tahta kapanmaz niye kapansın?)))) ya bu şirketin yatırımcısı çok hırpalanmış, iyi habere inanmak istemiyor:) 120m fiyatlanan şirket, 440tan açık artırmaya giriyor farkında mısınız?
tahta kapanmaz niye kapansın?)))) ya bu şirketin yatırımcısı çok hırpalanmış, iyi habere inanmak istemiyor:) 120m fiyatlanan şirket, 440tan açık artırmaya giriyor farkında mısınız?
Burada birkere borç ve alacaklar kısmını iki bölümde incelemek gerekir burada bir devir olacaksa aktif ve pasifiyle olacaktır bu şirketin baglantılardan dolayı uzun vadede alacagı ve uzun vadede mal borcu vardır burada sıkıntılı olan borç kısmı dondurulan bir borç var tmsf bu kısmını temizler senin bilançoda gördügün bocun tamamı böyle bir borç degil keza alamadıgı alacagı da var ytd
Tasfiyeden maksadnız nedir fabrikamı kapatılacak ytd
Royal halı kapanacak diyorsunuz yani ytd
Böyle bir ihtimal söz konusu dahi olamaz onca baylik tahütü var onca ihracat ytd
Royal halı kapanmaz ama bizim hisselerin akibeti ne olur
Siz niye bu kadar ısrarcısınız? Sirketin borcunda hiç bir sıkıntı yok. Normal pazarda işlem gören sirketlerde daha iyi hatta. Satilmasa dahi yüzde 30 larda büyüme yapabilecek bir şirket. Kaldı ki şirketin satılacağı aşikar. Tabi siz istediğiniz gibi düşünün. Ben sadece gerçekten bilmek isterseniz diye yazıyorum
Bence bilanço iyi gelecek alıcı bellidir bence şimdi dökme peşinde milletten lotlari alma peşindeler yalnız kurt çalışmalar başladı bile [emoji2]
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borçlar faaliyetine engel oluşturacak bir borç değil. burada da defalarca konuşuldu. naksan da satılacağı için o saçma kefalet yükünden de kurtulacak. görelim 2 aya satılır mı satılmaz mı. şüphesi olan tavana yazsın salı günü.
demirbank örneği vermişsiniz demirbank satıldığında borsa kotundan atılmıştı, o faciayla bu bir değil. bank asya apayrı bir mesele. bunlarla bizim benzerliğimiz yok.
Benim hisseyle ilgili bir kaygım yok hatta ben bu satışın terör örgütüne karışmış kişilerin haklarının satışı oldugu kanaatindeyim yani % 70 lik kısmı diyorum ytd
Arkadaşlar sanırım cevap verdiğimiz arkadaş gercekten öğrenmek için yazmıyor. Niçin yazdığını ise niyet okuyuculugu yaparak tahmin etmek istemem
Hiçbirşirkete kapanmaz diyemezsiniz , Bimeks,Çukurova Elektrik,Bank Asya ardında binlerce mağdur bıraktı, Şirket Yakın İzleme Pazarında bu ne demek heran tahtası kapanabilir demek , Şunun şurasında ihaleye kalmış hisseye girmek istesem 2 ay beklerdim bakalım sonuç ne olacak
Daha geçen hafta ne oldu Salix ve Metal tahtası 1 gecede kapandı ne olacak şimdi bu hissenin yatırımcılarına ? Neyin güvencesini verebileceksin ?
Satan satar alan alır bekleyen bekler algı operasyonları başlamistir buralar karışacak vaziyet alalim
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu şirket satılsa da satıl masada faaliyetine devam eder arkadaşlar
borcu kadar alacağı vardır
naksan satılırsa alacağını alıp borcunu öder binlece çalışanı olan kar edebilen bir şirketi neden kapatılsınlar
saçmalıyor birileri yada sizi yönlendirmeye çalışıyor
Arkadaşlar burda olumsuz yada olumlu algı yapmak isteyenlere prim vermeyelim. Biz gerçek ve dürüst kazancın peşindeyiz.
Arkadaşlar burası gözaltı pazarı biz sonuna kadar hissenin arkasındayız kaygısı olan salı sabah satsın.
Yolla devam yalnızkurt salı günü saat 09:55 ilk sırada [emoji2]SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinde hisse yok güya millete iyilik yapıyor akıl veriyor? Yüzlerce hisseden bu hisseyi mi buldun? Uyanık!!! Günah değil mi yalan yanlış bilgilerle insanları aldatmak... Para bu kadar mı gözünüzü kör etti
Adı üstünde ticari ikdisadi bütünlük bu şirket Allahın izniyle yoluna devam edecek bence daha 15 günce altı yedi tane yeni bayilik verildi 80 e yakın yeni personel alındı ytd
Önce TV'lerde reklamlar çıktı sonra satış haberi tmsfden sonra bilançosu gelecek oo filen derken hayırlı işler [emoji41] the vayy be işlem tamam
Bu kadar insan şu son birkaç aydır nerdeydi satış haberi ile bi anda forum doldu taştı. iyi niyetli yorum yapan bilgili insanlara
Çarşı karışmış yeni elemanlar gelmiş [emoji4]
Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
Eleman kaçtı... Sıkıntı yok. Nöbete devam sevgili arkadaşlar
Nabız yokladı vede kimler var dedi sadece royal de yazmış spek elemanı yoklama yaptı SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ay’lar önce foruma bu halı “Uçan halı” olacak yazmıştım🚀 Pirana’lar kan’ın kokusunu almış buraya üşüşmüşler. Ama yemezler...
Yanlızkurt başka sayfalar da ulu’sun.
Burda ki kimse yemez o numaraları💪 Tüm gerçek yatırımcılara da hayırlı olsun🙏 Hz. Mevlana’nın dediği gibi bakıyoruz “Güzel bakan güzel görür”
Şurada bir gerçek var ki kimse inanç tam değil senete acabası var? Güven çok bitirmiş düşünün elinde onların bu durum beni üzdü açıkçası bu başka bir senete olsa düğün salonu dönerdi
Düşünün 5 gün önce TV'lerde reklamı çıkıyor sonra 3 gün sonra satışa çıkıyor şirket 10 gün sonrası bilanço sonra satış davetiye hazır günüde ve solon yerilerde kızımız veriyoruz artık kız babası gibisiniz korkmayın alıcısıda bellidir
İnşallah alıcısı vardır ama ben kimsenin alıcağını sanmıyorum , İnanılmaz borçlu bir şirket alıcak kişiye derlerse sadece borcu öde al o zaman olabilir ama borç + 350 milyona kimse almaz A L A M A Z , ihale günnüden 1 hafta önce belli olur herşey Bank Asya ihaleye çıktı alıcısı çıkmayacağı belli oldu 1 hafta önce kottan çıkarıldı , bilançoda makyaj yapıldığı belli Zarar artmış,satış düşmüş ama öz sermaye + ya geçmiş kim inanır buna ?
Hayır öyle değil borç + 350 milyona alıcak alan kişi / Toplam 1milyar 200 milyon tl civarına gelmiş olucak, senin dediğin hesaba göre Royale alan kişiye + para vermiş oluyor Tmsf öyle şey olur mu :) Borç 700 milyon , satış bedeli 350 milyon o zaman tmsf cebinden 350milyon tl koyucak öyle birşey imkansız
Salı yüklü alış giricem. İnşallah alabilirim
Bu arada benim tercihim isteyen satabilir alış yapacağım yatırım tavsiyesi değildir