Bugün merill yok bank of var bence merill yerini bank of aldı
Printable View
Bugün merill yok bank of var bence merill yerini bank of aldı
Bank of kağıdı baskılıyor 16.85 ten16.80 kadar verdi kağıt ne zaman atak yapsa global ve bank of mal veriyor 3 4 kademe
Global 73000 satışta ilk sırada
Yani Bu da demek oluyor ki , sene sonu yatirim yapmamak icin degerlemeleri daha da arttiracaklar ve Bu da kara yansiyacak. Zaten Dolar 8.40 olsa hillside dan gelir Dolar bazinda 200 Milyon tl artis , sisliden 30-40 Milyon gelse , doviz kari faizi desek 500 Milyon aciklamamiz lazim su doviz kurunda . 500 Milyon kar aciklayacakken biraz da ortaklarini be guldur be sirket
Sayın, Yavuzdemirci iyileşmenize sevindim sizsiz olmazdı.
Merrill’e gelince günlükçü pek kale almayın. Hisseye faydası değil zararı dokunur. Yabancı oranı hissede şu an günlükçü haricinde yok. Bu iyi bir şey bence. İlerleyen süreçte tıpış tıpış gelecekler. Hissenin sahipleri de az karakterli olsa....
MADDE 5 – Aynı Tebliğin 24 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin ilk cümlesi ile (b) bendinin ilk cümlesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
“Gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul yatırım fonu katılma paylarına ve sermayesine %100 oranında iştirak ettikleri 28 inci maddenin birinci fıkrasının (ç) bendi kapsamındaki şirketlere aktif toplamının en az %51’i oranında yatırım yapmak zorundadırlar.”
http://share.matriksdata.com/share.a...11021450222664
Takas verileri alıntıdır.
Takastaki; Bank Of America'nın eski ismi Merill Lynch'tir.
30 eylül dolar kapanış: 7,75
02 kasım dolar kapanış: 8,40
1 ayda 65 kuruş kur artışı yaklaşık 70 milyonluk kar yarattı.
1 ayda 70 milyon kar yazan BİST şirketi kim var ?
16.80 e 130.000 lot satış koydular
Iyi hos kagitsin da kansersin, 17.12 hareketi cok guzeldi dedim ki gidiyor yaralari sariyor aninda elimde buldum mali ::)
Bugün dayanamadım cüzi bir zararla kısa süreliğine ayrıldım. Biraz tavşan avına çıkmaya karar verdim. Tekrar dönene kadar bol kazançlar herkese. Algyo iyidir hoştur amma stres küpüdür. Erenler geldi mi gelirim.
Anlatmaya gerek yok. Spek neyin peşinde?
Spek yerine manipülatör sıfatını kullanarak şunu bir kez daha belirtmek de fayda var, belki kalın kafası alır da bize değil kendine eziyet etmekten kurtulur.
Artık asansör formasyonundan kazandığı (ki bence sinirli hareketleri eskisi gibi kazanamadığının bir göstergesi) yetmiyor, bir yandan da bugüne değin şirket yönetiminin pasif politikalarıyla açılan alan üzerinde at oynatırken, kurdaki hareketin kalıcılaşması, dünya ölçeğinde artan likiditenin gayrimenkul fiyatları üzerinde yarattığı yukarı basınç bu rahatlığı elinden aldı. Üstüne küçük yatırımcının bilinçli hamleleri ekmeğini iyice küçülttü ve yeni hamlelerle daha da küçültecek. Bu şartlar altında yeni bir denklem oluştu: Biriken potansiyeli artık ne asansör formasyonu ne de ALGYO'nun memur zihniyetli yönetiminin pasif (ya da olmayan mı deseydim) politikaları bastırabilir.
sn. ferden'in sorusunu yinelersek:
Manipülatör neyin peşinde?
Hiç şüphesiz olmayacak bir işin peşinde, olmayacağını sezdiği halde ne yapsın çaresizce çırpınıyor.
Bırakalım debelensin!
Yeni denklem manipülatörü keskin sirke yaptı ve herkes çok iyi bilir ki "Keskin sirke küpüne zarar"dır, bize değil! :)
KARTN 11. tavan yanılmıyorsam bugün...bizim kepazeler bedelsizde ilk gün bile direkt tavan açmayıp 2. günde tavanı bozmuştu...yanlışmı hatırlıyorum...insan yatırımcısına bukadarmı düşman olur be kardeşim....Allahınızdan bulun inşallah
Bundan sonra sağlam bütçeli döviz pozisyonu güçlü çok ucuz kalmış hisselere dönüş başlayacaktır. Evet Algyo zamanı gelmiştir. Mecbur gelecekler. İlk hedef 19.00 üstü sonra seyredin gümbürtüyü.
Acikcasi cok rahat bir sekilde ekrani takip ediyorum aksam yatagima giriyorum , bist in en guvenli hissesi , buralarda tuttukca Daha cok ky nin kagida gelecegini biliyorlar mecbur ileri surecekler artik
Gyo lar hareketlendi nedenini bilen var mi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Destek 16.50. pivot.16.80 direnç 17.05 ve 17.35
Dün 16.60 satanlar bugün 17 den alıyor dün alanlar bugün satiyor. biri iniyor biri biniyor
Bence farklı birileri yok..
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doviz arttikca dusuyor[emoji23]
Surekli doviz artti diye kambiyo kari ile kagit mi yukselir diyenler turedi , bu karlar ve parayla istedigi gayrimenkulu alir , proje gelistirir ve kar eder . Ama adamlar su ekonomik durumda Dolar su seviyelerdeyken bunu yapmiyor ki Alarko oluyor . Risk almamak degil Bu , uygun ortami zamani beklemek . Sirketim olsa ayni Bu sekilde yonetirdim tutardim parayi dolarda , az Temettu dagitir , risk almadan en uygun zamani beklerdim .
Yabancı takası rekor seviye düştü. Hala defolup gitmediler. Tahtaya rahat vermiyorlar. 1,5-2,0 arası bir lotlari kaldı. Hala pislik peşinde koşuyorlar. Al yok sat yok işleri ibbnnelikk.
İşhanı asansörü gibi mübarek,,,iki gündür 17,05 üstüne atamıyor numarası yapıyor bu arada,malı kaptırmayın derim şahsen dikkat.
Ytd.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok ta küfür yerdin amaSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı alım satımı olduğunu düşünmüyorum.Tahtayı 2/3 aracı kurumdan dizan ediyor o.ç üst akıl.9 aydır 14/19 bandında tutuyor kağıdı.sende sabır varsa bizde de var ********.
Bu adamlar varlik vergisi zamaninda her seylerini kaybetmis kaynak isciliginden Bu sirketleri kurmus dolu Kriz atlatmis adamlar , risk algilari size bize gore degisir . Hakkimizi gasp mi ediyorlar hayir , sadece muhafazakar bir yonetim anlayisi sergiliyorlar , doviz daha da yukselecegine inaniyorlar ki gidip tl yatirim yapmiyorlar, ne zmaan ki gayrimenkul fiyatlari istedikleri seviyeye gelir , Firsat yakalarlar o zaman degerlendirirler . Oraya buraya sacmamis ki krize nakitte dovizle girmis , iyi yonetilmis kufur degil takdiri hakediyorlar. Ortaklar sabredin guzel olur kagidimiz da , Bundan kotu olmaz
Reis her zaman demiyormu dövizi bozdurun diye bu Osman rasimin çocuklarını cimere şikayetmi etsek
Yakında Algyo=USD olacak ardamarı çatlamış bu hırsız kahpe evlatlarının
Saatlikte bir sıkışma var
[emoji23] zor bi kagit bu Allah sonumuzu hayir eyliyeSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç kimse bulaşmak istemiyor kağıda. Ne bıktırdılar. Mendabur muamelesi görüyor ve karakter yoksunu sahipleri öylesine bakıyor ve bu duruma çanak tutmaya devam ediyorlar. Endeksin düşüşünde %1’e karşılık %5 düşüyor, yükselişinde ayak uyduramıyor. Gayrimenkul şirketleri everest yaptı. Utansın şirket sahipleri. Utanabiliyorlarsa. Allah sizi bildiği gibi yapsın ne denir ki başka.
Kriz dönemleri aynı zamanda fırsat dönemleridir. Önemli olan o krizi fırsata çevirebilecek hazırlıkta olmak..
Kasadaki $ lar güzel fırsatlarda değerlendirilebilir diye düşünüyor insan haliyle.. YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.