Belki 100 k ya gidecek... Geçmek filan kolay bence..
Printable View
En cokta su Halkbank uzuluyorum. Garibim dustugu yerde kaldi oylece.
dow kapanıs 22000 altı olacaktır....tahmınım bu yonde...
110.125 ten tekrar 10/10 cort oldum. 800 puan zararı ver bize palacan...yoksa da 1.100 puan olacak.canın sağolsun...
https://i.hizliresim.com/XWVfEK.jpg
cuma kapanışa bak birde bugüne saçmalık
Orada hile vardı belliydi.. kademeleri takip eden biriyim.. yüksek hacim, metro geldi bir de tahtaya.. ve aşşağıya düşüp tekrar yukarı çok tepti.. malı giydiriyordu.. bir de bende tweet filtrelemesi var..
Petkimde çok fazla short marj olduğunu düşünmüyorum. 3.33 altında short olunabilir, oda 3.17 ve 3 lira arasına kadar. 3.50 üzerinde 3.90 ları gösterirler..
Petkm yerine başka hisselere odaklanın bence.. ttkom, aselsan gibi..
o kadar size dedim fazla geyik siyaet virüs vs çok yazmayın
testere şeklinde benim başlıkta devam etsin diye ama dinletemedik
avrupadaki karantina vakaları azalttı ondan alıyorlar ama yarın vaka 0 a düşse bile ortada büyük bir enkaz var
yurtdışı yine her zaman ki gibi yükselişi abarttı uçuşların avm lerin restorantların temmuza kadar açılma ihtimali yok
karantina uzun bir süre sürecek
karantina yapmayan ülkeler bizim gibi daha feci sonuçlarla karşılaşacak
https://i.hizliresim.com/d9sfp8.png
Bist grm altın bazında patinaj yapıyor.
Longcular para kazanıyor. :)
YTD
Acımayın, kafaya kafaya vurun, levyeden ses gelsin zink diye
110.250 ye kadar short squeze yapabilir demiştim, son emrimi 110.175 ten sattım. Artık arkaya yaslanalım. Biraz da ayılar para kazansın.
Bıngıldağı bii sarsılsın, dengesi bozulur pelloşun :he: ha gayret uşaklar, levyenize sağlık :drunk:
110 Bip üstü Tüm lönglerim satılmıştır
Hayırlı olsun .....
Çekiliyorum kenara kepenk kapatıp
Maliyet 110k kabaca. Fena degil. Sabah kazandiklarimiz gitti o yuzden yani. 0 dan basliyoruz.
Tutarsak en az 5k sabredersek 10k direnirsek 15k point alma ihtimali var.
Treasury wants to send checks to Americans, starting April 6
Trup bu seçimi alır.
10 fark atar.
Emeği geçenlere teşekkürler
Düştüğü zaman gelirim gayri
İyi akşamlar
Üzüm zamandır sonra İlk defa Flatım
Sn bedo..
Bu rakamları takip edin petkmde..
http://flashresim.com/upload/MTVlOGIzZDZiM2VlYmU.jpeg
Merkel.
Ab baslangicindan bu yana en buyuk sinav ile karsi karsiya
Kitap gibi hareket etti..
Sağolsun...
Garanti de, 7.69 dam sonra 8.35 e kadar direnç yok..
Froto 40 tl den 57 tl ye geldi %40
Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan 06 Nisan 2020 - Pazartesi günü, Saat: 20:00'de, korona virüs ile ilgili bilgilendirme yapacaktır. Program tüm kanallardan canlı olarak yayınlanacak.
tamamen patates bir yukseliş adam gibi alıcı da yok tamamen dow ve dax ayagına robot işi bugun hiç hoşuma gitmedi
Uzun süredir gündemde olan Merkez Bankası'nın ihtiyat akçesinin Hazine'ye devri resmen gerçekleşti. Buna göre; ihtiyat akçesinin 21 milyarı geçen Perşembe günü Hazine’ye aktarıldı. Temmuz 2019
:vk:
su rezalet oylarını % 10 altına düşürmeli ama bilen kim ülkede
bist100 şu an 91.950 lerde karanlık odadan 91.500 gibi çıkmasını ümit ediyorum...pozisyon gereği...
Sasaya bak sen essahtan bir pokhmus gibi tavanda duruyor. 9.13 ten senide shortlayim. Sasa tüpraş petkim short gram altin long
Krdmdin kapanışına dikkat edin...
2.04 ve üzeri kaparsa 2.27 ye hoş geldin der...
Eregl 7.87 kritik rakam... normalde 7.65 e kadar short beklenir..