Abi sen artık yazma bence...
Printable View
hiç yakışık almamış sayın Volna
düşüş bekleyen ziftçi felaketçi yükseliş bekleyen yatırımcı ve vatansever anlamı çıkıyor.
birileri satacak ki birileri alacak. birileri almak istemez ise birileri satamaz. her iki yönde makbuldür. burası vob topiği. her iki yön de mevcuttur. yazılarınız çoğunlukla yükselişten yana. hisseci olarak yükseliş beklerken düşüş yaşansa da batmazsınız fakat kaldıraçlı bir enstrümanın topiğinde kaldıracı kullananlar için söylemde dikkat çok önemli...iyi tradeler...
Akil enterasan birsey ayni sonuclara ulasiyorsun . Twitterda bende boyle yazmistim.
Papa degilse bile sansasyonel biri kisi olecek
Oda panigi artiracak.
Her zamanki gibi sermaye el degistirecek (*lehmandaki gibi)
Veya hersey cop olacak hepimiz teker teker olecegiz
hesap basit aslında. şuan canlı veriden dünyada 215 bin tesbit edilen var. 8732 ölü 83313 iyileşen var. bu hızla gitmese bile çaresi bulunamazsa rakamları dünya nüfüsuna büyütürsek yani 8 milyara. %80 ine bulaştıgı anda yani 6.6 milyar insana bulaştıgı anda yaklaşık 250 milyon kişi ölmüş olacak..yani neredeyse abd nüfüsu kadar. eger bu olacaksa bunun olma süresi belki ölümlerdende sancılı olacak, kimsede psikolji diye birşey kalmayacak. tv de bugun 8732 kişi öldü şu ülkede virüsten denecek ve kanal degiştirilip yarışma programi tercih edilecek. inşallah olmaz ama şuan görünen köy böyle malesef. piyasada herşeyin inanılmaz satışlarıda bu basit hesaptan dolayı bence.
Eheheje gerçi yenı araştırma. Bilim böyledir işte. Her zaman değişebilir. Onu güzel yapanda budur. Şimdi yenisi bulunana kadar bu. Yanı kasları kontrol ediyor. Bu durum daha da manyak bir sonuç demek karınca bana neler oluyor ayaklarım beni nereye götürüyor diyordur hahahah. Eskisine göre daha zalimce.
Vadeliler yeşil başladı.
1 hafta once 4000 idi olu sayisi. Bugun 8000 i gecti. Ilerleyen zamanda bu artis daha da hizlanabilir ve olu.sayisi her gun iki katina cikabilir
Sadece bugun italya da 4660 vaka ve 475 olu var.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahminen 3 gün ıçinde italya corona da pik yapar
Çünkü 15 gün önce gibi insanlar tedbirlendi
Güzel bir etaptı.
Esen kalın
Bugün ki petrol ve dow'u pas geçeceğiz, soğuma vakti.
Esen kalın
https://i.hizliresim.com/r3Kqbx.jpg
Bir salgında Reyisi takip etmek lâzım, malum canı çok kıymetlidir.
Domuz gribinde aşı olmayacam dedi, bu salgında ise dut pekmeziylen başladı, ilk vakalar görülünce arazi oldu, demekkim iş çok ciddi.
Bugun 21 ken bir donem 18 /23 bandi yapar demistin (ama bu kadar cabuk beklemiyordum)
Sebebi de bu grafikti
https://i.hizliresim.com/WTgfFI.jpg
Evet farkındayım.
Ruyamda hisse.net den 10 kişiye dolap ısmarladığımı gördüm büyük DMO dolaplarından, bazılarının ismini adam metale kazımış. Dedim ben belirleyecektim. Sonra saydım dolap 9 tane. Ama kim gerçekten bilmiyorum.
Bir şekilde borsada vakit hızlıca geçiyor.
Wti ham petrol yuzde 17 artida.
Dow jones da arti 3
Aşağı kesiciler ve kısa marj yüzünden bazı tabelalara iğne barlarını bir türlü takamıyorlar. Böyle olunca da resim bozuluyor.
Esen kalın
Kahve falı doğru çıkacak galiba Avrupa merkez bankası 750 milyon Euro ilave alım proğramı açıklamış fdow % 3 yukarda ................
birer gün kırmızı - yeşil günler sırayla devam ediyor ..........yarın yeşilcilerin pardon logcuların günü ............. bizim merkez de boş çevirmedi 100 milyar tl.......... neyse ben kaçar malum prostat uyandım piyasayı kontrol ettim iiiii ceceler:ok:
100 milyar o kadar az bir para ki. Sadece nisanda emeklilere odenecek olan ikramiye 12 13 milyar tl.
Bu yeterli olmaz. Cerez parasi. Ama ne yapalim paramizda yok.
Polonya bile 52 milyar dolar butce ayirdi dusun gerisini.
Bizi ancak 500 milyar tl kurtarir.
Bu arada dikkatinizo cekmedi kimsenin
Bu surecte en buyuk darbeyi pound yedi
Gbpusd 1.32 den 1.14 e geldi.
Oyle tepkiye falan oynayayim demeyin. Cunku ingilizler 30 yil sonra tekrardan pound basabilir. Bu nedenle dusuyor.
Para basmaya kaldı mı kiRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlamadim ki [emoji54]
Amerika da basıyor fakat parası değerleniyort yine de..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iste ihtiyac akcesi yani kefen parasi tamda boyle gunler icin var
Dolar rezerv para ama pound degil. Dolar basmasa dunyada likitide problemi olusur. Ayrica dolar guvenli limandir.
Poundun ise piyasa da arzi azdir. Bu yuzden goreceli pahalidir.
Tüm ülkeler para basıyor demek istedim.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen.. ortalık yatışana kadar güvenli liman olarak görülüyorRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su anda 1 pound 1.06 euro ediyor.
Ingiltere de ev almak icin harika firsat. Belki de esitlenecek ve aslinda bu ingiltere icin kotu bir senaryo olmayabilir.
Ayni zamanda dolarda euro karsisinda yukseliyor. Parite 2 haftada 1.14 den 1.08 geldi
Belkide yakinda 1 dolar = 1 euro = 1 pound olacak.
Bir miktar alınabilir bu fiyatlardan bence..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yurtdisi vadeliler arti 3 lerden eksilere gecmek uzere. Yarin yine zor olabilir. Wti de kazanclarini geri veriyor. Brent zaten bildiginiz gibi yine eksi.
Yarindan pek umudum yok acikcasi.
En kötü bodrumdan yazlık alırız İngilizlerden :)
Belki biraz daha beklenebilir pound icin.
Ciddi destekleri kirdi
Ayı piyasası devam ediyor.. tepkiler mal satmak için fırsat ürünleri olarak görülüyor..tepkiye oynadıkça tepiyorlar bizi :)
Gidisat cok kötü. Bütün varlıklar eriyor ve cop olabilir.
Borsalar biraz yukarı tepki verse dipler cok asagıda olmaz ama bu gidişat iyi değil. Tepkiler cok cılız kalıyor
Pariteler cöküyor. Borsalar coktugu icin teminat cagrılarından dolayı altında cokuyor.
Onumuzde ki 2-3 hafta cok kritik gelecek acısından ve eger onlem alınamazsa işler cıgrından cıkacak.
Dünya daha önce hiç karsılasmadıgı bir buhran yasayacak belki de