Bilanço yine dokuz köyün aşuftesi gibi :(
Bu nedir Allah aşkına :( anlayan varsa beri gelsin...
Printable View
Bilanço yine dokuz köyün aşuftesi gibi :(
Bu nedir Allah aşkına :( anlayan varsa beri gelsin...
Geçmişinde aneltelekomda binlerce yatırımcısını mağdur etmiş., o şirketini iştirakinde 60 bin m2 anel yapının çoğunluk hissesi olduğu halde batırmış, bu anlamda sicili bozuk, açgözlü bir firma, bunca ahlı geçmişle işleri rastgider mi!
Endex olmuş 508.000 eski haliyle,Anele 5 tl yi ancak gördü..:((
caroline 4.26 iken 4.20 test etmiş.. 4.40 üzeri güzel..
Caroline kimmm !😁
Memlekette iyi giden bir şey yok ,Bundan ne beklersin?
Yeniden yapılanmaya; demir lazım, çimento lazım, boya lazım, beyaz eşya lazım, lazım oğlu lazım.
Aydınlatmayı da mumla yaparsınız olur biter. Kılavuzu karga olunca ne eylersin.
Yazasım yoktu da 2,5 ay kimse yazmayınca böyle bir şirket var hala borsaya kote bilinsin istedim.
Bu hisse ile oyun oynayan patron/ tahtacı veya herkimse. Bu nasıl bir volatilite? Kripto para mı bu? Sabah 4,05 olan hisse şimdi 3.83. Ne değişti 2 saatte?
98 milyon lot dolaşımda olduğunu dikkate alınca, hatırı sayılır bir lotla bekliyorum. Bir o kadarıyla da trade ediyorum. Ancak asıl 2 katı nakit ile apartta bekliyorum. Sıkıyorsa 3.50 altına ver.
Gerekirse bu şirkete ortak olacağım. Ancak, zamanı geldiğinde her bir lotu tek tek bi taraflarına monte edeceğim.
Böyle bir dil kullandığım için üzgünüm. Ancak mesajım ancak böyle ulaşır herhalde. Elbet birileri takip ediyordur buraları…
Au revoir
Eski dostlara selam
Dün bir duyum aldım
Geldim aranıza hayırlı kazançlar
Neymiş ki o duyum ?
yukarı bakarsan( bilgisayardan) özel mesajlar var. Oradan yazabilirsiniz
Hisse toplayan burada diğerleri gibi uçurup gitmez
Ben 2 tur attım bekliyorum
Tahtacı çok hınzır 4.26 alırken 4.17 ye yapıştırıyor sonra 4.32 ha tavan kilitler derken aşağılara
Geçen yükselişte ortalama 4.26 verdim almadım 4.04 düştüğü halde bugün 4.19 aldım biraz garanti ciyim
Y T DEĞİLDİR
https://atayatirim.com.tr/hisse/anele
Henüz KAP a düşmedi gerçi, zübük 123 milyon zarardan 109 milyon kara geçmiş.
4.34 de habeni utandıracak dedim olmadı 4.27 den verip takibe aldım
2 gün önce Tnztp Anele nin verdiği grafik deydi bu gün durum iyi gidiyor
Anele de aynısını bekliyorum fikrimce
Asla YT Değildir
Tnztp barajı aştı sıra 2 gün içinde Anele de inşaALLAH
Açıklamalar
Şirketimiz Anel Elektrik Proje Taahühüt ve Ticaret A.Ş. ile bağlı ortaklıklarımız Anelyapı Gayrimenkul A.Ş., Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Anelmarin Gemi Elk. Elkt. Sis. Tic. ve San. A.Ş. ve Anel Grup şirketlerinden Anelsis Mühendislik ve Ticaret Ltd. Şti. ve Anel Doğa Entegre Geri Dönüşüm Endüstri A.Ş. nin taraf olduğu, Denizbank A.Ş., Akbank T.A.Ş., Vakıf Katılım Bankası A.Ş., Türkiye İşbankası A.Ş., Ziraat Katılım Bankası A.Ş., Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş., Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Ziraat Bankası A.Ş., QNB Finans Faktoring A.Ş., Burganbank A.Ş., Türkiye Garanti Bankası A.Ş., QNB Finansbank A.Ş. "finans kuruluşları" dan kullanılmış olan finansal raporlarımızda yer alan nakdi ve gayrinakdi kredilerimizin yeniden yapılandırmasına ilişkin protokol görüşmeleri neticesinde aşağıdaki şartlarda "Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi" imzalanarak yürürlüğe girmiştir.
Bu kapsamda yukarıda adı geçen şirketlere ait nakdi borçlar, Finansal Yeniden Yapılandırma mevzuatı kapsamıda TL krediler için %16, döviz kredileri için %4 faiz oranı esas alınarak; 6 senelik bir vade ile
(ilk 18 ayı ön ödemesiz olmak üzere) yeniden yapılandırılmıştır. İlk anapara ve faiz ödeme tarihi 30 Eylül 2024 olarak belirlenmiş olup her bir ödeme 6'şar aylık vadelerle yapılacaktır. Ödemesiz dönem içerisinde gerek gayri nakdi gerek nakdi kredilere ilişkin oluşacak her türlü faiz ve komisyon bedelleri ödemesiz dönem sonunda anaparaya eklenerek aynı şartlarda vadelendirilecektir.
Ayrıca sözleşme maddelerinde İstanbul / Ümraniye adresinde bulunan ve Anelyapı Gayrimenkul A.Ş.'nin aktifinde yer alan Anel İş Merkezi'nin uygun fiyatlı teklif gelmesi halinde satılarak borçların erken tasfiyesine de yer verilmiştir.
Denizbank Liderliğinde Şirketimizin faaliyetlerinin etkinliğini olumlu yönde etkileyecek bir yapı içerisinde hayata geçmiş olan bu sözleşmenin tüm pay sahiplerimiz ve iş ortaklarımız açısından hayırlı olmasını temenni ederiz.
Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla bildiririz.
M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dediğim gibi 2 hissede benzerlik var
Oynamasını bilene % 20 27 arası kazandırdı aşırısını beklemiyorum (fiyat) olarak
Tavan kilit devam ederse
4.47
4.49 direnç devamı 4.71
İnşaALLAH 5 iaşarız
Hele bak şu ameleye ! Çok çalışıp kar etmiş birde...🥴
İki yıl önce bu vakitler 7,80 TL idi. Şimdi 5 TL ‘ye sevinmeye çalışıyoruz.
Anel de asla 0.60 dan 100 geçen hisseler gibi olmaz anca sat al dan para kazanılır
Fiyat aralığı bırakarak açılış yapması beni tedirgin eder alış için bekleyeceğim
Bekliyor.
Çözülen olursa tavana yapistirir.
Alan olursa asagi basar devre keser.
Sabah ver 4.67 den yerine koyma gel 4.81 den al
En üst dü
En altı yakalamak zor
Buradan dönebilir de %20 daha da gidebilir
https://atayatirim.com.tr/hisse/anele
%10 daha gitti bakalım
Gerisi ALLAH akalmış
Sermaye artırımları nı toplayınca anele nin en yüksek gördüğü fiyat 35 civarı doğrumu
Size kan ağlayanlar dan bir gurup
https://finanswebde.com/hisse-senedi/ANELE
Bdl neredesin kimseden ses yok
bdl döneminde birde kitapçı vardı
2021 yılı bu zamanlar 10 taban yemişti. Acaba şimdi 10 tavan yapar mıki ?
Dilleri tutulmuş zirvelerde yatırımcıların