1.180.000 tavanda bekleyen...maşallah diyelim...
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
1.180.000 tavanda bekleyen...maşallah diyelim...
Büyük sevap isliyorsunuz sn Cautionary bu mübarek ayda sizden alanda nasipleniyor [emoji4]POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi kazandirdi zamaninda bu kagit son 1 ayda %300 yapmis helal sahibine spegine kucuk yatirimci ya iyi kazandirmislar
1.770.000 lot ile kapadı maşallah
Hayırlı olsun... beklentinin iyi olduğunu gösteriyor. Ytd
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazan çizen de yok kaç gündür tavan tavan gidiyor...spek çoğu ky nin elinden almisa benziyor
Aynen malı kaptırdilarSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel yorumlar yazan ortaklar vardı kayboldular
Hala gemideyim. 2019 bilançoya F/K oranı çok yükseldi vb yorumlara pek kulak asmıyorum. Yeni dönem kar gelince bu oran düşecek. Geçmiş mesajlarda ebıtda çarpan analiziyle en kötü ihtimal 120m$ eder ama şirkete özel düşeşler ( ek tesisin devreye girmesi, düşük maliyetli yüksek stok olması, kar marjının artması, lisanslı depo , serbest bölge, yabancı ortak) gözönüne alınırsa 200m$a da kimse hayır diyemez demiştim. Şimdi buna bir de; kurumlara satışın yanısıra doğrudan son nokta öncesi toptancılara satış da eklendi ki, bu kar marjının yükselmesi demek. Geçen yıl ki ciroyu bile baz alsanız %1 lik kar marjı yükselişi net kara 30 m TL ekliyor. X birim 3,7tl, X birim 4 tl, 5x birim 2,61 ( tabandan) maliyetli malım duruyor. Eğer tavan tavan gitmeye devam ederse 15 civarı maldan çıkarım ( 200m $ değerleme 16,6 tl ye denk geliyor). Bakalım kısmette daha aşağıdan mı daha yukarıdan mı çıkmak var. Nasipten ötesi yok
Son not : Uluun tüm hareketi boyunca manipülatif hareket etmedi. İsteyen aldı isteyen sattı. Hala da öyle ama hacim düşmeye başladı. Bence bu yükselişin devamı için sağlıklı ve yabancı ortak işinin ciddi olduğuna işaret olabilir. Takasa makasa kim aldı kim sattıya çok takılmamak lazım ( Anadolu yatırım 5’ lerde tavandan 700000 lot verdiydi ta hani 😁)
Arkadaşlar biraz geriye gidince yazılması gerekenlerin yazıldığı görülecektir...bu kağıdı 2,5 liralardan beri taşıyan ( iki yıldır) biri olarak şimdi ne yazalım...keyfini çıkarıyorum şahsen.
ALLAH bereket versin güzel kazanc oldu herkese bereketli kazanclar dilerim
200 milyon dolar hedefine daha çok var. 250 milyon dolar hedefine az kaldı.. ilk 3 aylıklar gelsin hele. 2019 - 3 aylık neydi, 2020 - 3 aylık ne olacak.. 2020 - 6 aylık ciro nasıl olacak. Kapasite kullanım oranı ciro patlaması yaparken kâr rakamına etkisi nasıl olacak. Alın size egeen...
Ortaklık kriteri nasıl olacak. Tam zamanı. Rtabl masalına mı inanalım, Uluun gerçeğine mi. Masallar daha güzel tabii ki. Ama gerçekler masalları yutar geçer. Rakamsal olarak da gerçekleşir inşaallah...
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 mart 2020 de 4,00 tl den aldığımda korkudan 3,97 ye satıp kurtuldum demiştim, borsa yüzde 4 düşerken yüzde 1 bile düşmemişti, ordan belli etti kendini ama bu fiyatları beklemem için internete ve pc ye ulaşamayacağım bir yerde olmam ve şimdi ulaşabilmem lazım, başka türlü 30 kere satmıştım....
Bu nasıl bir kağıt oldu 6,5 dan beri satıyorum.Her satışta pişmanlık son kalanlara 8,5 dan sonra kıyamadım.Petkim uluun tradlerinde çok lot kaybetmişim.Hele iptal ettiğim 3.00 alış emirlerini unutmak mümkün değil.Böyle fırsatlar çok nadir gelir insanın başına.YTD
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alım ağırlıklı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin
medyan tahmin +281 puan, ortalama tahmin ise +343 puan oldu.
Foreks'in 32 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en
yüksek beklenti +1903 puan olurken, en düşük beklenti -819
puan olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 32 analistin 30'u pozitf, 2'si negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 2508,40 puan artışla 101267,36
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +281
Ortalama : +343
Maksimum : +1903
Minimum : -819
Katılımcı: 32[(+30)(-)2]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(28/04/2020 - 09:17:22)
Hadi vira Bismillah
Uluun tavan...486.000 tavanda bekleyen an itibari ile
Günaydın arkaşlar...
Doların yılbaşindan beri %21 den fazla artması 1 nci ceyrek karının ayrıca olumlu etkisi olacağını saniyorum. Ytd
benden alan hayrını görsün..:)
speğimiz çarpsın, bölsün, toplasın, çıkartsın.. uygun fiyatlara gelirse tekrar girebilirim, gelmez ise ne ala..
herkese bol kazançlar.. gönüllerine göre olsun..:)
Yeniden alım için uygun fiyat neresi sizce.. ben de 2.5 - 3 dolardan satıp, uygun fiyata tekrar almayı düşünüyorum...SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halen 140 milyon dolarda, 200 milyona çok, 250 milyona az kaldı. [emoji3]
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bol kazançlar size.. :)
Hiçbir tüccar malını üzerine bir kar koymadan satmaz gerisi sizin tahmn ,hayal gücü ve sabrınıza kalmış saygılar ytd.
Benden alanda hayrını görsünler çoğaldıkça bu benim için olumlu indikatördür :)) Genellikle küçük yatırımcılar 1-3-5 kat hiç bir hisseden kolay kolay kar etmediği için bu yükselişler onların deneyimlerine ters gelir ve karlarını koruma içgüdüsüyle ellerindekini satıp derin bir nefes alırlar ve rahatlamanın verdiği hazzı yaşarlar. Hisselerin ne kadar yükseleceğini kimse bilemez ve tahmin de edemez. Çünkü şu an bu fiyatlama temel rasyolardan ve Klasik Teknik Analiz mantığından çıkmıştır. Bundan sonrası çılgınlık diyebileceğimiz sürü davranışı psikolojisidir. Bununda nereye gidebileceğini en sağlam analisti bile getir yapamaz.
Bu durumda kendi adıma benim yapabileceğim tek şey dalga devam ettikçe üzerinde sörf yapmak. Saygılarla.
TeşekkürlerSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen yıl 1 nci çeyrek bilanco 10 Mayısta gelmiş önümüzdeki hafta sonuna doğru gelir, bu da bayağı bir seans eder, asıl 2 nci çeyrekte billanco kendisini gösterecektir. Olası ortaklık satışı zaten başlı başina bir olay. Ytd
870 bin bekleyen
Egeen gibi, efsane Afyon gibi, maalesef Petun gibi.. [emoji3]
Bi sıyrılsa Petun dan.. inşaallah...
Ne açığı ne kapalısı kardeşim. Piyasadaki lot sayısına bakın. Alımlara bakın.
Hisse satışında çağrı fiyatını hayal etmek gibi birşey. [emoji2][emoji2][emoji2] (olayı anlamayanlara-250 milyon dolar meselesi)
O değil de sanki Uluun u Petun alacak.. Tek handikap Petun idi, O da hayal oldu..
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uluse dede aynı olay olmuştu 8 den 20,5 ye gitti hisse yabancıya satış ile.şimdi 30 üzerinde.En az üç katı gidiyor.COVİD ÖNCESİ FİYAT 4.9 U GÖRMÜŞTÜ 3 katı na gelse 15 eder.Gidermi bilememem.Bu hızla giderse frene bassa 15 i görürüz .Sakın ha bu yazdıklarıma aldanıp hisse almayın.Burası borsa bir dönerse paraşütsüz düşmekte var.YTD
Arada bir fark var o da virüs krizi, dünya bu gidişle aç kalacak, döviz yüksek hatirı sayılır kambiyo kâr ı gelebilir, satışlar katlamalı ortakliğı saymıyorum bile. YtdSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.