Isbir cok iyi guzel kar eden bir sirket. Bilanco iyi gelecek ve bence yuksek bedelsiz verecek bilancodan sonra
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Isbir cok iyi guzel kar eden bir sirket. Bilanco iyi gelecek ve bence yuksek bedelsiz verecek bilancodan sonra
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar 635 bin TL. sermayeye 6 ayda 16.7 milyon TL. kar yapmış bir şirkete yatırım yapmışız... varın yorumu siz yapın...
Osmanli yatirimdaki hisseler garantiye geciyor. Yukselerek el degistiriyor sanirim
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
314 lot eşleşecek,687 lot alışta bekleyen.....!!!!!
Arkadaşlar dünkü tavandan alan bana dahi tavandan satma fırsatı verdi......Yani ben bile % 20 kazanabileceğim.....!!!!
Bekleyen de 12:55 e kadar tahmine yine dünkü gibi 800 leri bulacak gibi.....Dün tüm gün 1120 lot eşleşme olmuştu....O da zaten 12:55 te olmuştu.....13:55 ve 17:55-18:05 te satan yok gibiydi......!!!!
Bugün ise hisse % 70 yapmasına rağmen hisse de rekor miktarda alıcı var ve satan çok az.....!!!
Sizin yorumlarınız nelerdir?
Arkadaşlar ben tavuklara iniyorum....!!!!
Arkadaşlar tavukları yarıda bırakıp geldim....
sON dakikalar artık...Olay netleşiyor bu dakikalarda...
565 lot eşleşecek,434 lot alışta bekleyen lot.....!!!!
Muhteşem tablo gerçekten.....!!!!
Çünkü tavan fiyatı gören zaten 12:55 te satmış olacak.....13:55 te 5-10 adet satıcı olacağını,alıcının ise Dünkü gibi 700-800 ler olacağını düşünüyorum...!!!
Herkez çıkar diyorsa çıkmaz.
Süper olumlu
Bekleyen 431 lot....!!!
Hay maşallah,nazar değmesin...!!!
Ben bu malı satıp da isbir 500 ler belki de 1000 tller olursa kendimi affetmem.....!!!!
Sonunu düşünen kahraman olamaz kuralını uygulayacağım.....!!!
Sonuna kadar isbir....!!!!
Son 4 dakika alıcı 411 eşleşecek 575....!!!
Silme aman ha spek alışları....!!!!
Katiliyorum sana VARTOLU.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 2 dakika yine 400 küsur lot alışta bekleyen
Spk düşerken hiç devre falan kesmiyor ama çıkışta borsaya giriş fiatına varmadan .borsanın normal fiat değerine varmadan ikaz ediyor. Borsaya 1.500 00 TL. beş yıl önce girmiş . ö günden bu güne ihracatını artırmış nakit değerlerini çok iyi artırmış çok değerli bir arsa satarak yeni fabrika yapmış . daha ne olsun spor hisseleri gibi yatırımcıyı BEDELLİ sermaye artırımlarıyla dolandırmıyor . Her yıl hızla büyüyyor.
Ne çok işbirci varmış da haberimiz yokmuş
fİYASKO.....SIFIRLADI......!!!!
Ne oldu şimdi 309 gözüküyor hani tavanda sıra vardı Vartolu?
Ben prensip olarak hisselerde kesin rakamlar veya hedef belirtmiyorum ama hisse herkesin bildiği gibi toplu zaten yaklaşık 3 yıldır satışlar sabırla alındı şimdi ise gerek olumlu bilanço beklentileri gerekse yüksek bedelsiz, temettü umudu ve yonganın hareketi bu platform hisselerine ilgi ve hareket getirdiği kanaatindeyim hepimize hayırlısı olur inşallah. Y.T.D.
231 LOT işlem 309 tlden geçti.....!!!
Yine silmezlerse 350 tlden 76 lot işlem geçecek,245 lot alışta bekleyen var.....!!!!
Hayatımda bu kadar gülmedim.Çocukken birine kızdırmak için köşeden baş parmak işareti yapar kaçardık.son saniye hareketi resmen böyleydi.
Harbi ne oldu? Anlayan var mı?
Silme işi yonha dan alışığız dedim size herkez çıkar derse çıkmaz.Bakir çıkmamış şirket ararsanız gidin Yibitaş çimento alın.100 tl den 300 olmuş.Kusura bakmayın olumsuz konuştum.300 310 arası 1 ay kalır.
15 dakika sonra ezanla kendime gelebildim....!!!!
Son 2 ayda hiç ŞOK yaşamamıştım.....!!!!
Neyse taban yapmadığına şükredelim.....!!!!
Ne alış yazan olmuş,ne de satış yazan olmuş.....Şimdi herkes satış yazar diyeceğim ama kimsede de mal yokmuş demek ki okkalı....!!!!
Fiyat şimdi 350 den 77 lot eşleşecek diyor ama SİLMESİ bana göre garanti gibi......!!
Çünkü bu hareketten sonra birçok kişi satış yazar.....!!!!
Ama spek mal alma derdindeyse işte şimdi tahtaya satış gelir.....Çünkü elinde isbir olanlar bezdi bu hareketle....!!!!
Neyse speğe bırakacağız herşeyi.....!!!
Taban yaptığını görmedim merak etmeyin.Ama yataya sarar.Öyle huyları var.
Bu arada topigi degil ama Orma hissesi hakkinda gorusu olan varmi. Hissenin sahibi goltas diye biliyorum. 12 aylikta zarar acikladi ama buyuk bir borc kapadi diye duydum. Bilgisi olan varmi acaba. Birde satis muhabbeti dönüyor ortada.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mal verilmeden fiyat yukarı yapmadı...adam satışları az görünce geri bastı...herkeste sipte ne olacağını biliyormuş gibi konuşuyor ama...şeytana pabucu ters giydirirler..spk da bu işlere alet...ister düşer ister çıkar.ister satılsın ister alınsın paşşa gönlü bilir.
Yukarı zor gibi.
Arkadaşlar tabana satış yazdım,artık kaçtan giderse...!!!
Sizlere hayırlı yolculuklar.....Sip kağıtları bana göre değildi ama yine de girmiş olduk....!!!
Yine diyorum bu kağır nurmal pazarda olsa hakkı 1000-1200 arası değeri vardı....!!!!
Ben yine ANAKARARGAH CEMAŞ a dönüyorum....!!!
Selametle...!!!
satıcı çoktu tavana kadar 1250 lot satıcı vardı..
Arkadaşlar bir seansta acemi borsacılar gibi davranmaya başladınız vesselam...
Tatar sonunda tavuklarida alacaklar elinden:) ..vurkacin sonu yok...yarın tavan yapsınlar yine sıraya girersin ...bu işin sonu yok böyle...hani 500 oluyorduk bende tabandan aliciyim ...bari burdakilerin ayağına sikma ne tabanı be kardeş dur bakalım daha yeni başladık...