baya dökülen olmuş gibi credit varsa alımda devam eder gibi duruyor ytd
Printable View
bu kâğıdın dolar bazla grafiğini atacak var mı ben bulamadım bir türlü teşekkürler
dolar bazlı haftalık grafik
https://i.hizliresim.com/OrPJ4Z.png
o tepe 4.40 dolar
23.10 gibi direnç var
yeni uyadım yeni gördüm benim 2 eşşek canlanmış biraz ama yetmeez devam ytd
https://invst.ly/p5ui4 yatırım tavsiyesi değildir şimdide böyle bir fincan buldum çalışır mı acaba
dün ve bugün satıcı hsbc.. set çekti tek başına.
haftalık takas güzel. net 500 bin lot yabancı alımı olmuş
Kapanışta 250 bin lot meksa'dan satış oldu.
karanlık odada toplam işlem hacmi 481 k toplam işlem hacminin 993 k yarısı karanlıkta gerçekleşmiş bu da demektir ki cep to cep karşılıklı alış veriş yada açık pozisyonda yakaladıkları bir spekin malını ver bu fiyattan alalım olmuştur.aynı benzer bir alış veriş 11.ayın 26 sın da karanlıkta 21,58 den 21,30 tek kalemde 609 k işlem yaptılar toplam işlem hacmi 1380 k yine yarısı karanlık odada gerçekleşmiştir.bu tür hareketler doğal gerçekleşen işlemler değil dar işlem hacimli bir hisse için.
Borsada hak ettiği primi yapmamış sadece bir kaç hisse var. Bunlardan biri de Aefes. Dün, portföyümde yeterli prim yapmış bir hisseden çıkmıştım.
Bugün 30.00 hedefle, aldım.
Ek 23949
Almanya'nın en büyük market zinciri Edeka'nın bir mağazasından çektiğim resim. Yaklaşık 14000 şubesi var.
burada kimse yok ama yinede küçük bir çalışma paylaşacağım.24 denemesini yaparak bir geri çekilme yapacağını düşünüyorum. bu çekilme 23 e kadar olabilir hafta içinde genel endeksin durumuna göre davranış göstereceğini düşünüyorum.küçük düşüşlerden alacağı güç ile yine yukarı ataklar ile çanağı tamamlamak isteyecektir.
https://i.hizliresim.com/DOpb9l.png
Borsanın en primsiz hissesi. Birileri girer buraya yakın zamanda
evet yine bir volaliteli karanlık oda işlemi. yukarıda ki yazımda tespitini yaptığım 26/11 ve 21/12 tarihlerinde gerçekleşen karanlık oda işlemlerine bugün bir yenisi eklendi toplam işlem hacmi günlük 758 k. karanlık oda işlem hacmi 316 k. yine gün içi işlemin toplamının yarısı bu işlemler yine bize karşılıklı işlemler olduğunu ifade ediyor.
kimse yok değil, pozisyonumuzu aldık, bekliyoruz..
bugün de kapanışta karanlık odada gömdüler..
yüklü el değiştirme oluyorsa, sonrasında güzel gidebilir..
11,5 milyar litre ile Tüpraş'tan sonra en büyük sıvı satıcısı ama hala kasıyor.
Güzel bir mum oluştu, doji dragonfly
ilk sırada iş yatırım var fakat arkasından yabancılar da tam kadro alımdaydı.
kamyon devriliyordu iyi tepki verdi, hadi hayırlısı bakalım, sığ kademeler yüzünden savrulmalar oluyor.
bugün 22,60 stop olduk 23 üzerine çıkarsa alırım bakalım ne olacak
23 alış 24 üst bant kırarsa beklerim, geçemez ise yine satarım.bakalım ne olacak.
Aefes bir süredir elimde. Hiç grafiğine bakmadan almıştım.
Biraz önce, elimdeki diğer Anadolu Grubu hisselerinden Ccola ile birlikte grafiklerine baktım. Ve kesinlikle satmamaya karar verdim.
Neden mi?
Aefes; 1 nisan 2013 te 29 liraymış. (üstelik temettü ve sermaye arttırımları sadeleştikten sonra!
O tarihten bu yana 20/27 lira aralığında... 2013'ün 29 liralık hissesi şimdi 23 lira!
Ccola da aynı...
Ocak 2013 te 54-55 lira
O günden bu yana en düşük 26 liraları görmüş.
Şimdi bu hisseler satılır mı?
Kopya verme.çalışan geçsin, para kazansın
yarın 23,30 gap li açıp yoluna devam edecek görünüyor.bakalım ne olacak.
9 senede 6 katına çıkan ciro, 3,5 katına çıkan faaliyet karına rağmen aynı fiyat..
Daha ne ister bir yatırımcı, aldım unuttum, günü gelir elbet..
Çok doğru bir karar.:bravo:
Bende hala buralardan topluyorum.
Bugünlerde, piyasa yerli yatırımcı ağırlıklı. Twıtter de, bir grup oyuncular tarafından yönlendiriliyor çoğu. Bu oyuncular, önceden aldıkları, genellikle sığ hisseleri, aldırıyorlar. Bu hisseler hızla yükseliyor. oyuncuları takip edebilip, hızla alıp satabilenler kolayca para kazanıyor. Elinde kalanlar sonra ağlıyor.
Şimdilik ilgi bu hisselerde...
Ama Aefes gibi temettü hisselerinin de, zamanının geldiğine inanıyorum. Nitekim son günlerde emin ve kararlı adımlarla yükselmeye başladı. Yakında 26.00 üstüne kendini atacak ve hızlanacaktır. Çünkü bu fiyatları asla hak etmiyor.:rules:
Çağrı yapacak herhalde bu kadar baskı yaptığına göre. Yakında anlarız.
Bu yıl 12 aylık 1,5 milyar, 2020'de 2,5 milyar kar bekliyorum.
Notumuz kenarda dursun.
Ne çağrısı üstadım
Bu kadar kasıyorsa dökmek için bir pay satımı olabilir. Yabancı ortak AB Inbev %24 halka açık %36, Anadolu Holding %43.SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu da Almanya Real Hipermarket den.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir numara var fakat çözemedik 10. ayda bloom da haber olmuştu hisse satışı ile ilgili hisse sert satış olarak karşılamıştı.buralardan bir pazarlık yapılmışsa .hisse sanki yapıştı .alanın kafasına yapıştırıyorlar.