Usta investe bi uğra yorumların ardı arkası kesilmiyor bütün ky metroya yüklendi patronda bunu fırsata çevirdi
Printable View
METRO bugün ortalama 1.422 fiyattan toplam 9.369.692 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, öncesinde 1.166.000 lot açık taşınmıştır, 354.070 lot açık teklif aşamasında olup taşınacaktır, açıkçılar para kazanmış olmalılar,
Hisse operasyon geçirdiği için dengelenme çabasında. 1.26 dan dönmüş ve 1.60 lara kadar tepki vermişti. Patronun satışları ile denge tekrar bozuldu. Bugün düşüşe rağmen alış satış dengeli kapattı. 1.3x leri görüp tepki verme ihtimali var. İzlemek lazım
Aşağı olmasın da, SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketi aradım 3 gündür ocağımıza incir ağacını diktiniz diye...ortak satışı varmışşşş
Hep aynı hikaye. 3-5 kademe aşağıya 4-5 milyon lot alışa koyuyor ve yukarıdan malı gelene veriyor. Dün 1.40 ta 5,7 milyon lot alış vardı. Hani nerde??? Bugün 1,34 ten veriyor?
Aracı kurumumu aradım metro yatırım satıyor
dün 19 milyon önceki gün 15 milyon bugünde şuana kadar 2700.000 adet metro sattı.
ayrıca o kadar satışa haber bile göndermedi ben sattım diye
Biz aldıkça onlar satacak ama anlatamıyorum. Bugün neden 1.30 dan açmadı da. 1.40 tan yavaş yavaş sata sata indiriyor
2 ileri 5 geri 5 milyon oldu sattığı metronun
1,30 da kendi var bugün sözüm ona 30 da alıcı var. dün arkadaşın da dediği gibi 40 da kendi vardı. bir önceki günde 50 de kendi vardı. kendine yazdığı rakamın üstüne kim gelirse veriyor. 2 kademe gitse o birikene de bi, sn de çöküyor.
Bugün 1.29 kapatır ytd
Son durağın 1.20 ha 1.32 ha 1.20 ama sonrasını ne yapacan elin mahkummm
1.30 gösteriyor 32 yapıyor harbiden tam ****ymissin beya...
Satsin nereye kadar diyen arkadaş 70 kuruşa iyimi.
Ky zengin olma hayali ile dalıyor ve vahşi batıdaki büyük şef misali donuna kadar kaybedip dimdizlak kaçıyor sonra, garip olan bunu hep yapıyor galip ama, yinede bisuru MAL bulyor satıyor . İnsan nin hayvandan farkı ne diye düşünüyorum bazen.heo aynı tuzağa düşüyor .
1.30 altına kaymamalı
Vicdan mı? Şerefsizin kanında vicdan ne gezer. 3,xx lerde iken 1 lira etmez demiştim. Aynı fikirdeyim. Şerefsiz lerden para kazanmak için aklını okumak gerek. Ne tür bir ********lik düşünür diye.
1.33 e de 2 milyon lot satışa koymuş. Bu da al satçılara kapak olsun diye sanırım. Kısacası kar ettirmem diyor.YTD
tekrar geçen geldiği 1.25 geliyor buradan dönecek mi? yoksa daha asagıya mı ?
şekerde kimin malı vardı acaba 17 milyon sattı nette
yeni doldur bosalt aralıgı 1.2x - 1.6x mı acaba ?
eskinin 0.8x-1.2x si gibi
alltan alırsın da birşeyi üstüne yıkılır ya hah işte o şey bu kağıt:) alan oldukça üzerine yıkılıyor...
Zaten başımıza ne geliyorsa bu alttan alma yüzünden geliyor. 1,84 te bulaştık ala ala buralara geldik. Zarar da kol gibi oldu
1 nde altına iner yarın ytd
1.28 1.29 kapatır
34 milyon satmış yuh be.
Malın tümünü satmış bitmiş haber gönderiyor
Kıçına kına yaksın ****
Daha önce borsaya kote edipte satmadigi şekerde ve metrodaki hisseleri satıyor , su ands güncel olarak 84 milyon metroda 43 milyonda şekerde var, yani kalmadı diye yazyorya her gün , nereden çıkıyor kalmadıysa bu hisse diyor kimileri , kote edip de satmadiklarini satıyor toplamda 127 milyon lotu daha var. Satarmi bilmem ama, daha çok var
İnş alan yukarı sürer. Gerçi sürekli şapkadan tavlan çıkarıyor bunlar
Bugün şeker 25.973.000 adet sattı.daha ora da varsa işimiz zor
Tebrikler . Yarın kaç kapatır ?SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir tek Metro da yaklaşık 190.000 lot kağıdı kalmış. Diğer bütün kağıtlarını sattı. Hiç bir yerde satacağı kağıt kalmadı. Bundan sonra tekrar toplamaya çalışacaktır. Ama açığa satışlarla biraz daha aşağıya çekip.uzun süre oyalayıp sonra tekrar yukarı yaptıracaktır da Allah bilir ne zaman.