Çoğunda %100 yolcu kaybı... Pehhh..
Printable View
Çoğunda %100 yolcu kaybı... Pehhh..
Karabatagin olusu bile Sulunun dirisine bedeldir.
Hürriyetin haberine göre Rte iş bankasını 10 gün içinde halledin diye emir verdiğini söylüyor.
Bu ülkeye rahat yok malesef. yine kriz yine kaos.
Oyle secbul. Batti havacilar da artik.
Bankanın yönetiminde ben olsaydım şuan halka açıklık oranı yüzde 15 varyada yoktu :) hisse fiyatı ortalama 15-16TL olurdu abd ile en acısız şekilde anlaşır 300-500 milyon doları öder bu defteri kapardım hisse zaten kendi yolunu bulur minimum şuan 5 dolardı :) sonra her sene düzenli temettü öderdim bddkyı dinlemezdim kapa herhafta düzenli güven artırıcı bildirimler gönderirdim :D
yıldız ortak nerelerde yahu
vıx yükselmiş diyorlar
O da erick de uzundur yazmiyor. Merak ettik.
Is Bankasinda kara carsaf ile calisilamiyormus, onun icin istiyorlar, gecende biri yazmisti.
Hicbiri Iran'a Suudi'ye Indonezya'ya gitmez; ya Ingiltere'ye ya Amerika'ya ya bilmemnereye gidip orayi kotulerler.
Ne isin var, kal kaldigin yerde, Pakistan'in %64'u hala daga cayira yapiyormus, tuvalet yokmus evlerde.
Yine bir berbatlik var.
http://share.matriksdata.com/Images/...0959065191.png
Sahiplik felan degismiyor orada. Sahip gene sandık
Cehape nin paylar hazineye geçince cehapenin yönetime atadığı zatlar gidecek haliyle. Diğer yönetim üyelerinde sandiktan devlete itiraz edemez haliyle..
Bu sandık belki SGK ya geçebilir mi ilerde onu bilemiyorum bide onun mevzuat ini okumak istemiyorum.
Bu yaşamak değil dayı..
Bu hayat değil..
Türkiye İş Bankası A.Ş.'nin en büyük pay sahibi %40,47 pay ile Munzam Sandık Vakfımızdır
Cehape payı 28 miydi..
Sandık vakfı hazineye gecebiliyor mu veya SGK ya.
Farazi örnek yaparsak ne ediyor
%68
Pehh
Hayat bu degil
Eskiden tek satirlik yolluyordun Tencere. Nasil oldu da boyle cok yazmaya basladin? Soyleyeceklerini hizli hizli bitirip tek satirliklara mi gececeksin sonra yoksa???
Eskiden öğretmenler bankası vardı tobank kapanınca emekli sandığı ve emeklilik hakları SGK ya devrolmusmuydu..
Uğraşmak isteyene çok uğraşacak boş işler var oturup araştırın hacı işsiz iseniZ.
Hayat yaşamak yerine bu duzenin borsa köleleri olarak çalışmak tercih
Muahahahaha.
@sahna, bir durum vardi demistin, TREND de gecmis olsun demisti. Neden bahsedilyordu?
Şimdi trend gelmiş tüm parayı uçağa basmış.
Hiç bir iş yapmayan şirketleri almış. Ben şunu anlamıyorum bu adam bu serveti nasıl kazanmış dayı.
Vallahi Allah a yemin olsun ayakkabim delik..
Sedat abinin videoları izliyorum haftada bir kaç video atıyor.
Bak Kızıldağ ile iddiaya girmiştim dalga bitti bu borsa günler diye ama beni şaşırtmayi başardı. Tepe yeniledi iflas etmiş şirketlerle..
Tepe yenilenmesini beklemezken beni gene aldattı tarihinde böyle bir şekil sukul yok. Bataklarla ralli...
Napalim dayı ne yapalım..
Emerging marketlerde büyük ralli başladı dipten burada 82,000 ediyor duble bile çekebilir 165,000 gibi..
Hangi sektörlerle uçacak soru bu olası ralli...
Uçak işinde de tahsisli güzel gider be ....
10 , günlükten tahsisli yapılabilmesi çok mağduriyet abi. İşler iyiyken halka açarım aha şimdi kötü 10 günde hisse 3 de 1 ine inmis yap tahsisli 3 de 1 fiyattan
Paradigma değişimi oldu bende pess dedim
Tahsisli işi çok iyi oldu. Ortak feci para koydu ortaya.[emoji16]
Rakiplerin boğazınï biraz daha sıkmak lazım.[emoji173]
Borsa 30 veya 50 dediğimiz ayrı bir dünya diğerleri ayrı bir dünya. Şansımı demek için biraz netaş aldım. Borsa 30 be 50 batarken diğerleri halaya duruyor.
Güldür güldür de var ya aynı ona benzemiş. Ekmeğe %20 zam geldi veya, obeziteye savaş. :) Halkımız ekmek yemediği için yaza fit girecek. :) İşsizlik %10 yerine, çalışma oranı %90. :)
https://www.youtube.com/watch?v=Kt0gEdXLiD8
Açsınlar kamu bankalarında açığa satışı..
Meydan erkek görsün..
Çitinen döçe mi erkek yoksa tvf mi görelim..
Dimi yani
Eczacıbaşı ilaç defteri geçti 6,55 tavan bu saatten sonra ağlamasın tayfa olay şu..
4,23 idi 6,55 bereket versin demeyeni Allah carpar
Kervan 0,63 kuruş, bir ara 0,15 kuruş görmüştü, diğer sitede site sahibi bu hisseyi 2-3 yıl önce pazarlamıştı. Bugün %9 küsür ile tavan. Tavanda bunun gibi 30-40 tane hisse var. Gerçekten garip şeyler oluyor. Tali senetleri alıyor, ulusal 30-50 alınmıyor tersine satılıyor. Tarafsız düşünürsek teknik ve sistem dışında, bu işlem faydalı gibi görünüyor. büyüklerde satan yabancı, küçükleri alan tavana götüren yerli. Çokta sorgulamamak gerekir. Bugün rast gele 10 senet alın en az yarın 3 tavan görürsünüz. Yeterli ulusal pazar 30 ve 50 de olmasın.
Kim fonluyor bu adamlari acaba Bill Gates ve Big Pharmadan baska? Yani kuklanin ipini tutan kim? Devamli ortaliga bir panik saliyorlar gidip gelip. Adama bak hemen HIV gibi yapti.
Alıntı:
Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ) konuyla ilgili kritik açıklama geldi. DSÖ’nün video konferans yoluyla düzenlediği basın toplantısında konuşan DSÖ Baş Bilim İnsanı Soumya Swaminathan koronavirüsü kontrol altına almanın 4-5 yıl sürebileceğini söyledi.
“SALGININ NE ZAMAN BİTECEĞİNİ KİMSE TAHMİN EDEMEZ”
DSÖ Acil Durumlar Birimi Başkanı Dr. Mike Ryan ise hastalığın ne zaman sona ereceğini kimsenin tahmin edemeyeceğini belirtirken koronavirüs hakkında, “ İnsan vücuduna ilk kez giren yeni bir virüs. Bu nedenle virüsü ne zaman kontrol altına alacağımızı tahmin etmek çok zor” ifadelerini kullandı.
RYAN : VİRÜS BİZİ HİÇ TERK ETMEYEBİLİR
Aynı zamanda virüsün HIV gibi kalıcı olabileceğini belirterek, "Bu virüs toplumlarımızda endemik olarak kalabilir" dedi
Yarın 3 trilyon dolar daha basma hadisesi gelecekti.
Hareket başlayacağını düşünüyorum..
Adamlar 5 trilyon dolar basmış olacak gerçekleşir ise. Tarihi bir olay..
Adam matbaadan 5 , trilyon dolar daha bassa dünyadaki tum değerli nadir metalleri toplayacak kagitla şaka gibi..
Tam bir saçmalık tarihi olay.. karşılıksız para basmak ne kolay..
Vay be.,
5,44 leri gör, 5,37 direncini kır destek yap, sonra 5,23'e geri ge. bu tamamen ilkesizlik, haberi çıkan İŞC'den daha fazla düşüyor.