Böylesi çok daha iyi sakin sakin...
acelemiz yok..
ne kadar hazmederek o kadar iyi..
Bilançonun kapasite arttirimida fiyatlaniyor.
Beklenlentiler dahilinde gelecek bilançoları fiyatliyor.
Yinede olması gereken yere daha uzak..yolumuz var..
Printable View
Böylesi çok daha iyi sakin sakin...
acelemiz yok..
ne kadar hazmederek o kadar iyi..
Bilançonun kapasite arttirimida fiyatlaniyor.
Beklenlentiler dahilinde gelecek bilançoları fiyatliyor.
Yinede olması gereken yere daha uzak..yolumuz var..
Maç daha yeni başlıyor ilk yarı 25tl
İkinci yarı 50 tl den biter
Acelemiz yok.
lig uzun maraton.devre arası dinlenmek lazım..
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yasağın bir kötü tarafı daha olmuş. Açıktan işlem limiti gitmiş benim, hisse teminat olarak da kabul edilmiyor yani. Mal taşıyıp başka tahtalarda açıktan al-sat yapanlar için olumsuz bir durum.
Hisse Tavanda ama F/K sı hala 4,70.
pahalımı, bence değil..
Bu f/k yıllık. Gelecek yıl kar artışı devam ederse ve fiyatlar aynı kalsa bile bu f/k tekrar 2/3 rakamına iner..
İnşallah kar artışı ve fiyat artışı devam eder ve f/k hep düşük kalır..
Gelecek yıl 200 trilyon kar ve fiyat 30 TL hiçte uzak değil..
Bakalım bu çeyrek ne yapacak. ,(Hisse hareketleri anormal bir kar beklentisini fiyatliyor gibi.
Mesela ben 120/130 bekliyorum ancak piyasa sanki 140/50 fiyatliyor gibi)
Bol kazançlar..
Tavanda kaç lot var acaba?Görebilen var mı.Teşekkürler
Redmi S2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17.35......
Ne düşünüyorsun konu hakkında...
Kulaklar çınlıyor haber in olsun...
10 lirada 2 taban çeker diyordun..
Leş diyordun...
çevir bakalım kazı yanmasın ...
Cüneyt i buldum mal pazarlıyor diyordun..
İpliğini pazara çıkardım diyordun..
Kimin adamlarısın diyordun...
Cevap ver bakalım...
52 bin lot tavanda bekliyo
Yaw verin biraz amcayı kızdırmayalım :))
Bugün 15,10 kırarak öyle bir yere geldi ki, sürtünmesiz yüzey diye bir tabir vardır. Resmen öyle önünde aylık haftalık günlük kanal direnci diye birşey yok, tek korkum 15,10 gidip teyit alması
an itibariyle 77 bn lot tavanda var
F/k 4,70 hala ne konuşuyorsunuz arkadaşlar ? Belliki 3.çeyrek te ihracattan dolayı iyi gelecek , ayrıca bence havada bedelsiz kokusuda belirginleşmeye başladı ,
Piyasa değeri 120.000.000 USD oldu güzel karlar ile birlikte 200 milyon dolar hedeflenebilir.
İyi akşamlar KLMSN ,
Helal sana KLMSN.
Yaklaşık 10 günde %70. Wawwww Denver , the last dinosour :)
Elimdeki adetler ile bugün vedalaştım.
Namı değer bili bili "blcyt" ve kozaLaklarım ile başbaşayım.
İnşaAllah tekrar geri dönmek nasip olur.
Yatırım amaçlı hisse alan herkese bol kazançlar dilerim.
Bu hisseyi alıp tutmam da emeği olan "KAZAN_KAZAN" kardeşime tekrar teşekkür ederim.
Herkese bol kazançlar.
Sewgiler
Beetlejuice
https://resmim.net/f/BScVuz.png
Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.
O değil de hisse tavan çekti başlıkta ses seda yok. Paslı çiviler dâhil herkesi söktü aldı sanırım, bazılarını zaten mahvetti. Hayırlısı olsun.
Güzel yazıyorsun da çok sivri dillisin başkan sevmez kimse seni azıcık üsluba dikkat etsen derdini daha iyi anlatırsın.
9.51 aldığım mala 2 3 hafta sonra 17.35 teklif edilirken kâğıtta kalmak... kolay değil elbette. Biz de verdik biraz azala azala gidiyoruz bakmayın böyle konuştuğuma.
Kimler kaldı bir yoklama alalım. Cool artık gitmiştir diye düşünüyorum.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam bize iftira atsın cevabını verince hemen silin oh ne ala forum, kaç oldu bunu yaptığınız...
Özelden kaç kişi yazdı bana şimdiye kadar buradan. Bir kişi çıksın desin bana sat tavsiyesi verdi diye hesabı silerim forumdan. Daha da diyeceğim yok...
2. çeyrek hedefime gelmişti %25 verecektim vermedim, gitsin bakalım gittiği yere kadar.
En son strateji olarak "düşeceğini düşündüğüm halde bir daha sat-al yapmayacağım, saçma sapan düşük fiyata gelirse ek alım yapacağım" yazmıştım, o günden beri tek lot işlemim olmadı tahtada. 1,50 $ a düşürse fiyat bakmadan stop olacaktım iyi oralara kadar basmadan çevirdi.
Bir arkadaşa da 9,95'ten aldırmıştım 20 kademe düşünce korkup sattı.
Bir kaç defa yazmıştın Cool 10 altına sarkarsa durmam , şirketin geçmişi çok kötü , 12 den verdiler milletin eline , 10 altına 2 dip yapar gibi sözlerin vardı , bunlar direkt değil ama dolaylı olarak sat tavsiyesi yerine geliyor , saygılar , yanlış anlama sana saygım var
Sn cool ben şahsen senin artık hissede kaldığına inanmıyorum , sattığını söylemek te bir erdem , millete birşeyleri ispat etmek zorunda değilsin , eğer satmadıysanda kimse artık senin söylediklerine itibar etmez , sana da eva gözüyle bakarlar burada , burada doğru dürüst yazan birkaç kişiden biriydin
Hakikaten eva'ya ne oldu. Hisse 2. Çeyrek sonrası 11 e 10 a düşerken nasılsınız gençler kazanıyor muyuz diye kafa bulurdu :)
Çok enteresan bir forum sayfası..
Hisse tarih yazıyor biz birbirimize laf yetiştirmeye çalışıyoruz.
(Dün öyle demiştin, yarın böyle diyeceksin, sattın mı neden sattın, vs vs)
Bence bu hiçbirimize fayda sağlamaz.
Bırakalım birbirimizle didismeyide teknik analiz, gelecek bilanço ve sonraki dönem bilançoları ve beklentilerle ilgili bilgilerimizi paylaşalım.. (mesela bugün hatta birkaç gün seans içi dinlenmelerle hisse aşağı gevsemeden düzeltme yapsa çok çok iyi olacak. )
Not: Burası herkesin görüşlerine açık forum sayfası.
Yazılan tüm yazılar hisse ile ilgili oldukça ve manipülasyona kacmadikca hoşumuza gitmesede fikirlere saygı duymalıyız.
Bol kazançlar .
10 dan satıp 4-5 ten alırım diye pusuya yatmıştı eva herzagova ( ulverin deyimi ile ) sonra yattığı yerden kalkamadı zevk alıyor galiba 😂😂😂😂
Konuşurken karşındakini küçümseme sırf laf olsun diye , teknikçiler anlamış lafa bak , satmışsın belli şimdi düşşün tekrar alıyım çabası içindesin , sonra da buralarda edebiyat yap ky ağlatılıyor muhabbeti yap , 15-16-17 den alan adam ağlayınca mı güleceksin sen , belleklimi sadece ağlıyosun başka yaptığın birşey yok düşüncede ağlıyorsun hisse çıkıncada ağlıyorsun , senin tekniğin bu bunu kastedmiştin galiba sen 😅😅😅
Beni ve portfoyumu merak eden ne cok kisi varmis bu platformda. Amk gercek hayatta bu kadar adam yok benimle ilgilenen.
https://i.hizliresim.com/VQOvzr.jpg
Aranizdaki merakli melahatler icin bir kolaj yaptim yukariya, bu hissede dunku islemlerimden bir kisim.
Ayrica elimde hala duran hisse var mi diye merak eden varsa, hiiiiiic merak etmeyin, size de yeter bana da..
"curiosity killed the cat but satisfaction brought it back"
Hepinize bol kazanclar diliyorum...