Bu şirketin batırılması prestijlerini zedeler bir çözüm bulmaları lazım
Printable View
Bu şirketin batırılması prestijlerini zedeler bir çözüm bulmaları lazım
Ortadoğu enerjinin 1/3 ortağı Hüseyin yazıcı nin ayrılma isteği olmuşsa onun payları kphol tarafından alınabilir.
bistin istekleri dikkate alınarak yeni basvuru ile donecektır. çunku denetim raporları ve sirketin 2020 deki durumu iyi.
genel kurula katılan olursa daha net ve dogru haberler ortaya çıkar.
Sayın carizna zate ortadoğu enerjiyi almayı düşünüyorlardı değerleme raporu bekleniyor deniliyordu
Dostum diğer şirketler niye riske girsin.
Hepsi ayrı sektörleri faliyetleri var ..yesil yapı 3 aylık 15 milyon kâr etti..yesil yatırım hol özkaynak lar 250milyon a yakın bedelsiz potansiyeli en yüksek şirketlerden biri ygyo da haziran ayında ciddi gayrimenkul satıldı..yorum yaparken dikkatli olun lütfen..
Borsada fırsatlar bitmez sen yeterki parayı bitirme
Sayın ulver kphol yönetim kurulu başkanı kamil engin yeşil degil mi şirketi ben mi yöneltiyorum da bu hale geldi biz onu kastediyoruz
Sayın ulver sayfa 44 te denetçinin raporu var bi oku orda ne diyor adamlar kapatma sebebi olarak kamilin şirketlerinden bahsediyor
Siz atmışsınız
Şirkete mail atmıştım Arkadaşlar.
mailime cevap aşağıdaki gibi geldi.
Sn. Xxxx
Konu ile ilgili Yönetim Kurulu başkanımızın mesajı aşağıda yer almaktadır.
Bilgilerinize sunarım.
“Borsa kotundan çıkarılmasına karar verilmiştir.” Şeklindeki açıklamayı biz de Kap vasıtasıyla şaşkınlık içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız.
Şirketimiz, yatırım holding statüsünde olup inşaat sektöründe Zincir Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. unvanlı bağlı ortaklığı bulunmaktadır. Şirketimizin faaliyeti vardır. Ayrıca farklı sektörlerde yatırımlarını çeşitlendirme ve yatırımlarını büyütme hedefi bulunması nedeniyle sermaye artışına gidebilmek amacıyla da Sermaye Piyasası Kurulu’na da bedelli sermaye artışı talebi ile başvurulmuş ve Kap’ta duyurulmustur
Şirketimizin herhangi bir bankaya borcu bulunmamaktadır. Şirket özsermayesi pozitiftir. Herhangi bir haciz durumu da söz konusu değildir.
Şirketin mevcut durumu ile Borsa İstanbul’un sunmuş olduğu gerekçelerin örtüşmediği düşüncesinde olup, yanlış anlaşılma söz konusu olduğu kanısıyla, bundan sonra ne yapabileceğimizi öğrenebilmek için Bist’ten randevu talebinde bulunacağız.
Açıklama saati nedeniyle ve pazartesi de genel kurulumuzun olmasından ötürü en yakın alabileceğim tarihte borsa baskanimizdan randevu alarak hem yatırımcılarımızı hem de şirketimizin düşmüş olduğu bu talihsiz durumun düzeltilmesi için talepde bulunacagim.”
Kamil Engin Yeşil
Yönetim Kurulu Başkanı.
Bekleyelim bakalım ne sonuç çıkacak. Ayrıca bu açıklamayı keşke KAP’ta da yayınlasalardı.
Benim anladigim sirket patronun kulagini cektiler buna musade eden spk ve imkb uyarmadan fisi cekemezler o denetciyi ve spk buna kim imza attiysa mahkemeye verecem oyle bedava o denetcinin riskte suan borsada 100 sirket var cok farkli bi durum var
Sayın SONKEZ su bilgiyi bizle paylaştın ya allah senden razı olsun kardeşim inşaallah tüm arkadaşlar olarak kurtuluruz bu kepazelikten allah ne muradın varsa verir insaallah
#kphol Twitter Cüneyt bey paylaşmış
SAYIN MMF 1 teşekkür edriz kardes
Alper11 kardeşim, inşallah hep beraber kurtulalım. Allah senin de muradını versin.
Haberi alır almaz şirketi aradım kimseye ulaşamadım. Sonra hemen mail gönderdim. Gelen cevap bu şekilde oldu. Şimdi biraz ferahladım. İnşallah kısa sürede tekrar açılır da kurtuluruz bir şekilde.
Eyvallah kardeşim 2 gündür gözüme uyku girmiyordu biraz rahatladım sayende
Dostum az sakin ol [emoji4]..carizma arkadas a da teşekkür et..ilk maili o atti bana ..
Ben de sosyal medyada tellallik yapanlara yapıştırıyorum maili..
Adam diyorki şirketin borcu yok ama faliyette yok diyor..ama olacak diyor ..biz diyor şirket olarak yeni işler kovalayacağız ama sermaye güdük kalıyor o yüzden bedelli yapmak için boş vurduk diyor ..
Ben öyle anladım.. denetçi de sende hem para yok hem diğer şirket lerin sırtından geçinmeye çalışıyorsun hem iş yapmaya çalışıyorsun hem bedelli yapmaya çalışıyor sun gibi döşemiş raporu...
Bak bu arada bende bu şirket hissesi yok ..yesil yatırım holding var .. ama takip teyim görüyorsun..
Kâmil engin bu işi bitirir yani durumu toparlar diyorum..bence biraz eksiklik var ihmal var spk da bir oldu bittiye gitmemek veya oda bir hata yapmamak için bu kararı aldı sanırım.. çünkü diyir ki engin benim borcum yok arkadaş ;
Ama kendimize de iyi anlamamışız en kısa zamanda gidip konuşacağım bu cenazeyi hemen diriltecegim diyor
Aynenn öyle..kent gıda nın değeri tüpraş geçti neredeyse...bjk başka ni ya borcu 12 yıla cekersiniz yada para mara yok biz battık diyor ama bjk işlem görmeye tavan çekmeye devam ediyor...gs 3 bedelli yaptı 4 yolda spk imkb enginin peşine düşmüş..aslında bunlar varya neyse konuşmak istemiyorum...alanyanın..
Özelden bana haber veren sayın carizmya çoook teşekkür ederim kafa o kadar dolu ki görmemişim. sayın ulver sizede teşekkür ederim sayın sonkeze tekrar deşekkür ederimç El öpmekle ağız kirlenmez saygılar
Önemli olan hakkımızı almamız. Kayıp yaşamamamız. Yoksa kimin önce haber verdiğinin kime teşekkür edileceğinin bir önemi yok arkadaşlar.
Bir olalım fayda verecek görüşlerimizi paylaşalım.
Umarım iş bize kalmadan düzelir. Aksi halde bizim birleşmemiz gerekecek. Hepinize selamlar sevgiler.
https://twitter.com/APAMEIA2/status/...061393408?s=19
https://twitter.com/APAMEIA2/status/...006380545?s=19
Bu beyfendi daha somut senaryolar dan bahsediyor gibi..
Evet engin yeşil enerji işinden gerçekten memnun değilse bu olay başka boyutlara gidebilir yani yanlış da yorum yapabiliyor olabilirim engin bu işten çekilirse ortadoğu holding kapitalin borsa işi ni engin kadar koşturur mu acaba .
Çünkü engin mesela yeşili aldı önce göz altı pazarından oradan yakın izleme oradan ana pazar 1 katagoriye çıkardı..
Yani bu işlerde çok mahir...
Ahmet gur yani orta doğu enginin canını sıkmaya devam edip destek vermezse bak başının çaresine diyebilir çünkü ortak lik küçük..
Buna harcayacağı zamanı diğer şirketlerine harcar diye düşünürüm...
Yani özet şu..
Engin küçük ortalığı olan bu kapital daki payını orta doğu ya verebilir bu işle uğraşmamak için.. zaten rakamlar küçük..%6.6 yeşil in kendinin de %15 ...
Tamamı 1 milyon tutar mı...
Şirket merkezleri aynı, yani hep bir aradalar. Sadece ortaklardan Hüseyin yazıcı mahkemelik. Ahmet gür destek verecektir. çünkü zaten körfez enerji ve Ortadoğu enerji için planlar var. Önemli olan BIST in istekleri.. durumunu duzelt gel diyecek mi ?
Tek şart patronların para koyup mali durumu düzeltmeleri. Şirket kucuk sermayeli olduğu için kolay olabilir. Ama ortaklar arasında tahsisli için anlaşma sağlanması gerekiyor. Tek şansımız Kamil engin yeşil şirketten alacaklı , kurtarmak için çaba gösterecektir.
borsa gundem : Bugüne kadar dönen olmadı. Borsa İstanbul gerekli şartlar oluştuğu için yani şirketin mali yapısındaki sorunlar medeniyle kottan çıkardı. Patron para koyar ve yeniden başvurusa gelebilir ama yapsa bugüne kadar yapardı zaten.
bugune kadar yapılmamıssa simdi yapabilirler. lütfen şirketle temasta bulunun. 5 gun içinde detaylı bir kurtarma planı sunularak tahtanın acılması için basvuruda bulunulabilir. zamanında mango gıda da olmustu.
Kapital Yatırım Holding A.Ş., yatırım ve portföy yönetimi alanında faaliyet gösteren Türkiye merkezli bir yatırım ortaklığıdır. Şirket'in ana faaliyetleri ortaklık portföyünün oluşturulması ve gerektiğinde değiştirilmesi; ilgili riskin dağıtılması; portföy yönetimi ile ilgili gerekli önlemleri almak için borsa piyasasını ve diğer ilgili kuruluşları yakından izlemek ve portföyün değerini sabitlemek veya artırmak için araştırma yapmak.
Şirket'in portföyü kamu ve özel sektör hisse senetleri, devlet tahvili ve ters repo enstrümanlarından oluşmaktadır.
toplantı saat kaçta yapılacaktı bilgisi olan var mı arkadaşlar
Genel kurula girebilecek kimse yok mu?
Bu Mehmet GÜR acaba devreye girdiği için mi kottan atıldı.
Yoksa kottan atılacak sürüyle şirket var buna gelene kadar.
Haciz yapılan şirketler var.
Eğer Allah'a inanıyorlarsa, buna sebep olanlara hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum.
Kap numarayi ariyorum kapital holding diye ortadogu enerji diye karsilaniyor🤣
BIST diyorki denetim raporuna göre mali belirsizlikler var. Finansal devamlılık şüpheli.
Yapılması gereken bist yönetimine , iştirak edilen zincir gayrimenkulün faal olduğunu ispatlamak.
Mali açıdan destek vermek.
02122218111 ismail suna 10 dakika sonra arayin dedi
Ortadoğu enerji kefil olsa yeter..
arkadaşlar ben şimdi şirketi aradım bir bayan çıktı saat 2 de toplantı yapılacakmış ismail diye biri ilgileniyormuş bu konularla adımı telefonumu verdim size dönüş yaparız dediler sizde arayın tel 0202 221 81 11
Abicim gorustum genelkurul oluyor yarinda kap haber verecekler issallah
Kamil bey , diğer işlerin yoğunluğundan kapital durumu ile ilgilenememistir. Şimdi el atarsa problemleri çözer. Aslında telefonla bile çözerler. İnnovia 4 ve baslayamayan insaatler daha büyük problem. Kapital işi çerez gelir.
Dua edelim ortadogu grubu destek atar.