40 bin lot topladım...30 bini 99 da satışta....4 bin kar....
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
40 bin lot topladım...30 bini 99 da satışta....4 bin kar....
9 bin kazandık ....şukur....hiç gold yok usdtr 600 bide 15 bin ereğli var....99 a 30 bini acele etmişiz satmada....tam kalduracaktım robot atladı....nasip
Doları iki haftadır aynı bant aralığında tutuyorlar. Normal zamanda olsa %1-2 haftalık aşağı- yukarı marj olurdu.
emtialarda güzel yükselişler oldu. hayırlısı bakalım
Uçtu gitti....bugun kamyonla para kaldırılır mış....2 bin tl kısmetmiş....
USDTR aktif değerin çok üstüne çıkmış
Konultum fon yöneticisiyle....dokar kalmamış almak isteyince verğiye dahil olduklarından vergiyi bindirip satış yazacak....şuan alış var satış yok....altında şuan sıkıntı yok..
Gümüşü pahalıya alıyor , usdtrde yeni alışları vergiye dahil....bize giren çıkan yok sadece marj açılacakSM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu işin sonu nereye varır bilmiyorum. Parite 1,08 lere inerse , dolar eski zirvesine gider mi? Bence biraz zor. ABD seçimleride yaklaşıyor. Acaba diyorum parite bir çılgınlık yapıp, 1,25 lere atak yapar mı?
Gram altın yerine almak mantıklı mı devletin yüzde 1 lik vergi hamlesinden sonra
Al sat yerine uzun soluklu mu mantıklı oluyor
Yoksa al sat yapanlar için mi mantıklı
Bilgi verirseniz konuya hakim arkadaşlar çok sevinirim
Birde zgold varmış onu da inceliyorum o sanki daha altın ons una paralel hatta üstü işlem yapıyor ama bilmiyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gldtrf &* gmstrf finans yatırım altın ve gümüş fonu neden avantajlı?
1: Al- sat marjı küçük yani %0.5 civarında...hatta bazen sıfır marj....alıcı satıcı tek kademe kafa kafaya....robotun marjı 26.30 ile 26.40 .....26.34 -26.35 de alabiliyor..diğer banka ve fiziki al sat yapanlarda bu marj çok fazla
2 : Bu marj al-sat yapma imkanı doğuruyor...mesela 26.31 e 10 bin lot yazıp alışta gelen malları 26.39 dan yaz satılırsa eger altın fiyatlarhiç oynamadan kar edebilirsin.
3: Bankadaki kıymetli maden hesapları (bazı bankalar hariç olabilir): altın veya gümüş cinsinden yatırımcıya verilen bakiyedir. Kısaca kağıt altın veya kağıt gümüş diyebiliriz; ama bu fonlar kesinlikle fiziki olarak altın ve gümüşlerinizi tutuyor hatta şuan gümüş elinde kalmadığı için alış giriyor ama satış giremiyor.
Fiziki mallarımız takasbank güvencesindedir.
4:Dezavantajı %10 luk kardan kesinti var lakin zarar edersen geri iadesi var çok çok uzun vadeli takılan için cazip değil ama kısa vadelerde kar edince sorun olmuyor.
5: Kaldıraç müsadesi var, paranızın 5 katı( aracı kurum ne müsade ederse) alınabiliyor.
6: Son olarak büyük fonlar buradan al- sat yapıp biriktiriyorsa bir hesap kitapları vardır ki alıyorlar.
7:En önemlisi alış satışta %2 vergi yok...
Bugun gldtr hep tavandan işlem yaptı....aptalca oldugundan yanaşmadım....dünde almadım....riske girmem....dün diskette 88 den tupraş alıp 88.35 den 10.01 de sattım....bugunku nasip bin beşyüz...akşama kadar hiç bişey yapmadım....gittim para için değil ülke tarımı için saman kaldırdım....bi ton tarlada iş yaptık..bisti doğramışlat..18.05 de disketten 3 lü full mal aldım...turkcell, ttkom ve kozal ....tupras az düştü diye almadım....yarın sabah 9.55 gözünün yaşına bakmam ne varsa satarım....akşam al sabah sat stratejisi....bu arada onsu doğramış 1800 altına sarkıtmışlar....yarın sabah çok can yakacak....kucağıma çok düşen olur....
Tortumlu üstat,
Alacan teknoloji/ nasd** , yanınada altın. Kafan rahat olacak. Tüpraş- eregli falan filan. Geçiniz onları. Dolar bazlı yerimizde saysak iyi, bildiğiniz eriyip gidiyoruz.
Peki 1 yıldan fazla işlem yapmadan kalınırsa aynı hisse senetleri gibi stopajdan muaf oluyor mu yüzde 10
Hisse senetlerimde 1 yıl ve üzeri kalındı ise stopaj ortadan kalkıyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hayat sana güzel tortumlu milyon lotlarla saman da kaldırırsın yonca da.. testereye de takılmamışsın ohh ne ala
Artık ikizimizde var.....finans gibi....ziraatta zgold açmış aynı sistem....finansta 120 kr zgoldda 200 kr marj ve zgoldda robot çalıştırıyor ....robot uçlarıda 50 bin lot....usdtr ekmek kapısı kapandı gmstr gibi şimdi 2. Kapı zgold....
Nazara geldik perşembe disketten aldıklarımı cuma disketten sattım 6 bin zarar....ttkom kozal trcell de bile bu hareketler varsa borsa olmuş kumar....aylardır suratına bakmanıştım şimdi soktu bi daha tövbe....gldtr ve zgoldda da millet aç tavuk gibi mal alyır hep tavandan işlem görüyor hiç mal almadım....ons tekrar 1800 altında....bakalım p.tesi bu zararı çıkarmak lazım....
Fed 10 ay sonra repo fonlamasını durdurdu. Kaynak:Financial Times
-Banka iflasları yakındır.
-Finansal krizle yüzleşme yaşanır.
-Piyasalar kızıla boyanır.
-Altın önce düşer (%5-7). Sonra hızlanır...
ABD Fransaya karşı %25 ek gümrük vergisi koyduğu yeni liste çıkarmış.
Evet şuan trump seçilmezse ne oluru düşünmemiz lazım...trump düşük faiz bol para borsa çoş altın çoş....yeni yönetim tersini yaparsa dxy coşar dolar artar....borsa altın çöker....
Çok net bir şey söylemek doğru değil. Ancak piyasa dostu olmayan bir ABD başkanı iktidarda fazla kalamaz gibi. Bu faizler elbet artacak, artınca 2013 yılı Bernanke söylemleri gibi etkisi olabilir.
bugün kaç para kaldırdın tortumlu
Muhtemelen yüklü kaldırıp ülke dışına kaçtı YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaw 5 gündür zgold ve gldtr hep tavandan işlem görüyor....bende dipciyim dipten veren olursa bedava alırım....derken bugun ons soktular....kucagına mallar gelmiş ....ilk defa bugun maldayım....bugun kar zor onsu salarsalar....
Bu arada bir haftadır 600 bin lota kadar ky aldı...finas sattı....finansta mal azalınca alışı göstergeye çekiyor....oysa normalde ortalardı....ky nin canı yanacak gibi...
1 haftadır gldtrf mal vermeyince sinirlenmiştim....2. Ekmek kapısı zgoldda aracı kurumuma kaldıracı işlettim artık ordanda 80 bin lota kadar alıcıyım....bugun şuan z goldda 38 bin lot almışım....
Aktiften mal almamak doğru tercih. Gün içi genellikle birileri aşağı satış yolluyor
Abd açılışı öncesi onsu iyi geri çevirdiler....bizede ekmek çıktı üç beş kuruş...
Ons gel git yapar bu atalar ana dolar gidici gibi....kayyumcılar çırpınıyor ama hiç düşmüyor....usd zar %5 geri yaptı....dolar geri gelemedi şimdi dxy güçlenir zar ve diğet gelişmekte olan para birimleri değerlenirse dolar kopacak gibi....birde korona geri dönecek....aşı maşı hikaye....
Fransa/Macron:
-Covid-19'un geri dönmekte olduğuna dair işaretler var
-Önümüzdeki haftalarda tüm kapalı alanlarda maske kullanımını zorunlu yapacağız
-Dışarıdaki halka açık etkinliklerde de maske takılmalı
Akşama endeksi kızartacaklar....
Altın enflasyonu sever...daha enflasyondan ekmek yiyeceğiz şimdi değil aylar sonra....o kadar para basıldı enfkasyon elbet hortlayacak....
JP Morgan, ABD'de 2021'in ilk yarısında çift haneli enflasyon görülmesini bekliyor