temettü yoksa geçerlidir :
30*( 1+0.01*19*40/365) = 30.62
19 : yıllık faiz
40 : temmuz sonuna kadar süre
365: 1 yıl
30: şimdiki fiyat
30.62 : temmuz vade yaklaşık fiyatlaması
Printable View
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/inc7x6b.PNG
bıst100 de 1414 /20 yi aşmadıkça bir şey olmaz...altı kıştır..
Fitch: Türk şirketleri güçlenen dolar karşısında risklere açık
Dax'ın bir gözü toprağa bakıyor.
Dax Bey aşağı bakmayın, çok yüksektesiniz başınız döner mazallah.
tiktirsin o fich işleri güçleri Türk şirketleri,
Yav Avrupa nın bastığı para, Abd nin bastığı para ortada , şirketlerde batık kredi dolu ,
Bir tane oraya bize salladıkları gibi sallayan Pİ-Ç varmı.
Güney Afrikada belli saatten sonra sokağa çıkma yasağı mevcut CDS bizden düşük , daha düne kadar batık fiyatlıyordu.
Çoğu verdikleri demeçler siyasetin arka bahçesinden çıkan söylemler.
bugun halkbankasında kaç lot işlem yaptım ben bile bilmiyorum...
dön babam dön...
amerikan devleti sezgin baran korkmaz karşılığında halkbank davasını kapatmayı önermiş, türk devleti düşünüyormuş..
aaaagggghhhh.......batkoyun ve dıger koyunların felegı sasmıs ....bu ne yav
Orhan gencebay geldi aklıma , arkadaşlar hazır mısınız:)
sahap bangacıları toplamıs dıyolar nacı gıbı.......
bin bir türlü işlem 20 kademe halkbankasından aldık diye sevinirken sabahtan bu yana dokunmasam zaten alıyormuşum.
KRDMD ,
teknik olarak 6.95 üzerinde 7.10 hareketi mevcut bugun yarın için.
teşkilat sbk almış dönüyor viyanadan, biraz evvel videosunu seyrettim, hatta kar maskeli binbaşı şöyle dedi
-memlekete hoş geldin sbk ..
mormon cemaatini bitirmek için lazımmış bu sbk, cia bunu almak için aylardır uğraşıyomuş.. şimdi operasyon afişe olduğu için halkbank davasını iptal edelim herifi verin bize demişler.. bizimkiler halkbank yetmez, f35 bakiyesi 2 milyar doları da ödeyin dedi karşı teklif.. cevap bekleniyo..
Asla yalnız yürümeyeceksiniz Badem spor ( borsada ):drunk:
Haber eksik, bizimkiler bunların yanında Biden'dan makas da alacağız, totoşuna şaplak da atacağız demişler, yoksa anlaşma olmazmış. :halay:
FDOW'da son durum, 5.3.3.4 kesin olarak bitti, 5.3.3.5.1 bitti ya da bitmek üzere, 5.3.3.5.2 nin başlayıp başlamadığı hala net değil.
Yani BOĞA-2 sayımına devam. 35000 üzeri zirveden sonra 32033 ü aşağı kırmayacak şekilde bir realizasyon gelmeli.
Badem heryerde komplo teorileriyle. Zaten bunlar vasıfsız oldukları için burada ve tweetlerde takipçi sayısı fazla olanların niyetlerine bakıp yön veriyorlar.
pıst kapanış 1412 üzeri bugun için beni keser.
Geçen hafta bu hafta için alımlar yapacağımı belirtmiştim 1380 den dün attığımız simülasyona göre mallandık.
Burada badem spor yok , ha siyasi olarak tutabilir.
Badem spor olması için ( sistem )
Naci beyin alınacağını bilmesi gerekirdi , swap anlaşmasının yapılacağını bilip dolar şortlaması gerekirdi.
Burada dolar şortlayan o ara KARAKEMAL
fısıltı duymuş olabilir ,Veya zar atmış, veya istihareye yatmış .:)
avantaj haftalıklarda suan longda 142500 altı ustu calısır bende......bende 141 300lerde fazla bısey yok...bı 1500 yukarı pot var ama sadece 1500....oda 154 155 gıbı bı rakam yapar
Bankacılarla toplantı sonucu ne oldu .
Ben faiz indireceğim siz usul usul toplayın mı diyor
SPOT kapanış da ilginç değişimler olmuş!
https://i.hizliresim.com/3pvwvaa.PNG
seker alıcılara gecmıs..... bangacılardan haber mı gelecek......gecen de soldaydı spotta ıyı gomduler ....sekeroglan badem oglan
18 haziran da yazmışız, senaryoya uygun gidiyor. 1600 gibi bir rakam gelirse sonrasında iyi bir düşüş daha beklenebilir yakın takip ederiz.
Short ağır bastı ise, vade sonu bunları zorla stop yaptırıp sonra çok sert düşmek tam iblisin yapacağı iş.
Ha ben böyle düşünüyorum diye beklenmedik bir sebeple beklenmedik bir ralli de yaptırabilir ama hiç sanmıyorum ana beklentim mart dibinin tekrar test edilmesi ve hatta kırılması üzerine.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Portföyüm genel olarak nötr, banka long ve birkaç bilanço beğendiğim sirket taşıyorum ağırlıklı faiz ve otomatik sistemim var ortaya karışık para kaybetmez isek ( GERCEK enflasyona karşı) zaten baya iyi atlatmış sayılırız böyle dönemleri diye düşünüyorum.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 önemli başlık ve bankalara verilen mesaj
Yeni swap anlaşmaşari için 4 ülke MB ile görüşüyoruz. İkisi İle çok iyi noktaya geldikâ€
“TL’nin itibarını artırma konusunda bankalarla istişare ederek zorunlu karşılık düzenlemelerinde değişiklikler yapabilirizâ€
Alıntı Tweet
Bloomberg HT
@BloombergHT
· 3s
TCMB Başkanı Kavcıoğlu bankacılarla bir araya geldi http://bb.ht/Kpxsc3
Tcmb/kavcıoğlu:tl’nin itibarını artırmak için zorunlu karşılıklarda değişiklik yapabiliriz