Hisse hareketlensin,güneşe akın eder gibi gelecekler..
Printable View
İnşallah o günleride görürüz sn. kazançkapısı
Teşekkür ederiz Umk bu bilgiler için. Şu aralar güzel toplama fırsatı verdi, keşke daha çok param olsaydı bu ay :D
Bu arada alakasız ama gözüme çarptı, ihalenin güzel geçmesi ne demek, iş görüşmesi mi bu :)) kullanmamaları lazım böyle ifadeler
https://x.com/infoyatirim/status/174...dmZZ6XcD5-4T-w
İnfo grsel sonrası turexe bakıyor. Gelecek bilanço ve ihale kaplarıyla dikkatleri çekecektir..
22. dk turex
İnşallah bu sayede pozitif bir farkındalık oluşup yatırımcıların ilgisini çeker.:)
Artık kıpraşmanın vakti gelsin. :)
Yeni yılın ilk iş kapı hayırlı olsun. Sn. kazançkapısı paylaşmış twiterden
Helal sana tahtacı kap haberinin de canına okudun.
Diplerdeki tahtalar yani spek tahtaları sancılı olur ama zamanı geldiğinde tadından yenmez..
Turex için sancılı sürecin sonlarına göre geliyoruz..bugün kap’a yapılan 700 milyonluk iş şirketin ne denli büyüdüğünün ispatıdır,şirket son 2 yılda filoyu ciddi büyüttü şimdi meyvelerini yemeye başlıyor,son 2 çeyrek fiyatlama yaratılmadı ama mızrak çuvala sığmayacak..
Ocak ayının sonuna kadar epey bir kap yağmuru gelecek diye tahmin ediyorum..yatırımcı ile iletişim kurulmaya başlanacak ve farkındalık artacaktır..
Piyasa tahtası olduğumuzda ben burada olmayacağım ama çok popüler olacağından eminim..
dün ve bugün gelen kaplarda geçen seneki sözleşme ve bu sene yapılan sözleşme arasında yüzdelik olarak ne kadar fark var, bilen varsa cevaplarsa sevinirim? teşekkür ederim.
Dün atılan kaptaki iş doğu Aras enerji ile olan anlaşma. Anlaşma 3 yıllık olduğu için bir önceki anlaşmayı bilmiyoruz. Ancak 2020 yılındaki cirosu belli doğu Aras ile.Ek 29987
2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine kap gelmiş. Bu kapların bir zaman sonra fiyatlamaya yansımasını ümit ediyorum.
Kap bildirimi yapılmayan 3 tane daha ihale sonucu yayımlandı. Onları da bildirirler muhtemelen.
Kap a 4 adet iş anlaşmasının devamını atmışlar
Total'de 60 milyon lira. 4 işin yenileme bedeli.
Bakalım devamında ne olacak?
Yeni bir iş yenileme kap ı gelmiş. 350 milyon +kdv
Aynı iş geçen sene 200 milyon TL +KDV idi. %75 ciro artışı buradan gelecek.
Bereketli olur inşallah. Bu işlerin fiyatlamasıda gerçekleşsin artık.
Sn. bossini en büyük iş kalemi karayollarımıydı acaba?
Hem yenileme aşamasında olan iş ilişkilerini öğrenmek hemde en yüksek tutarlı ihale hangi kurumla yapılmış bilgi edinmek amacıyla firmayı aradım. Yetkili yerinde yokmuş öğlesonu tekrardan arayacağım bakalım ne diyecekler.
Görüşebildiniz mi Sn. Umk
Maalesef sn.bossini iş yoğunluğum sebebiyle öğle sonu armayı pas geçmişim.
Turexi bir süredir yakın takipteydim.
Gecen hafta aşagidaki grafiginde teknik olarak dönüş sinyali verdiğini düşünerek bir miktar ortağı oldum bakalım hayırlısı..
Takip ettiğim turex haftalik trend kanalı güncel görünümü..29.4x destek.
Hayırlı kazançlar..
https://i.hizliresim.com/qqtq8oo.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Turex önemli fibo seviyeleri..
https://i.hizliresim.com/ona6d63.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Dolar bazlı büyük resim önemli seviyeler..
https://i.hizliresim.com/obvb8pz.jpg
Yeni bir KAP gelmiş toplam bedel 192 milyon.
Kap lar gelmeye devam edecek. İhaleleri bekliyoruz..Yaptığımız hesap çıkacaktır
Toplamda 1.4 milyar TL oldu yeni aldığı işler. Piyasa görmeye başladı.
Artık son aldığı işleride gözönünde bulundurarak bir zahmet fiyatlamaya başlasın.
Bugünde bir kap gelmiş yaklaşık 69 milyon lira.
Hoş kaplarda bir çare olmuyorda.
Sehven 69 milyon yazmışım olması gereken 130 milyon.
29.3x/4x buranin altında gunluk bir kapanış beklemiyorum ama endeksin dususunu firsat bilip boş kademere bastikca basarlar mi?Bakalim napacak yamyamlar..Anlık fiyat 29.66
Sn.Eagle24 paylaşımlar için teşekkür ediyorum..