Bu haberi arakladım...
Printable View
DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
·
1d
Bedelli askerlik 43.150 TL’ye yükseldi.
Prof.Dr. Kemal Üçüncü
@profkemalucuncu
·
7d
Son 10 yılda rektörlerin önemli bir kısmında makam odasında “banyo yapma” eğilimi ortaya çıktı tarlada mı çalışıyorlar diye merak ediyor insan bir de yakın akrabanın tamamına kadro tahsisi.
İslam barış ve adalet demekti değil mi? yanlış hatırlamıyorum.
Papa ile konuşurken altına zıçmış be ya...Alıntı:
Amy Tarkanian
@MrsT106
The word around Rome is that Biden’s meeting with the Pope was unusually long because Biden had a bit of an “bathroom accident” at the Vatican & it had to be addressed prior to him leaving.
I know we joke often about this, but this is the actual rumor going around Rome now.
Trump Reyis geri gelecek...
https://i.hizliresim.com/29xa5n7.jpgAlıntı:
Lindsey Snell
@LindseySnell
Turkish men in Syria participate in "provocative hand-gesture campaign" on TikTok
Alıntı:
Batuhan
@Batuhangcr
Arizona kertenkelesi seni
Vasili Çuykov ☭
@BidenlaGorus31
· 3s
Haseke'deki Kamışlı Havalanı'ndaki Rus uçaklarının sayısı, 12'si Su-34 ve 5'i Su-35 olmak üzere 17'ye yükseldi. (7)
Ruslar, 10 dakika içinde Haseke'nin Rasulayn ilçesinde mobilize olan bütün Türk ve muhalif unsurları kül edebilecek bir filoyu 2 gün içinde bölgeye getirdi.
HasansolakAlıntı:
Javier Blas
@JavierBlas
FERTILIZER SHORTAGE: Pretty shocking price increases for ammonia in key US export locations over the last week: New Orleans (NOLA) spot price jumped 70% over seven days to a record high of $1,030 per tonne. US Tampa spot ammonia went up 25%. And prices surged too overseas
@Hasanso92177100
·
9s
Ben üreticiyim ziraat mühendisim, bugüne kadar fiyat yüksldi önemsemedim Sonuçta üretim var ve bu ülkeyi fazlasıyla yeter ama gübre de arz sıkıntısı olursa İşte o zaman korkun Çünkü üretim yarıya düşer maksimum 3/4 oranında düşer ki bu da gıdaya ulaşımı imkansız hale getirir.
Rusya ordusu, Ukrayna sınırına yeni sevkiyatlar gerçekleştiriyor.
Ukrayna ordusunun Donetskin, Staromarivka köyünü ayrılıkçı ‘Rus’ birliklerinden geri aldığı doğrulandı.
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
4d
ABD Başkanı Biden ile İtalya’da görüşen Erdoğan Glasgow’daki zirveye katılmayacakmış. Türkiye’ye geri dönüyormuş..
https://www.savunmasanayist.com/bang...konuslandirdi/
Alıntı:
Bangladeş Silahlı Kuvvetleri, Meteksan Savunma üretimi Retinar PTR Çevre Gözetleme Radarı’nı Myanmar sınırına konuşlandırdı.
ABD Büyükelçiliği, Viyana Sözleşmesi'nin 41. maddesine bağlılığını teyit ettiğini belirten mesaj yayınladı. Erdoğan, Batı'ya Türkiye'de nasıl davranması gerektiğini öğretti. Biz de bundan bir ders çıkarmalıyız.
— Rus Uzman Lukyanov
https://www.marbutahaber.com/ortadog...ge-hazirlandi/
Belki de bütün olanlar bunu sağlamak içindi. Kimbilir?Alıntı:
Şam ile SDG’yi uzlaştırma girişimleri: Kürt taraflar ile Suriye hükümeti arasındaki farklılıkları gidermeye yönelik bir ulusal belge hazırlandı.
Biden, İran'la başa çıkmanın en iyi yolunun ‘diplomasi ‘olduğu konusunda Almanya ve Fransa liderleri ile anlaştıklarını söyledi.
Bugün gördüm bu haberi ama kopyalamadım. Çok saçma bir haber.Alıntı:
Yusuf Akbaba
@ssysfakb
·
13s
Türkiye'nin 50 adet Su-25 savaş uçağını Gürcistan ile ortak üretip envanterine katacağı iddiaları doğru değil.
https://i.hizliresim.com/e9iw4d0.jpg
https://i.hizliresim.com/lojicjc.jpg
Tweetin altında neredeyse hiç ciddi mesaj yok. Akp iktidarı milleti deist ve ateist yaptı da millette ciddiyet de kalmadı.Alıntı:
Mitolojinin Ayak İzleri
@mitolojininsesi
Başmelek Mikail, asi melekleri uçuruma atıyor.
Tek tanrılı dinlerde ve diğer inançlarda insanın dünyada varolması ''düşme'' olarak anlatılır.
''Düşen melekler mevzuu'' iyi etüd edilmeli...
Alıntı:
Mitolojinin Ayak İzleri
@mitolojininsesi
·
11s
@mitolojininsesi
adlı kişiye yanıt olarak
Luca Giordano, yaklaşık 1666.
Alıntı:
Burcu Gök
@burcugok216
·
10s
@mitolojininsesi
adlı kişiye yanıt olarak
Ve onlar Enoch'un kitabındaki düşmüş melekler mi oluyorlar ?
Alıntı:
Ali Yonka
@YonkaAli
·
11s
@mitolojininsesi
adlı kişiye yanıt olarak
Şeytan tanrıya isyan ettiğinde meleklerin 1/ 3 ü yanına alır ve savaşırlar.. savaş hala devam ediyor ta ki Mesih gelene kadar.. Mesih bitirecek savaşı bu da çok ilgin her şeye gücü yeten hikmetinden sual olunamaz nedense öldürmüyor onları
Alıntı:
İbrahim BozkurtGülTürkiye Bayrağı
@ibrhm_bozkurt
·
8s
@mitolojininsesi
adlı kişiye yanıt olarak
Meleklerin cinsiyeti yoktur,
nurdan varlıklardır, yemez içmezler,
Allah'a asi olmazlar,
kanatları vardır ancak bazılarının az olsa da
Cebrail Aleyhisselam'ın 600 kanadı olduğu hadislerde geçer.
Dört büyük melek Cebrail,Mikail,İsrafil ve Azrail meleklerin Peygamberidir
Afrin güneyindeki İnab hattında Milli Ordu ile PKK'lı teröristler arasında çatışmalar yaşanıyor.
Sözcü
@gazetesozcu
·
10d
AKP’den asgari ücret açıklaması! ‘Ciddi bir artış olacağını zannediyorum’.
TSK #Aynİsa'nın doğu kırsalında bulunan terör örgütü PKK hedeflerini vuruyor!
Hamdi Rifai حمدي الرفاعي Amerika Birleşik Devletleri Bayrağı
@HamdiRifaiJD
Turkey’s drones prevented mass slaughter of 4 million Syrians in Idlib
Turkey’s drones stopped war criminal Haftar from taking over Libya
Turkey’s drones restored Azerbaijan’s stolen territory 4 a million refugees
Turkey’s drones are protecting Ukraine
Galiba F16'ları alıyoruz.Alıntı:
Bir acayip adam
@Tr19192
· 1 sa
Washington post az önce Türkiye'deki gündemi sarsacak bir başlık girdi. Ne olduğunu yazmıyorum. Basına düşünce okuruz.
Tabi ki şaka
Washington postta bir şeyler diyorlar da İngilizcem iyi değil anlayamadım olayı...
Vaşington portakaldır o
lt col temmuz
@temmuz1919
·
38d
ABD 6. Filosuna ait Hafif uçak gemisi USS Mount Whitney Karadeniz'e giriyor.
ABD Beyaz Saray sözcüsü Psaki’nin koronavirüs testi pozitif çıktı.
Yuhhh...bu ne be ya...cok girdi...Alıntı:
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
3s
Doğalgazda sanayi abonelerine %48 zam geldi.
Dr. Taylan Yıldız
@taylanyildiz
·
10s
PayPal'i açın.
UBER'i açın.
21. yüzyılla savaşmayı bırakın artık.
meteoroloji hava durumu tahminleri MEÇO DUVARI
@HuseyinMeco
·
17d
İstanbul yağışın bu kadar..bir saat sonra biter..Bursa yağışın bitti gibi..normal yağmur Muğla Denizli üzerinden Kocaeli üzerinde sonrası komple doğuluyor Eskişehire.Kaş üzerindeki sistem Antalya yı sarar sonrasını yazarım.
Hani kimse taksiye binmiyordu? Taksi yok.
Galaksi taksi, taksi yok...