonu yapanlardan sonra gerçek değerlemele yapabilen arkadaşlarla aynı dili konuşup
aynı yolda olduğumuzu bilmek güven verdi bana..
herkese hayırlı kazançlar ...
7.00-7.25 aralığı teknik olarak bana göz kırpıyor.
6.95 stop seviyesi.
Buralardan biraz tepki verebilir.
Tabii ki yatırım tavsiyesi değildir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://flashresim.com/upload/MTVkY2U1NWNlM2FlYmU.png
saatlik..
beklediğim tirend geldi..
artık bu tirend kırılmadıkca yön yukarıdır..
taki kırılana kadar..o tirend mavi olandır..zaten kırmızı mavi gelince gitmek zorunda kaldı. :)
ne zaman kırılır..belki az sonra..
belki ben yazarken kırılıyor(15 dk gecikmeli izliyor ve çiziyorum)
belkide uzun zaman kırılmayacak..
takip etmek lazım..
kırılımının altına kafanıza göre 3-5 kademede fak fuk fona bağışlayıp stop yapılabilir..
bu kişiye özeldir..yani stop taktiği..
bu yorumun tamamı ise bana göredir.
kırdıracaklarmı sıtopamı zorluyorlar..
bakalım..
Zor zamanlarda mutlaka knfruttiye destek atarım, eski günlerinin hatrına ufak bir destek de benden.
Son çeyrekteki tatminkar olmayan bilançoyu fazlasıyla satın aldığını düşünüyorum, sene sonu toparlanırsa şubat-mart gibi eski günleine dönebilir.
Selamlar tüm eski ortaklara.
http://flashresim.com/upload/MTVkY2U2ZDg0MjQzYzY.png
saatlik..
tirendden sekti şimdilik..
belkide endeksin gücüyle sarkıtmadılar..
bilemeyiz..
sonuçda tirend şimdilik çalıştı..
sonrası allah kerim..
tabi bence.
kısada 7.29 lar kırılıp üzerinde kalmadıkca pek hareket çekecek gibi durmuyor..
kısada 7.29 önemli
tabi bence.
Normalde teknik olarak bugün için 7.50 hareketi bekliyordum ama , Allah'tan ümit kesilmez. Belki günü iyi bir seviyede kapatabilir.
Bu kadar yazılıp çizilmesi hiç hayra alamet değil.
https://i.hizliresim.com/AOMNGQ.png işler yolunda 7,58 üstü 7,70 ilk direnç geçemezse satarım geçerse 8,25 8,60 cümleten bol kazançlar.:)
biraz nefes alacak şimdi yol ayrımında bi çok kişi al ver bittikten kalanlar kadroyu oluşturacak, hisseden çıkıp tekrar aynı hisseye girmek zor gelir genelde, bu demekki gelenlerin yeni konfurtçu,kendi adıma güveniyorum bende 3 aydır hissedeyim kalma niyetindeyim, nezih ortaklar mevcut burada , ne istediğini bilen sayfa umarım hep beraber iyi kazanç elde ederiz...
Hissedeki hakim grup(lar) hepimizin dikkatini citi doçe deki mal artışına çekerken iş üzerinden malı fonlara devrettiler. Bunlar bölünme sonrası beklenti biteceği için hisseleri devrederken üzerine beklentinin çok altında gelen bilanço ile yabancı krumlardaki hisseleri de satarak kısa vade için hareketlerini finalize ettiler.
Bilançoya gelirsek, bilanço normal konfrt bilançolarına kıyasla anlamsız şekilde maliyetlerin artışıyla dikkatimi çekti. Ancak özellikle üretim giderlerindeki anormal artışın bu çeyrek yaşanan özel durumlardan olduğunu düşünüyorum. Ve son çeyrek ilk 2 çeyrekteki karlılığa benzer karlılık olacağını düşünüyorum.
Kendi adıma yılsonu bilançosu çok önemli. Ve artık 3.çeyrek bilançodan daha kötüsü olamaz diye düşünüyorum...
Takas tarafında şuan henüz olumlu sinyaller yok. Fonlardaki ciddi mal birikti...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sofralık elma ellerinde kalmış
Suluk elma 0.70 krş olunca hepsini vermişler
Demekki piyasada elma yok
Yada firma çok ki fiyatlar şişiyor
Ben konfurtu bildim bileli 9 aylıklar hep kötü gelmiştir
En iyi bilançoları 12 ve 3 aylıkları olmuştur
Herkesin görüşüne saygım sonsuz
Ama olağan dışı gelişmeler olmadıkca
Konfurt mevsimsellik gösteren şirkettir
Tabi bence
Bom boş sayfa