bende aranızdayım herkese bol kazançlar
Printable View
bende aranızdayım herkese bol kazançlar
kalbi olanlar çok dikkatli olsun, işten anlamayan uzak dursun, borsada her şey olabilir ve arada bir satmayı da unutmayın ! çünkü şarjör de mermi kalmadığı zaman savunmasız bir hedef haline gelirsiniz, arda bir borsaya yeni girmiş yatırımcı arkadaşları uyarma duygusuna giriyorum, malum ne ekersen onu biçersin (y.t.d.):drunk:
aysonuna 2 x görürümüyüz acaba benimki biraz hayal ama nasip:yahoo:
Bu virüs olayında Çin'den kaçan fason tekstil ürün alıcıları ve markalar Türkiye'ye ve kapasitesiyle Mendo ya kayabilirler mi ya da bu beklentiyle mendo bize mi?
Bugün 1.60 üzeri kapanış çok şık olur.Dememe kalmadı 59 u cızdılar.
bu 1,55 -1,59 git gelleri bana 1,38- 1,39 hareketlerini andırıyor oda bıktırmıştı ama sonra 1,38 den 1,60 lara kadar çıktı yani demem o ki 1,55 den de böyle bir hareket beklemek hayal mi ?
Hadi iş yatırım mekanın sahibi olduğunu göster ve topla dökülen keklikleri.
inşallah dökmek içindir bu geri çekilme
meclise sunulan yeni bankalar kanunu maddeleriyle elleri kolları bir bakıma bağlanacak finans kuruluşlarına gelen satış bahane oldu.Ama bizim yolumuz belli ve uzun olacak inş.Tahmin edildiği üzere de borçlu,finansal sıkıntılı sanayi şirketlerinin bir bakıma işine yarayacak bu tasarı bankaları aşağıya çekecek ve çekiyor.
Bizim hikaye devam eder, iyi oynayan kazanır, herkese bol şans (y.t.d.):drunk:
günaydın ustalar ve amatörler :) herkese hayırlı cumalar. umarım güzel hayırlı bol kazançlı bir gün olur.
Bugün artı kapatırsa, pazartesi ve salı hacim artarak yükseliş devam eder, daha önceki hareketlerden teknik olarak düşünüyorum, tabii bu borsa belli olmaz (y.t.d.):drunk:
Avcılar kapanışla ilgi ne düşünüyor acaba?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
zaman daralıyor....
Evet nefesimizi tüketti mndrs saolsun.
arkadaşlar twitterda birisi borçlarini TL ye cevirdi diye yazmiş . dogru mudur
Yaw bunda hiç borçta olmasa gideceği yok. 2-3. Kademeyle işlem yapılıyor sabır.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço bu hisse için bir önem taşıyor mu?
Günaydın Menderes spekülatörler ve yatırımcılar , umarım hafta sonu iyi dinlemişsiniz ve hareketli günlere hazırsınız ! Genel olarak tüm piyasalarda daha halen bir Trend bozukluğu yok, Büyük dünya endekslerinde şişmiş fiyatlara yöneleceğine Türk Borsasına girmek daha avantajlı görenler artacağını düşünüyorum, şimdilik şubat ayı için genel olarak çok çok aşağı sarkmalar beklemiyorum, alt sınır max.15.000 endeks. (y.t.d.):drunk:
hay maşallah.Yürü be koçum.
ayrılda gel kopta gel yeterki gel :)
çeyreği astık bu havada.Kalanla devam.
1,58 i geçemiyor hep
1,55 ten balıklama dalıyorum. hayırlısı olsun. haftasonu etraflıca mndrs faaliyet raporu finansal raporlar, iştirakler inceledim. bu şirketi nasıl olduda daha önce keşfetmedim, sanırım uzun yıllar nominal fiyatın altında baskılanması spek hisse algısı oluşturdu insanların gözünde, bunun etkisiyle pek bulaşan da olmadı. hissenin tek sıkıntısının yüksek boçlar olduğu bunun da artık bitirilen yatırımlardan kaynaklandığı ortadayken geleceği fiyatlaması artık kaçınılmaz bence. bu borçlar bir şekilde ödenecekse eğer yıllar içinde, hisseyi kimsenin tahmin edemeyeceği yerlerde görmek sürpriz olmamalı. şimdi bana kalırsa son silkme hareketleri bunlar. grafikte çift kulplu fincan görüyorum.:)
silktiler ve yükseliş başladı.
hız sınırı vardır yada benzin biter yakınlarda endeks güven vermiyor.
Kalanlara bol kazanclar.ytd.
1.57 sat 1.55 al 1.62 sat bakalım geri nerden verecek.
:halay::bravo:vay be ne güzel, maşallah (y.t.d.):drunk:
Devreyi de kestik.En azından 1.63 ten çeyreği yerine koyabildik.Şimdi sıra bende de örneği görüldüğü üzere alttan satanları üstten aldırmaya çalıştırıp bir 1.60 lara belki çalkalama-ortalama yapma ve sonrasında füzeleme.
A1 kapital yeter dedi bizde 1.69 dan şans eseri verebildik çeyreği astık.Gelirse 1.60-62 bandından alırım.:bravo: