Tam şirkete gelmişiz ... Allah sonunu hayretsin..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Tam şirkete gelmişiz ... Allah sonunu hayretsin..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5b69280fc0.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Düş 6.50 a da rahatla ş..z kağıt..
tepkiye alalım bir miktar desek, bu meşe palamutunun ne yapacağı belli olmaz ki.. şeytanı bile terse getirür bunlar..
https://i.hizliresim.com/DjnBgr.jpg
Jet fadıl nereden geliyor aklıma anlamadım buraya gelince ,allah allahhhhhh
Gecen sene 2.5 civari alip %10 karla vermistim..
Sattikdan sonra 4 e sonra 13 gitti
Hacmine bakip almistim.. sonra sirkete baktim inceledim.. belami aramisim dedim..
Bu kagit 1 de olur 100 de.. ve neden oldu diye soramazsiniz.. temeli bombos bir kagit.. bilancolar ortada.. ancak millete kagit pazarlayanlar bakir madenidir o madendir diyip twiter da gazlarlar.. 11 ustun den alan arkadaslarim oldu almayin dedim.. 8 lerin alti a dusunce beni whatsap guruplarindan attilar .. dedigim gibi 1 lira olsa ederi bile degil diyecegim bir kagit..
Bulasmis olanlar sakin dustukce ortalama yapmayin.. bulasmamis olanlar bu tip hisselerden
uzak durun
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Azıcık parça kaptıran kayboluyor canımın içi 1ileri iki geri
kurthan
Son bir aylık,rakamlara bak.
https://r.resimlink.com/qaEh.jpg
ya bu hasan meşe umut sarı denen tipler bulaşınca alt üst oldu tahta devlet buraya yatırımcı çekmek istiyorsa önce bu tipleri temizlemesi lazım
öve öve bitiremiyordu o.. ağrı dağı kadar maden buldu diyordu neredeyse.. ne yaptı acama palamut abisinin verdiği hisseleri..
eee bir hisseye yatırım yapacaksan kimlerin cirit attığını da bileceksin ki ileri de hamallık yapmayasınnnn, zor iştir hamallık....
Bu o ali uyanık için mi kullanıldı o söyledi de avod mu aldi ky Bunumu söylediniz
Hamallık yapan bilir yapmayan ancak yazar zordur diye bilinç, inanç ve irade ile yapılan bir eylem yapana zor gelmez inanc ve akıl etmeyen bir eylem ise,,,,,,,,,,,,,,...........................
G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1993den beri hisse alır satarım
kaç kere battım çıktım
bu tahtada yediğim dayak gibi bir dayak daha yememişimdir...
bütün krizleri gördüm kendim gibi bir keriz daha görmedim
[QUOTE=corc35;4706422]Haldun bey yaşım 56 avodun bütün genel kurullarına katılıyorum.gorusme imkanı bulduğum takdirde nazım beylede görüşüyorum.avoda 20 dk.mesafedeyim.2011 den beri avodu takip ediyorum.nacizane olarak sizlere aktarmaya çalışıyorum.Bu muhteremin o günden(24.08.2020) bu güne foruma gönderdiği son yazı.
Sayın Horasanlı size bilmem ama ben her hafta, en az bir kere domatesçinin vegan etine satın alıyorum.
Bu arada Sayın HORASANLI, Borsanın Salı pazarında kurdelenin kesildiği tarihten (1985) itibaren borsadadır. Dolayısıyla Temel analizi çok iyi bilir. Haliyle herhangi bir teknik analizi yorumlamada üstüne de yoktur.
Vegan et konusuna İlgi duyanlar için Türkçe en iyi kaynak Yrd. Doç. Gıda Mühendisi Bülent Şık ın konu hakkındaki yazılarına internette ulaşabilir. (etik, fiyat sorunu, sektörün sorunları vesaire.
Bu arada öncesinde Sayın Horasanlı ile Haldun35 arasında borsa geneli üzerine komik olduğu kadar trajik polemik de yaşanmıştı.
(merak edenler forum sayfalarında bakabilir)
Gelelim Sayın Horasanlı nın seviyesine