manyaklar bana usanma izle diye canlı viop verdi:) biliyorlar benim saf olduğumu güya tavlıyorlar:)
Printable View
manyaklar bana usanma izle diye canlı viop verdi:) biliyorlar benim saf olduğumu güya tavlıyorlar:)
piyasanın o kadar tanınmış simalarının takla olduğunu görüpte hala o şunu diyormuş, bu bunu diyormuş, diye ciddiye alanlar umarım dersini almışlardır. bu piyasada herkes konuşur, son kararı borsa yapıcısı verir! geeççç..
xu030__ yarınki seans bence bugündende zor olacak. çünkü,
yukarının ilk etabında iki bin puan bir direnç boşluğu var. bu kadarını alacaklarmı? alacaklarsa nereye kadar alırlar? yada dönüp kafamıza nerden çakacaklar? bilinçli bir şekilde oynayan her oyuncu bunun stresini yaşar. ama salgara oynayan bir oyuncu için farketmez. şansına belkide tutturuvarir:) satış desteğine bakıyorum ayan açık bugün gördüğü en düşük 1558.55. burası kırıldığında satışların devam edeceğini herkes görür. dolayısıyla pala dayıda görüyor. şimdi diyorum bu durumda 1555.58 desteği kırdırıp tekrar alıp yukarı yaparak ters köşe yaparmı? pala dayı bu yaparmı yapar. zaten mesleği adamın. eskiden ne iyiydi hesap yoktu, kitap yoktu, saldım çayıra mevlam kayıra hesabıyla düşünmek yoktu, hesap etmek yoktu, falanca şunu demiş atlaaa..:) sanki tecrübelendik. sabahtan beri beynim yandı. bunu zararını hiç hesap etmiyoruz:) neyse sadede gelelim.
buna göre benim saksı, 1558.55 kilit rakam yap, olaki kırdırıp geri alırsa ayaklarını sağlam bas oyuna gelme diyor. öyle ya başka ne desin. hadi bol şanslar
xu030__ destek 1557.58
teşekkürler...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
xu030__ kendi oyun anlayışıma göre saat henüz erken olduğu için yukarı hareketleri gel, gel, olarak görüyorum ve doktor rapor vermez diye düşünüyorum. bol şanslar
atalarımız ne kadar güzel sözler söylemişler. " sel önünden kütük kapılmaz" sende onlar cahiliye dönemi insanları diye kulak arkası ederek kendini beğen otur.
xu030__ onca oyuncu içinde böyle satıcılı bir günde mutlaka tepkiye alım yapmak isteyenler olabilir. ben böyle bir tepki alımında düşeni kollamayı tercih ederim ama, şu anki pozisyonda tepki şansını değerlendirmek isteyenler için uygun görüyorum.
varant dilinde yazdığım için anlaşılamamış olabilir diye, yani tepkiye oynamam. tepki halinde tekrar satış yapmak için fırsat kollarım demek istedim. bol şanslar
böyle işte. o kadarda zor değil. ayağını debriyajdan yavaş yavaş kaldırırken, orantılı bir şekilde gaz vererek yürüyüp gidiyosun:) kimse anasının karnında öğrenmedi:) hadi bol şanslar
yazdıklarımı okuyorumda böylesine peşpeşe, peşpeşe, somut mesajlar attığımı hiç hatırlamıyorum. kan tutmuş demekki.. ama en çok beğendiğim mesajım, SEL ÖNÜNDEN KÜTÜK KAPILMAZ! olmuş.. çokmu övündüm ne... dövünme yerimi yoksa? ee.. abiciğim sadece yazmayı öğrenmişsin, okumayıca sonu dövünmek oluyor maalesef! kutsal kitabın başlangıcı neydi? oku:) :rules:
xu030__ öngörüde bulunarak yazmak sağlıklı olmuyorda, yarın hissede olacağım için gördüğüm bir noktayı vurgulamak istedim.
endeks çamura girdi buna şüphem yok. ama geliyor görünmez bir el çekip çıkartarak sanki kurtulmuş görüntüsü veriyor.
artık ne kadar gezdirip dolaştırırlarsa dönecek diye bekle dur. bende zaten onun için sürekli güne göre alınıp satılmasını vurguluyorum. grafik falan hikaye.. arada almaya veya satmaya kararlı olduklarında peşlerine takılırsan işliyor, hemde tıkır tıkır. ama kafes dolduğunda kapağı kapatıp dereden aşağı yuvarlayıveriyorlar:) bunu hep yapıyorlar ve herkeste görmesine, bilmesine, rağmen o çizgilerin çalışan sesindeki zevk bağımlılık yapıyor ve onun keyfiyle devam ediliyor. değilse grafik üzerine çizgi çekilerek istikrarlı bir kazanç sağlanması mümkün değil. kimler tebeşir oldu bu piyasada. yav adam yukardan gözetliyor, hangi yoldan gelip geçilecek hepsini biliyor. sana ekmek yedirirmi hiç. ee.. ne yapacağız o zaman diyeceksiniz. ah onu bir bilsem söylermiyim hiç? aklımı yoldamımı buldum:) zıplamak yok ama, onu geçeceksin. bunu ne ben, ne sen, nede bir başkası asla yapmaz. bedavadan sallamayacaksın. bekara karı boşamak kolaydır derler:) yaa cancağzım böyle işte. hadi hayırlı traşlar. gerçi o kadar berber varken...:)
neşet babadan tüm berberlere gelsin:)
https://www.youtube.com/watch?v=K1HjyZzjvXw
Nasrettin Hoca, evinin önünde oturmuş, elinde bir sopa, toprağı eşeliyor.
Komşuları sormuşlar:
- Hayırdır Hocam, ne yapıyorsun?
- Yüzüğümü kaybettim... Onu arıyorum.
- Burada mı kaybettin?
- Hayır... Samanlıkta kaybettim.
- Öyleyse... Samanlıkta kaybettiğin yüzüğü ne diye kapının önünde arıyorsun?
- Samanlık karanlık da:)
ne yazsak ucu borsacıya dokunuyor. ne ise çok güldüm tadında bırakayım
xu030__ destek 1526.36
Teşekkürler...
xu030__ benim eşek sırt üstü yatarken şu anki pozisyona göre düşüncemi paylaşayım istedim. bakın şu anda ne yukarı ne aşağı diye kimse söyleyemez. ancak destek 1526.36 kırıldığında bu satışa girdiğimize işaret eder. ancak direkti satmaya devam ederler yoksa tekrar yukarı alarakmı.. takip etmek lazım. şu an kafalarına göre alıp veriyorlar. benim kilit rakamım 1526.36 kırılmadıkca bende kafama göre alıp veririm. ama kırılırsa!!! söylediğim gibi. bol şanslar
ağam eğlenir bizimle:)
https://www.youtube.com/watch?v=rL4oQGqTkjg
hani arada borsa kumar falan diyoruzya.. aha işte şimdi tamda ortasındayız. 1526.36 destek aşağıda duruyor. varsa cepte kaşıntı, bu desteğe göre ya alacaksın, yada kırılır bu diye satacaksın:) benmi? long etrafında dolanıp duruyorumda, ya başıma kasnağı geçirirlerse diye yemiyor:)
xu030__ sabah açılış ile birlikte desteği yazmama, kırılmadığı görülmesine rağmen alamzsan işte böyle ağzını açar izlersin diyeceğimde, benim kafada çalışmadı, keriz gibi baktım öyle.. demekki bazen beyin istop ediyor:) sizi bilmemde bende tam yüzde yirmi oynadı. zaten ben hep böyleyim. yazdıkca konuşdukca beynim dolaşıyor:) sabah ola hayrola. benden pas.. moral kalmadı çünkü. bol şanslar
PİYASA__ ben genel olarak hala ateş çemberi içinde olduğumuzu düşünüyorum.. desem olmaz, tahmin ediyorum desem oda olmaz, görüyorum desem o hiç olmaz. işte neyse ondan:) yaklaşık onbeş gündür hep ateş çemberi içinde olduğumuzu yazıyorum ama bu üç oldu çekip çıkartıyorlar. ama bu sefer çıkartamadılar. hala ateşler içinde kavruluyor. yarın artı açabilir. başka türlü nasıl tavlayıp kandıracaklar. bakın net olarak niye böyle düşündüğümüde yazayımda takip edin kararı yine kendiniz verin. YKBNK bana göre 2.62 üzerine atmadan ne piyasa bu azaptan kurtulur, nede hisse. ayrıca gözünüz aydın bir oğlunuz daha oldu. GARAN 9.38 kırılmaması gereken desteği vardı. oda bugün kırmasına rağmen hemen çıkartıp üzerine attılar. önemli olan zamanlama ama, maalesef bana göre durum bu..
xu030___ dirençler.. 1561.49.... 1566.03. bol şanslar
xu030__ destek 1549.13
xu030__ asıl tehliken başlangıç noktası destek_ 1542.78
xu030__ ve, çöküş başlangıcı 1536.51. üzerinde tutunması ümidi ile
xu030__ eğerki maç on dakka uzasaydı varya... neyse canınız sağ olsun. bir gün okumayıda sökersiniz. iyi tatiller
ne düşündüm biliyomusunuz? bu gün tam göbekten vuran öngörülerimi okuduğumda aklıma, hayır mübarek bir gün. belki hayırlara vesile olur diye sadece cuma günleri oynayım ve yazayım dedim. bellimi olur belkide cuma" nın yüzü suyu hürmetine şansımız yaver gider
Tam isabet tebrikler . Çöküş noktasında kapadı. Cuma bitmeden haftaya yorum alsak ...
Bist 30 ve yapıkredi için destek ve dirençler bozuldu . Yorumlar misiniz ? Teşekkürler..
Bravo sayın karar anı
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
xu030__ şimdi belki yükseliş bekleyen yatırımcların moralini bozmuş olacağım ama, bu benim öngörüm. kimsenin etkilenmesi için bir neden yok. biliyosunuz bu alemde klavyesi olan yazar, ağzı olan konuşur.
neyse sadede gelelim. ben henüz satışların sonlandığını düşünmüyorum. ama bir gün yukarı alarak, ikinci gün aldığından fazlasını vererek böyle, böyle, takla atmaya devam edebilir, veya farklı hareketlerle. ama bana göre beş bin puan daha yiyebilir. ama dediğim gibi bu benim düşüncem ve şuraya kadar gelirse ile, nede şuraya kadar giderse ile işim olmaz. zaten o tür yazanlarıda, konuşanlarıda, ne dinlerim ne okurum nede o şekilde yazarım. fal açmak olur çünkü.. onun için aklımın erdiği kadarını yazıyorum. hemde larp diye:) böyle işte.. bol şanslar